vai de mine, mi-ai luat aparatul meu? ca exact , idem si la fel folosesc si eu

Poti sa il vezi
http://www.youtube.com/watch?v=fDnq_Re5QFg, la final
Ce nu inteleg inca din ce ai spus, unde vine camera web...aparatul arata fara probleme peste 200C.Stiu ca se foloseste ceva cu viktor lalala si un webcam dar nu am aprofundat.
apropo de TC4, ala e un datalogger, ca sa revenim la titlul topicului.Ala, si altele, in capul lui de fier, blackbox, noteaza ce si cum cu sondele, una, doua, patru (pot TC4) ect.Nea Arduino transfera pe pc datele si cu un alt softuletz,(si aici sunt destule) vezi acea minunata curba a temperaturilor /timp.Poti nota singur cu un pix de un leu, apoi bagi in excel si ai curba, cum am facut si eu.Dar deja cand ai 2 sonde, incepe sa fie incomod, plus nu ai o idee in the air, in timp real a ceea ce se petrece, vezi abia dupa cand ai curba in excel, hopa, aici burta( a se citi curvatura) era cam accentuata, sau cam aplatisata.In concluzie, un datalogger e bun, plus ca unele softuri cuplate cu un pid, pot face si reglajele tot in the air.Chestia e pretul,care e cam 70 de euro in sus, fara sonde.Tc4 are un site frumos, lumea foloseste.Acum cica ar mai fi si alte dataloggere comerciale.Nu mai retin exact, poate ne citeste, era un coleg forumist de la care am dedus ca maninca pe paine electronica dracoveniilor astea si nu e mare schepsis sa faci unul.Poate intervine si ne zice ceva.