Va salutam espressomani!
Sunt Mihai Dragomir, managerul general al reprezentantei pe Romania a marcilor Lelit si Gaggia, prin website-urile cremaperfecta.ro, lelitespresso.ro si gaggia.com.ro
Au trecut aproape 13ani de cand ne-am propus sa fim alaturi de aceasta comunitate minunata, iar intamplarea face ca ne-am preocupat mai mult ca espressomanii sa aiba mereu acces la cele mai mici preturi din Romania si mai putin sa ne implicam efectiv in forum, scriind postari. De astazi avem si noi user pe Espressoman, incercand sa va tinem la curent cu noutatile, promotiile dedicate special pentru voi si sa raspundem prompt atunci cand apar intrebari.
Si daca tot ne-am facut cont vreau sa va anuntam si prima campanie din acest an dedicata comunitatii Espressoman, prin care majoritatea espressoarelor Lelit si Gaggia primesc inca 5% reducere din preturile deja reduse pentru voi in forum in limita stocului disponibil pentru aceasta promotie!
(UPDATE - campania aceasta s-a incheiat, raman valabile reducerile permanente din prima postare). Pentru detalii si comenzi puteti consulta
pagina de reduceri, de unde puteti trimite oricand formularul de discount. Aceste reduceri nu se regasesc in site-ul nostru, fiind special pentru voi, in paginile Espressoman.
Ramane in continuare si reducerea de pachet 5%. Atentie, pachet inseamna inclusiv doua espressoare, nu doar rasnita + espressor, astfel ca va puteti grupa doi espressomani pentru doua Lelit Bianca spre exemplu sau MaraX, costul final fiind unul mult redus pentru un espressor de acest tip.
Tot de anul acesta am decis ca espressomanii sa primeasca in cazul multor espressoare sau pachete,
noul set de cesti Lelit "Made for performance", in foto mai jos, putand sa va alegeti culoarea, alb sau negru, si marimea, pentru espresso sau cappuccino. In cazul unor pachete Gaggia vom oferi cadou
setul de 6 cesti espresso al acestui brand.
Weekend frumos tuturor!