Welcome Back Log In Create Account

Reducere 10 - 20% pentru cafele internationale la Pretty Good Coffee

A ramas in cache probabil. ii fac eu o curatare
[Image: WilvJGJ.png]
Lelit Bianca V2, Bentwood 63, Niche Zero, Ode V2, Comandante MK4, Kinu M47 Phoenix,
Ex: Lelit Mara X, PL41TEM, Ascaso i-mini

Reply
Salutare colegi espressomani,

Avem vesti mari de impartasit cu voi :)

A fost o perioada super aglomerata cu toate, probabil asta a fost si unul din motivele pt care nu am mai postat nimic.
Imi place sa impartasesc cu voi parcursul meu si al PrettyGoodCoffee.

Am decis sa nu mai asteptam neaparat si ne-am mutat intr-un spatiu nou si, o data cu asta, super multe lucruri pe care nu le-am luat in considerare, dar pe care le-am rezolvat din mers cum se spune. O sa va povestesc mai multe intr-un post separat.

Am adus un stoc impresionant de cafele noi, dar a durat ceva sa le punem pe toate pe site, dar acum totul e actualizat si vrem sa facem share cu voi.

Iata ce cafele noi si ce restock uri am facut:

Nowhere Coffee Roasters:
Ethiopia - Chelbesa - NEW (E+F)
Columbia - Pacamara Amarillo - Finca Anaya - NEW (F)
Colombia - Pacamara Rojo - Restock (F)
Columbia - Ombligon - Restock (E+F)
Uganda - Rwenzori - Restock (E)

Sprout Coffee Roasters:
Rwanda - Thousand Hills - NEW (O)
Brazilia - Mellow Fellow - NEW (E+F)
Brazilia - Cool Cat - NEW (E)
Colombia - Superpunch - NEW (E)

People Possession:
Blueberry Pie Magic - Blend - Restock (F)

DAK Coffee Roasters:
Ethiopia - Jazz Fruit - Restock (E)
Columbia - Toffee Spin - NEW (E+F)
Columbia - Floral Mist Geisha - NEW (E+F)
Ethiopia - Halo Berry - NEW (E+F)
Ethiopia - Lemon Squeeze - Restock (F)
Brazilia - Nutcase - Restock (E)
Colombia - Poppy Soda - NEW (E+F)
Colombia - Maple Honey - NEW (E+F)
Ethiopia - Blackberry Hug - NEW (E+F)
Columbia - Cream Donut - Restock (E+F)

Concept Coffee Roasters:
Cold Shock - Colombia - NEW (F)
Peach Cake - Colombia - NEW (E+F)
Columbia - Rocket Flower - Restock (F)
Columbia - Red Candy - Restock (F)
Columbia - Flower Power - Restock (F)
Columbia - Tropical Heat - Restock (F)
Columbia - Jungle Juice - Restock (F)

Friedhats:
Columbia - Diego Horta Geisha Co-Fermented - NEW (F)
Peru - Kely Mileni Washed Gesha - NEW (O)
Colombia - Siete Soles No-Caf - NEW (O)
Colombia - Policarpo Yossa Rojos - NEW (O)

Toate se livreaza asap, direct din stoc.
Nu uitati de codul ESPRESSOMANGUEST pentru reducerea de forum.

Mai multe detalii despre spatiul nou, in curand :)

Zi faina sa aveti,
Razvan
Lelit Bianca V2, Bentwood 63, Niche Zero, Ode V2, Comandante MK4, Kinu M47 Phoenix,

Reply
Macar un indiciu, va putea fi vizitabil? Ar fi tare tare interesant sa putem face un cupping cu espressomanii si sa trecem prin multe prajitorii internationale.
#Lelit Bianca V3 Black #EK43S + SSP & Titus carrier #Honne Slim #Kinu Titan #Barbro Tamper

Reply
Nu e un loc gandit neaparat pt asa ceva, dar cred ca putem sa gasim o solutie pt comunitate, fara probleme.
Mereu mi-am dorit sa fac un cupping cu cativa pasionati si sa alegem impreuna cafelele de la prajitorul X, care urmeaza sa ajunga pe site sau in abonamente.

O sa ma gandesc la o varianta pt asta :) Ms de tip Liviu

Reply
Salutare colegi espressomani,

Astazi vreau sa va las cateva recomandari personale din stocul actual. Le-am impartit pe profiluri ca sa fie mai usor de ales :)

Espresso:
Ethiopia - Jazz Fruit (DAK) - Natural - note de capsuni, ciocolata alba. Exploziva si dulce, una dintre preferatele mele din acest lot. O cafea corecta, dar din care scoti destul de multe
Ethiopia - Blackberry Hug (DAK Coffee Roasters) - Natural - note de mure, pere si merisoare. Frutata si curata
Columbia - Cream Donut (DAK) - Natural - vanilie cremoasa, alune prajite. Mi se pare o cafea foarte faine, ciocolatie, fara un gust artificial. Seamana foarte tare cu BPM de la PP, dar cu note de ciocolata si vanilie.
Brazilia - Nutcase (DAK) - Natural - Yellow Bourbon cu corp rotund si o dulceata curata. Un espresso zilnic foarte corect..
Brazilia - Cool Cat (Sprout Coffee Roasters) - Natural - note de nuci, ciocolata cu lapte si capsuni. O cafea clasica si echilibrata.

Filtru:
Colombia - Poppy Soda (DAK Coffee Roasters) - Multi-Stage Washed - note de piersica, ceai de iasomie si limonada. 
Cold Shock - Colombia (Concept Coffee Roasters) - Cold Natural - fructe de padure rosii, cirese si cacao nibs. Un profil  foarte interesant.
Peru - Kely Mileni Washed Gesha (Friedhats) - Washed Gesha - note de mar rosu. Echilibrata si delicata. Destul de clasica
Colombia - Policarpo Yossa Rojos (Friedhats) - Washed - note florale de miere. Eleganta si cu o dulceata naturala faina.

Funky :
Columbia - Ombligon (Nowhere) - varietate rara Ombligon, Washed cu thermal shock - arome intense de mure si cirese dulci. Spectaculoasa. Funky dar destul de echilibrata.
Colombia - Pacamara Rojo (Nowhere) - Red Pacamara, Yeast Inoculated Washed - fructat, cu note de nuci , foarte fain atat filtru cat si espresso.
Columbia - Jungle Juice (Concept Coffee Roasters) - Co-fermentat cu Passion Fruit. Pentru iubitorii de cafele funky - intensa, tropicala.
Colombia - Superpunch (Sprout Coffee Roasters) - Co-fermentat cu Fruit Mix - note de jeleu de capsuni, fructe tropicale si caramel. 

Toate sunt in stoc si se livreaza asap.
Codul ESPRESSOMANGUEST e activ pentru reducerea de forum.

Seara faina sa aveti,
Razvan

Reply
Salut colegi espressomani,

Maine dimineata lansam ceva la care lucram de cateva luni: PGC Cellar, un program nou la noi.

Pe scurt: de doua ori pe an, o editie in prima parte si una spre sfarsit, vom deschide o selectie limitata din stocul nostru la preturi rezervate doar acestor editii.

Prima editie incepe maine, vineri.

Cei de pe Espressoman si pe newsletter aveti acces la 08:00. O ora inainte sa devina public la 09:00, in care puteti sa va alegeti linistit ce va place.

Pe scurt ce gasiti maine:
- Pana la -60% pe selectia noastra de cafele
- Origini multiple, washed si natural, alese cu drag de noi
- Cold Brew Coffee cadou la comenzi peste 500 RON (o cafea aleasa de noi plus reteta noastra)

Mentiune importanta: pe perioada Cellar (vineri 08:00 - luni 1 iunie 23:59), toate codurile de reducere (inclusiv ESPRESSOMANGUEST) sunt dezactivate. Reducerile sunt deja aplicate direct pe selectie.

Mai mult maine dimineata, cu linkul direct.

Zi faina,
Razvan

Reply
Salut colegi espressomani,

PGC Cellar Vol. 01 e acum live: prettygoodcoffee.ro/cellar pentru comunitate. O sa fie live public intr-o ora.

Cele mai mari reduceri pe care le-am facut vreodata, pana la -60% pe selectia noastra de cafele.

In editie:
- Origini multiple, washed, natural si experimentale
- Cold Brew Coffee cadou la comenzi peste 500 RON
- Transport gratuit la Easybox/Fanbox pentru comenzi peste 250 RON

Important: pe perioada Cellar, toate codurile de reducere sunt dezactivate. Reducerile fiind deja aplicate direct pe selectie.

Activ pana luni 1 iunie, 23:59.

PGC Cellar este un program bi-anual. O sa facem si o editie spre sfarsitul anului, asa ca daca vedeti ceva ce va place, nu asteptati.

Data prajirii e afisata clar pe pagina fiecarei cafele.
Daca gasiti ceva probleme in site, puteti sa imi scrieti in DM. M-ar ajuta sa stiu de ele ca sa le rezolv.

Zi faina,
Razvan

Reply
Service UnavailableThe server is temporarily busy, try again later!

Reply
Salutare, nici la mine nu a funcționat, s-a încărcat pagina dupa multe refresh-uri dar dupa aceea nu am reusit sa mai deschid vreo alta pagina sau sa pun ceva in cos.
Lelit Bianca v3 White, Bentwood V63

Reply
Salut 
Imi cer mii de scuze. Am avut o problema la care nu ne asteptam deloc. Suntem in call cu cei de la gazduire. Am reusim sa rezolvam o mare parte, estimez ca in 30 de min o sa fie gata.

Am amanat ads-urile pe Instagram si postarile.

Imi pare super rau de situatia si va multumesc pt intelegere.

Razvan

Reply
@Daniel_ sorin2ro Multumesc ca mi-ati semnalat asta.
Am reusit sa rezolv problema si site-ul ar trebui sa fie ok acum. O sa continui sa monitorizez

Multumesc inca o data pt intelegere.

Reply
Mulțumim si noi, totul ok acum!
Lelit Bianca v3 White, Bentwood V63

Reply
(29-05-2026, 10:08)Razvan.PGC Wrote: @Daniel_ sorin2ro Multumesc ca mi-ati semnalat asta.
Am reusit sa rezolv problema si site-ul ar trebui sa fie ok acum. O sa continui sa monitorizez

Nu-ti fa probleme, eu comand de ceva vreme de la voi si sunt foarte multumit de ce primesc in colet. Am mai apostrofat si eu niste dificultati pe site de-a lungul timpului, paradoxal sit-ul arata foarte bine doar ca raspunde greu. Poata daca incepeti sa cresteti tot mai tare ar merita investit in partea de infrastructura web, zic asta sigur fara sa stiu magnitudinea costurilor
Profitec Go, Mazzer Philos

Reply
(29-05-2026, 11:23)alex_b Wrote:
(29-05-2026, 10:08)Razvan.PGC Wrote: @Daniel_ sorin2ro Multumesc ca mi-ati semnalat asta.

Nu-ti fa probleme, eu comand de ceva vreme de la voi si sunt foarte multumit de ce primesc in colet. Am mai apostrofat si eu niste dificultati pe site de-a lungul timpului, paradoxal sit-ul arata foarte bine doar ca raspunde greu. Poata daca incepeti sa cresteti tot mai tare ar merita investit in partea de infrastructura web, zic asta sigur fara sa stiu magnitudinea costurilor

Sunt total de acord. Sincer ma gandesc serios la o platforma diferita, care poate scala mai mult decat poate cea curenta, am asta pe "masa" dar inseamna sa mut tot site-ul, inclusiv partea de abonamente ce contine plati recurente cu Stripe si aici ce partea mai delicata.

Dar da, site-ul a crescut mult si trebuie sa iau o decizie in privinta lui.

Mersi frumos pt cuvintele faine.
razvan

Reply
Doua comenzi in doua zile, asteptam livarea…no rush…sa termin cafeaua inceputa :D
Profitec Go | Flair 58 plus 2 | F74 Navigator | AeroPress Go | Eureka Baby V3 | Varia Evo V2.
Ex Flair Singature / Flair Neo Flex / Comandante C40.

Reply
(30-05-2026, 00:44)traian.popescu Wrote: Doua comenzi in doua zile, asteptam livarea…no rush…sa termin cafeaua inceputa :D

O impachetam cu drag weekendul asta si o trimitem.

Multumim fain de incredere :)
Weekend placut

Reply

Forum Jump:

Browsing: 1 Guest(s)