Welcome Back Log In Create Account

Recomandare upgrade rasnita automata de la Kinu M47

Acum 5 ani am luat un Lelith Elizabeth cu un Kinu M47. Dupa 5 ani, a venit momentul sa trec pe automata. Mi s-a cam luat sa rasnesc zilnic 1-2 cafele.

Cu atatea optiuni pe piata, nu prea imi dau seama ce ar fi potrivit pentru mine. Ajutorul vostru e foarte apreciat.

Se va folosi pentru 1-2 latte cu lapte vegetal pe zi. Folosesc cafea proaspat prajita cu note florale / fructate, daca are vreo relevanta in alegere.
Buget maxim ar fi in jur de 2000 de lei. Daca diferentele de calitate a rasnirii sunt minore sau nu se resimt asa mult in latte, prefer o varianta mai ieftina.

Multumesc

Reply
Păi ORICE la care adaugi lapte e cam altceva... Adică total diferit față de un espresso.

Reply
Quote: lapte vegetal ... cu note florale
:s Ptiu... adu agheazma [emoji12]

Kinu s-ar putea electrifica si ai avea in continuare rasnita de concedii si cu care esti obisnuit.

Reply
Am cam dat-o pe reddit.

"proaspat prajita cu note florale / fructate" necesita cutite plate care sa nu fie pentru espresso clasic. Cred ca DF64 se incadreaza dar poate cu alte cutite. Sa intevina cunoscatorii.
Brasilia Club, Kinu Simplicity, Comandante, Kingrinder P0, Mignon Specialita.
ex: Gaggia Espresso, Color; Quamar T80, Macap M2D, Feldgrind 2.

Reply
Chiar asa de categorica a fost traducerea reddit :s "necesita", adica e musai ?
Chiar nu e loc de nici o indoiala, o fraza mai ingaduitoare, gen... "optimal ar fi ca..."
Ca sa nu mai vorbim ca peste notele alea "cucurbitacee", vii si torni niste lapte vegetal... chiar mai conteaza rasnita ? :s

Reply
Dacă iei din țară: Varia VS3, DF54, DF64 și câteva modele Eureka se încadrează în buget. Vezi și în rubrica de reduceri de pe forum cât și pe marketplace-ul forumului. Dacă ești tentat de râșnițe de pe la asiatici, pe topicul "cafenea râșnițe" găsești info.
​​​​​​Succes!
Modbar AV, Mahlkonig E65 GBW, Crem One Profiler, Timemore Sculptor 078S, Fellow Ode gen2, Orea V3, Kinu Classic

Reply
(29-05-2024, 20:19)renatoa Wrote: Chiar asa de categorica a fost traducerea reddit Confused "necesita", adica e musai ?
Chiar nu e loc de nici o indoiala, o fraza mai ingaduitoare, gen... "optimal ar fi ca..."
Ca sa nu mai vorbim ca peste notele alea "cucurbitacee", vii si torni niste lapte vegetal... chiar mai conteaza rasnita ? Confused
Am vrut sa fiu cat mai scurt, nu imperativ.
Poate ramane fara lapte, vegetal sau nu, si se bucura de cafea curata.
Brasilia Club, Kinu Simplicity, Comandante, Kingrinder P0, Mignon Specialita.
ex: Gaggia Espresso, Color; Quamar T80, Macap M2D, Feldgrind 2.

Reply
(30-05-2024, 05:20)Zaheyu Wrote: Poate ramane fara lapte, vegetal sau nu, si se bucura de cafea curata.

Fie sa renasca... curatit prin jar... [emoji12]

Reply

Forum Jump:

Browsing: 1 Guest(s)