![]() |
|
Recomandare upgrade rasnita automata de la Kinu M47 - Printable Version +- Forumul Espressoman - In cautarea espresso-ului perfect (https://www.espressoman.ro/forum) +-- Forum: Espressoare, rasnite si accesorii (https://www.espressoman.ro/forum/Forum-Espressoare-rasnite-si-accesorii) +--- Forum: Sfaturi la cumparare (https://www.espressoman.ro/forum/Forum-Sfaturi-la-cumparare) +--- Thread: Recomandare upgrade rasnita automata de la Kinu M47 (/Thread-Recomandare-upgrade-rasnita-automata-de-la-Kinu-M47) |
Recomandare upgrade rasnita automata de la Kinu M47 - rault - 29-05-2024 Acum 5 ani am luat un Lelith Elizabeth cu un Kinu M47. Dupa 5 ani, a venit momentul sa trec pe automata. Mi s-a cam luat sa rasnesc zilnic 1-2 cafele. Cu atatea optiuni pe piata, nu prea imi dau seama ce ar fi potrivit pentru mine. Ajutorul vostru e foarte apreciat. Se va folosi pentru 1-2 latte cu lapte vegetal pe zi. Folosesc cafea proaspat prajita cu note florale / fructate, daca are vreo relevanta in alegere. Buget maxim ar fi in jur de 2000 de lei. Daca diferentele de calitate a rasnirii sunt minore sau nu se resimt asa mult in latte, prefer o varianta mai ieftina. Multumesc RE: Recomandare upgrade rasnita automata de la Kinu M47 - _R_A_D_U - 29-05-2024 Păi ORICE la care adaugi lapte e cam altceva... Adică total diferit față de un espresso. RE: Recomandare upgrade rasnita automata de la Kinu M47 - renatoa - 29-05-2024 Quote: lapte vegetal ... cu note florale:s Ptiu... adu agheazma [emoji12] Kinu s-ar putea electrifica si ai avea in continuare rasnita de concedii si cu care esti obisnuit. RE: Recomandare upgrade rasnita automata de la Kinu M47 - Zaheyu - 29-05-2024 Am cam dat-o pe reddit. "proaspat prajita cu note florale / fructate" necesita cutite plate care sa nu fie pentru espresso clasic. Cred ca DF64 se incadreaza dar poate cu alte cutite. Sa intevina cunoscatorii. RE: Recomandare upgrade rasnita automata de la Kinu M47 - renatoa - 29-05-2024 Chiar asa de categorica a fost traducerea reddit :s "necesita", adica e musai ? Chiar nu e loc de nici o indoiala, o fraza mai ingaduitoare, gen... "optimal ar fi ca..." Ca sa nu mai vorbim ca peste notele alea "cucurbitacee", vii si torni niste lapte vegetal... chiar mai conteaza rasnita ? :s RE: Recomandare upgrade rasnita automata de la Kinu M47 - Florinush - 29-05-2024 Dacă iei din țară: Varia VS3, DF54, DF64 și câteva modele Eureka se încadrează în buget. Vezi și în rubrica de reduceri de pe forum cât și pe marketplace-ul forumului. Dacă ești tentat de râșnițe de pe la asiatici, pe topicul "cafenea râșnițe" găsești info. Succes! RE: Recomandare upgrade rasnita automata de la Kinu M47 - Zaheyu - 30-05-2024 (29-05-2024, 20:19)renatoa Wrote: Chiar asa de categorica a fost traducerea redditAm vrut sa fiu cat mai scurt, nu imperativ. Poate ramane fara lapte, vegetal sau nu, si se bucura de cafea curata. RE: Recomandare upgrade rasnita automata de la Kinu M47 - renatoa - 30-05-2024 (30-05-2024, 05:20)Zaheyu Wrote: Poate ramane fara lapte, vegetal sau nu, si se bucura de cafea curata. Fie sa renasca... curatit prin jar... [emoji12] |