Welcome Back Log In Create Account

Reducerile LELIT, GAGGIA - espressoare, rasnite, accesorii

In prima postare a acestui thread sau aici
#Lelit Bianca V3 Black #EK43S + SSP & Titus carrier #Honne Slim #Kinu Titan #Barbro Tamper

Reply
Va salutam espressomani!
Sunt Mihai Dragomir, managerul general al reprezentantei pe Romania a marcilor Lelit si Gaggia, prin website-urile cremaperfecta.ro, lelitespresso.ro si gaggia.com.ro

Au trecut aproape 13ani de cand ne-am propus sa fim alaturi de aceasta comunitate minunata, iar intamplarea face ca ne-am preocupat mai mult ca espressomanii sa aiba mereu acces la cele mai mici preturi din Romania si mai putin sa ne implicam efectiv in forum, scriind postari. De astazi avem si noi user pe Espressoman, incercand sa va tinem la curent cu noutatile, promotiile dedicate special pentru voi si sa raspundem prompt atunci cand apar intrebari. 

Si daca tot ne-am facut cont  vreau sa va anuntam si prima campanie din acest an dedicata comunitatii Espressoman, prin care majoritatea espressoarelor Lelit si Gaggia primesc inca 5% reducere din preturile deja reduse pentru voi in forum in limita stocului disponibil pentru aceasta promotie!  (UPDATE - campania aceasta s-a incheiat, raman valabile reducerile permanente din prima postare). Pentru detalii si comenzi puteti consulta pagina de reduceri, de unde puteti trimite oricand formularul de discount. Aceste reduceri nu se regasesc in site-ul nostru, fiind special pentru voi, in paginile Espressoman.

Ramane in continuare si reducerea de pachet 5%. Atentie, pachet inseamna inclusiv doua espressoare, nu doar rasnita + espressor, astfel ca va puteti grupa doi espressomani pentru doua Lelit Bianca spre exemplu sau MaraX, costul final fiind unul mult redus pentru un espressor de acest tip.

Tot de anul acesta am decis ca espressomanii sa primeasca in cazul multor espressoare sau pachete, noul set de cesti Lelit "Made for performance", in foto mai jos, putand sa va alegeti culoarea, alb sau negru, si marimea, pentru espresso sau cappuccino. In cazul unor pachete Gaggia vom oferi cadou setul de 6 cesti espresso al acestui brand.

Weekend frumos tuturor!

[Image: 33IXtRN.png]

Reply
Salutare!
@LelitGaggiaRO La ce espressoare se aplică condițiile prezentate mai sus? (prima campanie din 2026, 5% extra reducere). Lelit Bianca se ”califică” ?

Mulțumesc mult!
Lelit Bianca, Atom 65, 1Z Presso K-Plus

Reply
Salut @ovidiuchis ,
Promotia noastra nu a avut o data limita ci un mic stoc dedicat, asa cum era precizat in postarea facuta de catre noi: " in limita stocului disponibil pentru aceasta promotie! ". In maxim o saptamana s-a epuizat acel stoc si am revenit la reducerile pe care le acordam tot timpul anului comunitatii Espressoman, respectiv cele din prima postare, acolo unde mereu noi comunicam preturile actualizate. Pentru claritate vom face si un update mai sus. 
In acest moment espressomanii se bucura in continuare de facilitatea celor mai mari reduceri, iar suplimentar fata de preturile respective din prima postare se mai acorda 5% in cazul in care se cumpara un pachet rasnita + espressor sau doua espressoare pe aceeasi factura (pot fi si persoane diferite, cu adrese diferite, dar o singura factura si o singura plata).

O zi buna din partea noastra!

Reply
Si daca tot am prins curaj sa scriem mai avem o veste buna  Sick

Am urmarit cu interes discutia voastra de pe topicul despre decalcifiere si incepand de astazi espressomanii vor beneficia de un nou serviciu pentru espressoarele de dimensiuni mai mari (Lelit MaraX si Bianca) dedicat celor care au cumparat prin reducerile forumului de la noi cei de la Lelit / Gaggia Romania (facturat de catre M & A NEXT TRADE S.R.L ).

Mai exact, daca espressorul se afla in Bucuresti, Corbeanca, Otopeni, Mogosoaia sau Pipera si aveti pe Lelit MaraX sau Bianca o problema de garantie sau o problema de service sau considerati ca este timpul pentru o decalcifiere (noi recomandam anual sau la maxim doi ani, in functie de apa folosita), echipa noastra poate sosi la adresa indicata de catre voi pentru preluarea si returnarea aparatului. Serviciul costa 100 lei si se va regasi pe factura de service. Ne puteti transmite cererea voastra la telefonul departamentului de service de aici. 

Pentru espressomanii din alte orase va putem ajuta in mod oficial (garantie sau service) in Brasov, Tg Mures,
Arad, Iasi. Daca se mareste lista de serviceuri colaboratoare vom reveni cu noutati.

Reply
Hello!
Doreste cineva un espressor sau rasnita Gaggia? Caut o a doua persoana pentru a beneficia de extra reducerea de 5%.
Eu doresc un GCP.

Reply
Va anuntam cu bucurie dragi Espressomani ca incepand de astazi aveti IN PREMIERA ocazia sa intrati in posesia noului espressor Gaggia Classic UP PID, un pas in fata mult asteptat de catre fanii acestui model!

Stocurile initiale nu foarte mari au ajuns deja in depozitul nostru central, iar pretul cu reducere pentru espressomani va fi de 3890 lei, cu un efort facut si de catre noi pentru ca aceasta comunitate sa aiba acces la un cost preferential comparativ cu alte tari. 

Gaggia Classic UP vine cu tamper cu baza inox si sita blind incluse, alaturi de un set de 6 cesti Gaggia (la alegere espresso sau cappuccino)  si un tamping mat (covoras cauciuc), plus cele 6 vouchere de cafea de specialitate. 

Detaliile tehnice se regasesc si pe siteul producatorului italian, iar in forum am vazut ca exista deja si un topic dedicat unde asteptam impresiile voastre in utilizare.

Ca de obicei, formularul de reducere Gaggia va sta la dispozitie pentru comenzi, urmand sa expunem si noi in showroom acest model.

[Image: OVX1F7N.png]

Reply
Salut din nou, espressomani!

Avem marea bucurie sa va anuntam ca in premiera nationala, comunitatea Espressoman primeste primele bucati de MaraX3 Pagaia, cateva deja rezervate pana sa vina primul transport si cateva disponibile pe stoc. Asteptam si noi in forum primele impresii.

Am facut tot posibilul ca espressomanii sa aiba acces la preturile cele mai bune, MaraX3 (caci aceasta este denumirea oficiala nu V3) avand RRPul (pretul de lista) peste 9000 lei.
Astfel, MaraX3 Pagaia poate fi cumparata in trei versiuni, inox, black and white, espressomanii avand urmatoarele preturi, inclusiv reducerea de forum, prin trimiterea catre noi a formularului Lelit din pagina voastra de discount:

• carcasa inox – 8190 lei + 6 vouchere cafea specialitate
  • carcasa White sau Black – 8390 lei + 6 vouchere cafea specialitate

Mai avem doua vesti bune - in perioada expozitiei Coffeeast, noi Cremaperfecta, importatorii pe Romania ai brandurilor Lelit si Gaggia, vom avea stand cu multe dintre espressoarele indragite de voi, expuse (nu vor exista promotii mai bune decat reducerile Espressoman), unde puteti dialoga inclusiv cu reprezentanti directi ai fabricilor italiene, vineri si sambata. Ne-ar ajuta ca voi personal sa le transmiteti impresiile tehnice din comunitate si sugestiile de upgrade pentru viitoare modele.

De asemenea, showroomul nostru din Bucuresti, str Popa Petre 1, va asteapta de acum si sambata, intre 9 si 13. Reducerea de forum se poate aplica si acolo, doar sa precizati ca sunteti espressomani si pretul aferent aparatului dorit. Daca doriti sa vedeti un anume model sau sa discutati cu un coleg de pe tehnic, va sfatuim totusi sa aplicati formularul de reducere inainte, ca sa va confirmam ca modelul respectiv exista expus sau in stoc si sa va programati in timpul vostru liber, inclusiv sambata.

Reply

Forum Jump:

Browsing: 1 Guest(s)