Hello There, Guest! Login Register

Robinet abur blocat GCP

Salut!
Tocmai ce aproape terminat de decalcifiat Gaggia Classic Pro și constat ca robinetul de abur nu merge bine. Încerc sa îl deschid/închid și merge cu blocaje. I-am dat capacul acela negru jos și am încercat sa deschis/închid cu un patent. Merge însă foarte greu. Poate sa se fi blocat de la ceva impurități în timpul decalcifierii? Aveți idee ce ii pot face?
Mulțumesc!

Trimis de pe al meu CPH2399 folosind Tapatalk
Gaggia Classic Pro, Kinu m47 Phonix

Reply
Am reușit sa demontez partea asta... Am rupt un capac de plastic. Am crezut ca pot baga o tubulara în el sa scot șurubul ala auriu (văzusem ceva pe yt) dar nicio șansă. Asta nu are posibilitatea sa ii cureți valva de la filet în zona aurie. Cred ca este cu totul. Aveți idee de unde pot cumpăra alta piese? Sau ii mai pot face ceva asta? Merge, dar merge foarte puțin și se blochează.    

Reply
Poate sa îmi spună cineva câte invartire aproximative are la GCP pana se deschide complet?
Mulțumesc!

Reply
Revin. Am schimbat robinetul dar acum iese abur pe lângă garnitura cumva. L-am tot slăbit din șuruburi sa îl dau stânga-dreapta și tot nu iese. Oare sa fie de la garnitura?
Aveți idee dacă dau cu o pasta sau ceva lipici funcționează?
Mulțumesc!

Reply
https://youtu.be/df1XOGSmStI
Dacă scapă pe lângă garnitura care etanșează pe boiler poate ar trebui sa acorzi atenție să cureți zona cum trebuie și să verifici dacă garnitura este ok.
Lelit PL92T, Kinu M47 Phoenix

Reply

Forum Jump:

Browsing: 1 Guest(s)