Salutare ! Am plasat comanda pentru primul meu setup ( Lelit PL41TEM + Gagia MDF 55 ) , anterior foloseam un Philips Lattego in care foloseam Tchibo Arabica Trio Creme . As vrea sa va intreb ce prajitorie si ce sortiment ar fi cel mai safe si recomandat pentru un incepator care nu are gusturile formate si nu a mai interactionat pana acum cu cafea de specialitate ? Daca as putea sa comand online ar fi ideal . Mentionez ca beau in proportie de 99% shot dublu de espresso . Multumesc !
Recomandare cafea safe pentru incepatori
|
23-11-2024, 20:38
Nu stiu se inseamna cafea safe, dar in orasul care apare sub avatarul tau este o prajitorie cu cafele bune https://www.musecoffee.ro/, posibil daca mergi acolo sa afli direct mai multe despre ce ti s-ar potrivi. Poti comanda si online.
23-11-2024, 22:45
Multumesc mult pentru recomandari ! Nu stiam ca se afla prajitorii in Craiova , good to know , cu siguranta este o varianta mai buna decat comandatul prin curier . Este oare vreun consens general legat de cea mai buna prajitorie din tara ? As vrea sa incerc sa scot tot ce se poate din setupul enuntat mai sus .
Tot in Craiova și https://www.hedonecafe.ro/ și parcă au si ceva reducere ptr espressoman.
ECM Synchronika / Eureka Mignon Specialita / Kinu M47S / Kribli-Grabli / Motta and Normcore tools & Gaggia Classic 2015 / MDF & V60 & Timemore Ice Dripper
(23-11-2024, 22:45)Maanu Wrote: Multumesc mult pentru recomandari ! Nu stiam ca se afla prajitorii in Craiova , good to know , cu siguranta este o varianta mai buna decat comandatul prin curier . Este oare vreun consens general legat de cea mai buna prajitorie din tara ? As vrea sa incerc sa scot tot ce se poate din setupul enuntat mai sus .
Apreciez ca urmatorul pas logic, dupa achiziția unui setup capabil espresso, ar fi să începi explorarea a cat mai multe sortimente de cafea, de la cat mai multe prăjitorii. Caută singur, gustul ce îți place, nu aștepta să primești recenzii gratuite pentru ca gusturile diferă; de greșit nu cred ca ai cum să greșești nicicum, niciunde..Proaspătă să fie
Elektra Micro Casa a Leva • Ceado E37SD 83mm Opalglide
26-11-2024, 18:43
(23-11-2024, 22:45)Maanu Wrote: Multumesc mult pentru recomandari ! Nu stiam ca se afla prajitorii in Craiova , good to know , cu siguranta este o varianta mai buna decat comandatul prin curier .
Muse nu vinde direct la prajitorie, nu au acolo punct de desfacere.
Pentru clientii locali nu folosesc curieri, livreaza personal direct la adresa/sediu, pe baza de programare.
Cafeaua lor se poate gasi "la raft" la Delicatese Anya sau la cafeneaua Harvest, dar cu adaos fata de comanda directa.
26-11-2024, 19:28
(26-11-2024, 18:43)renatoa Wrote:Am luat legatura cu Ovidiu , ii un super baiat . Multumesc pentru sfat ! Inca nu am apucat sa testez cafeaua , am inteles ca trebuie lasata undeva la 14 zile dupa prajire insa sunt convins ca ii mult peste Hedone si ce mai avem noi pe aici .(23-11-2024, 22:45)Maanu Wrote: Multumesc mult pentru recomandari ! Nu stiam ca se afla prajitorii in Craiova , good to know , cu siguranta este o varianta mai buna decat comandatul prin curier .
Muse nu vinde direct la prajitorie, nu au acolo punct de desfacere.
Pentru clientii locali nu folosesc curieri, livreaza personal direct la adresa/sediu, pe baza de programare.
Cafeaua lor se poate gasi "la raft" la Delicatese Anya sau la cafeneaua Harvest, dar cu adaos fata de comanda directa.
Browsing: 1 Guest(s)