Espressoman infocat
Bucuresti
(26-12-2024, 20:38)Lyvyoo Wrote: Din cate stiu, nu. Dar se poate face ca la Black Friday, mai gasesti un partener si luați doua echipamente de la acest importator, la fel sau diferite, cu 10% reducere de pachet. Numai sa va anuntati intentia aici pe thread, apoi comunicati pe mesageria privata.
Merci pentru raspuns @
Lyvyoo!
#Lelit Bianca V3 Gold #DF64V + SSP MP, #Eureka SD Pro #Pullman 876 #VST #WWW.CAFFYX.APP - Espresso Journal & Live Data Monitoring (Personal Project)
Espressoman infocat
Constanta
28-12-2024, 19:58
(Edited 28-12-2024, 20:01 by Costa79.)
@
Silviu_Iulian: salut, daca esti interesat de achizitie, ne putem combina pentru reducerea suplimentara de 10%, ma gandesc ca a venit timpul la upgrade! sau daca mai este altcineva interesat sa isi anunte intentiile, banuiesc ca putem fi si 3 sau mai multi cumparatori.
multumesc,
Lelit Bianca V3, Flair 58, Niche Zero, Kinu M47, Eureka Zenith 65, IMS 17g, SmartScale II
Espressoman infocat
Slobozia
nu 3 sau mai multi. 2: 1 rasnita 1 espressor
Now: Lelit MaraX | Timemore 078S | Timemore Black Mirror | Flair Signature | Skywalker Roaster | Kingrinder K2
Past: Lelit PL81T Grace | DF64 | Cafflano Kompresso | Staresso Mirage Pro
Espressoman infocat
Constanta
se poate si 2 espressoare din ce am inteles din postarea de mai sus a lui Lyvyoo, sa ne gasim noi 2 si mai vedem cu al 3-lea cum facem , posibil sa trabuiasca nr4 !
Lelit Bianca V3, Flair 58, Niche Zero, Kinu M47, Eureka Zenith 65, IMS 17g, SmartScale II
Espressoman Administrator
Bucuresti
Da, doi sunt suficienti, pot fi si doua espressoare nu neapărat rasnuta + espressor. Atat ca, din ce imi amintesc de la Black Friday, conditia importatorului era sa fie ambele pe aceeași factură, practic pe un singur nume.
#Lelit Bianca V3 Black #EK43S + SSP & Titus carrier #Honne Slim #Kinu Titan #Barbro Tamper
Espressoman infocat
Bucuresti
Trimis PM!
Cei care ați făcut comandă comună, cum ați procedat cu transportul în situația în care nu erați din aceeași localitate?
#Lelit Bianca V3 Gold #DF64V + SSP MP, #Eureka SD Pro #Pullman 876 #VST #WWW.CAFFYX.APP - Espresso Journal & Live Data Monitoring (Personal Project)
Espressoman infocat
Constanta
Formularul de reducere Lelit a fost trimis de Silviu_Iulian ieri, ne-am asociat pt 2 Bianca! Vedem cum ne descurcam cu plata / livrarea, asteptam detalii de la distribuitor, probabil de maine cand se deschide si business-ul dupa vacanta de sarbatori.
Banuiesc ca portafiltrul cu o singura iesire ( aflat in lista de accesorii la alegere) se livreaza cu maner de plastic, si nu cel cu lemn ca in pachetul Bianca, daca poate confirma cineva.
Espressoman infocat
Constanta
08-01-2025, 19:33
(Edited 08-01-2025, 19:39 by Costa79.)
Pentru cei care doriti sa va asociati pe viitor pentru reducerea de 10% de la Lelit, trebuie sa stiti ca se emite o singura factura si plata trebuie facuta dintr-un singur cont, o data, adica nu se accepta 2 plati din 2 conturi diferite si totalul sa fie egal cu cel de pe factura.
Dar espressomanii au dovedit inca o data ca sunt oameni de cuvant si s-au descurcat, acum asteptam cu nerabdare cele 2 Bianca: una alba si una gold!
Multumim pe aceasta cale forumului pentru reducerea consistenta!
Espressoman infocat
Bucuresti
Chiar de apreciat efortul depus pentru ca membrii forumului sa aibe asemenea reduceri consistente iar @
Costa79 un Espressoman de nota 10! ?
Espressoman infocat
Bucuresti
Salutare! Dupa ce am citit si m - am documentat un pic pe aici, am ajuns la concluzia ca imi doresc un Gaggia E24 cel cu boiler de alama. Nu stiu daca este cel mai potrivit pentru un incepator, insa imi place designul si faptul ca poate fi upgradat. Am trimis si eu formular pentru reducerea respectiva, insa nu stiu daca mai e careva doritor de inca un espressor si daca mai beneficiem de reducerea suplimentare de 10%.
Bucuresti
Legat de acel model pe crem (care complet aiurea e denumit gold caci l-am vazut la un cunoscut si e un crem - bej foarte frumos, nu auriu), se pare ca ati prins aproape ultimul tren si asta se va vedea peste ani in valoarea de revanzare. Culoarea aceasta nu va mai fi produsa, fiind anuntata de la inceput ca editie limitata si scoasa din productie la final de ianuarie.
Referitor la asocieri puteti sa va anuntati intentia pe acest thread si sigur veti gasi un espressoman dornic, atat ca va rog sa anuntati daca ati rezolvat ca sa nu ramana cereri in aer.
#Lelit Bianca V3 Black #EK43S + SSP & Titus carrier #Honne Slim #Kinu Titan #Barbro Tamper
Espressoman infocat
Iasi
Servus,
In caz ca mai e cineva interesat de noul Gaggia E24, prețul final ar fi de 1.782 lei per espressor, adică 3.564 lei total de plătit pt. ambele espressoare la care se adauga transportul de la cel care plateste OP-ul pana la cealalta persoana.
Factura se poate fotocopia si ar tb. sa acopere garantia, tocmai mi-a confirmat telefonic o doamna de la cremaperfecta.ro. Eventualele vouchere pt. cafele se pot imparti 50-50, nu e problema.
In caz ca e cineva interesat rog sa-mi spuna aici pe forum sau mesaj privat.
Multumesc!
Gaggia Classic E24 (9 bar + PID), De'Longhi Magnifica Plus, Hario V60, Eureka Mignon Silenzio mk2, Hario Skerton + OE kit, IKEA ANRIK & UPPHETTA (ex. Gaggia Classic II RI9403/11).
Espressoman infocat
Iasi
Se pare ca nu mai este nimeni interesar sa se cupleze cu mine la o achizitie de 2 buc.

Pacat, ar fi fost un pret bun 1782 lei vs. 1980 lei.
Gaggia Classic E24 (9 bar + PID), De'Longhi Magnifica Plus, Hario V60, Eureka Mignon Silenzio mk2, Hario Skerton + OE kit, IKEA ANRIK & UPPHETTA (ex. Gaggia Classic II RI9403/11).
Espressoman infocat
Iasi
Cel mai probabil ca voi achizitiona E24 online de la cremaperfecta (2090 lei cu tamper si Gaggia tamper mat inclus) sau edream (2075 lei cu tamper, pahar gradat si puck screen). Tinand cont ca de covorasul de tampare am oricum nevoie, cred ca diferenta de 10 lei dintre pretul la "oferta" de aici si cea de pe site-ul importatorului nu mai conteaza, deci cred ca voi alege prima oferta. Sper ca macar cele 8 vouchere de reducere de 20-30% la cafea sa se merite, dar voi vedea asta dupa achizitie.
Bucuresti
Am intrebat importatorul ca sa fie clar si in thread - devreme ce cremaperfecta (importatorul Gaggia / Lelit) ofera cadou cu espressorul si acel tamping matt, acesta vine si pentru espressomani (cred ca a fost o omisiune in thread-ul lor de reduceri). In schimb voucherele de 20-30% la prajitorii sunt doar pentru espressomani. Si la cat s-a scumpit cafeaua cred ca astea sunt cele mai importante.
Legat de gasirea unui partener de cumparare pentru reducerea de 10% si eu ma mir ca nu te-a contactat nimeni, au mai fost anunturi in thread si s-au rezolvat rapid.
Espressoman infocat
Iasi
06-03-2025, 22:17
(Edited 06-03-2025, 22:26 by trl.)
Am vb. azi telefonic cu importatorul si intr-adevar, se ofera gratuit si tamperul si tamper mat-ul, la fel ca in oferta pe care o au la ei pe site (cremaperfecta.ro); singura chestie care difera fata de website este transportul, care nu mai este gratuit, adica 30 de lei.
Am gasit si un partener intre timp si am comandat si achitat deja 2 x Gaggia Classic Inox E24, iar pretul final per bucata a iesit de 1.812 lei cu tamper Gaggia si covoras de tampare Gaggia incluse in pret. Bineinteles, voucherele de cafea vin si alea separat.
In consecinta, multumesc forumului espressoman pentru reduceri!
Bucuresti
Am facut update acestui thread cu informatiile primite de la importator despre Classic GT si ca de obicei, in cazul in care vreti sa va asociati doi espressomani pentru a avea reducerea de pachet 5%, scrieti doar pe acest thread, ca sa nu facem offtopic pe cele generaliste. Update-ul contine informatiile scrise deja pe alt thread:
noul
Gaggia Classic GT:
7090 lei (6735 lei in pachet cu orice model Gaggia/Lelit, inclusiv doua GT ) +
portafiltru fara fund Gaggia (maner lemn) + tamper Gaggia (inclus) + 8 vouchere cafea de specialitate
Pachetul
Gaggia Classic GT cu Rasnita
Gaggia MDF55 (identica Specialita): 8540 lei + latiera inox +
suport rasnita magnetic cu knock box profesional integrat Lelit PLA360M (in val. de 785 lei) + tamper Gaggia (in pachet) + 8 vouchere cafea de specialitate"
Espressoman infocat
Bucuresti
30-03-2025, 00:01
(Edited 30-03-2025, 00:04 by Jethro.)
Am si eu o nelamurire: Lelit Victoria PL91T are grup de 57.. sau de 58mm? Sau are grup de 57mm si pf de 58?!
Fisa tehnica
Lelit PL41TEM * Arco Combo/Mazzer SJ/Sage Dose Control Pro 600SIL * Ibric turcesc * Moka Pot BERLINGER HAUS Emerald/ PETERHOF * Pour Over Hario V60-01
Bucuresti
58, clar. PL81 a avut de 57 dar nu se mai fabrică.
Espressoman infocat
Bucuresti
Mai este cineva interesat de un Lelit Bianca cu discount-ul de 10% pentru achizitia a minim 2 produse?
Lelit Bianca Gold | Niche Zero
Bucuresti
Pentru exactitate, in prima postare scrie 5%, nu 10.
Bucuresti
Din ce inteleg de la importator, de la 1 iunie fabrica Lelit oricum avea in plan anumite scumpiri, iar cursul euro de asemenea va avea un rol negativ, deci sa ne asteptam la cresteri de preturi cat de curand, poate chiar cotatii in euro daca se adanceste criza.
Ca un pont sa zic asa, daca aveati in plan vreo achizitie incercati sa profitati de acum de aceste reduceri caci viitorul nu suna deloc roz, unele espressoare avand scumpiri si de 10%. Deja Elizabeth a dat tonul, urmeaza TEM, chiar si Classic.
Espressoman infocat
Bucuresti
Salutari de la prajitorie!
Dorim sa va reamintim, espressomanilor care au primit un voucher Sloane *
de bun venit* primit la achiziția unui espressor Lelit, că este momentul ideal să profite de reducerea oferită la achizitiile cafelelor de
pe site Voucherele generate fiind foarte valoroase și ar fi păcat să expire, mai ales că, odată expirate, nu pot fi regenerate.
Spor la cafelute!
Bucuresti
Adaug si aici informatia primita ca sa fie mai vizibila:
Incepand cu acest an, importatorul Gaggia / Lelit Romania a extins colaborarea pe service in Brașov, Cluj, Timisoara, Arad, Iași, astfel incat espressomanii din aceste judete pot duce echipamentele loco, evitand curierul spre Bucuresti. Pentru contacte exacte si adrese comunicati fiecare cu importatorul pe email sau telefonic si veti fi indrumati mai departe.
Espressoman infocat
Bucuresti
Salutare! De BlackFriday vor fi reduceri suplimentare pentru pachetele Lelit/Gaggia?
Bucuresti
In fiecare au fost, dar ca de obicei, nimic spectaculos caci reducerile acestea au fost facute astfel incat tot timpul anului espressomanii sa aiba cele mai mici preturi. Vedem pe 7nov pe forum...
Espressoman infocat
Bucharest
Salut. Nu s a mai postat demult aici. In 2025 mai sunt valabile reducerile?! Multumesc.
Bucuresti
Toate reducerile importatorilor si prajitoriilor sunt actualizate si valabile tot timpul anului.
Espressoman fresh
Constanta
(28-10-2025, 10:18)Lyvyoo Wrote: Salut. Unde as putea "vedea" preturile cu discount pentru membri te rog frumos?
Toate reducerile importatorilor si prajitoriilor sunt actualizate si valabile tot timpul anului.
Lelit PL042TEMD
Espressoman infocat
Constanța
(29-12-2025, 13:47)Aquamaster Wrote: (28-10-2025, 10:18)Lyvyoo Wrote: Salut. Unde as putea "vedea" preturile cu discount pentru membri te rog frumos?
https://www.espressoman.ro/reduceri-la-e...i-rasnite/
WPM PRIMUS | J64V | Skywalker Alpha roaster + Roast Assistant & HiBean.