Hello There, Guest! Login Register


Recomandare Rasnita si site nepresurizate DeLonghi EC685M

#1
Salut,

Am de ceva timp un espressor DeLonghi Dedica EC685M si m-am hotarat sa incerc sa fac si eu espresso adevarat cu site nepresurizate. Din ce m-am documentat, as putea folosi portafiltrul original daca scot partea de plastic din interior. As fi vrut sa iau un portafiltru separat bottomless dar din review-uri pe Ali, amazon, etc. am vazut ca pe dimensiunea asta cu 3 urechi sunt destul de slab calitative in jur de 30€, iar 60€ nu cred ca merita daca il pot folosi pe cel original. Am si un tamper DeLonghi 51mm.

M-am gandit sa comand pentru inceput 2 site, una single si una double:
https://www.amazon.de/-/en/gp/product/B08TWVLWD2
https://www.amazon.de/-/en/gp/product/B08LSGS9DN

Si un inel de dozare: https://www.amazon.de/-/en/gp/product/B0C3VQJVY5

Si am ajuns la partea cea mai importanta, rasnita. Ma intereseaza in special pentru espresso, nu prepar altfel cafeaua. Bugetul meu pentru toate astea e in jur de 1200, dar as mai putea adauga putin daca merita.

Pana acum am gasit 2 optiuni care s-ar incadra:
Lelit PL043MMI  
SAGE Dose Control Pro BCG600SIL

As vrea sa stiu daca e ok ce am gasit si care din cele 2 rasnite ar fi mai ok, sau daca exista alte optiuni mai bune in buget.

Multumesc!
 
Reply
#2
Salutări, 

eu am dat în jur de 35 de dolari pe un portafiltru dedicat și pot spune că a fost OK. Material solid, a venit și cu 2 site duble nepresurizate, nu e WOW, dar nici nu mă pot plânge. Link  

Din portafiltrul original am văzut pe net că poți face bottomless dacă tai cu flexul fundul, însă nu știu dacă e suficient să scoți doar partea de plastic. Oricum poți încerca, nu te costă nimic. 

Ca și râșniță, am folosit un Lelit PL044MMT însă nu diferă cu mult față de PL043MMI, deci îți recomand Lelitul.
--
Lelit PL81T & DF83
 
Reply
#3
Uite aici ce am raspuns intr-un alt topic asemanator.
In plus, recomand sa-ti iei un WDT tool sau sa-ti faci unul home-made si un tamper mai serios decat cel de plastic inclus (gasesti chiar tamper oficial De'Longhi in tara nu prea scump). Oricum, poti lua lucruri asemanatoare de pe Ali.
Despre dosing ring, este util, dar nu este necesar si la fel poti lua de pe Ali sau chiar de aici de pe marketplace si in acest caz as merge pe unul care sa fie magnetic.
 
Reply
  


Forum Jump:


Browsing: 1 Guest(s)