(03-12-2015, 14:44)zuluafonu Wrote: Se poate ajusta macinatura? Daca da, in ce zona?
Evident ca se poate ajusta, depinde de la model la model, modelele Mokka mergand pana in zona espresso.
Modelul Solida luat de mine se zice ca nu preseaza conul suficient pentru a ajunge in zona de espresso, dar unii sunt satisfacuti si cu ce iese din el, vom vedea cand testez, dar trebuie sa fie clar pentru toata lumea ca o asemenea achizitie este o loterie, aceste modele nu s-au facut in serie industriala ca azi, pe banda, fiecare este un unicat, si faptul ca un colectionar are 440 de modele ar trebui sa spuna multe.
(03-12-2015, 15:29)Mihai L Wrote: Pune niste poze mai detaliate cu cutitele, lagarul de jos (daca are)...
Momentan vedem doar o cutie cu manivela.
Si matale ai desface-o ca sa ii faci poze, nu ? Ce sens are cand deja am vazut pe net tot ce era necesar.
La asemenea nivel sa nu aiba lagar jos, domnul Mihai, vai ce rusinica... :)
La ce am mai dat link la pagina cu patente ?
Uite inca un link la o pagina cu lectura obligatorie despre aceasta clasa de masini, cu desene :) :
http://orphanespresso.com/500-Grinders_ep_625-1.html
...lectura placuta
(03-12-2015, 16:25)io_bri Wrote: Eu n-aș avea nimic împotrivă să fac "mușchi" 1 minut dimineața (mai ales dacă este, cum mă aștept, mai silențioasă decît una electrică); mă duc acum să caut pe net detalii despre ea. Cît de reglabilă este? Detalii despre achiziție (din ce secțiune, dacă vînzătorul știa ce vinde sau lichida - eventual link-ul licitației)?
Cat de reglabila... am raspuns
Link la achizitie ce sens are sa mai pun, e dusa, pe eBay nu seamana una cu alta.
Baga la cautare pe ebay.de Dienes si ia la cercetat cele 94 de rezultate care apar in clipa asta :)
Eu am mai si limitat valoarea cautarii la 20 Euro, si tot am avut de unde alege.
Vanzatorul, avand ID-ul kaffeemuehle73 ;), si vanzand 3 bucati in ziua aia, evident ca stia ce vinde, pare ca are un bisnis din asta (Registered as a business seller), era curatita impecabil. Posibil vanzatorul sa se ocupe cu lichidarea altora :) Din istoricul lui poti vedea si ce a mai vandut in ultimele 3 luni.
In clipa asta are 3 bucati la vanzare, din care una singura este Dienes, si chiar modelul Mokka, care ar atinge finetea de espresso. O poti vedea aici:
http://www.ebay.co.uk/itm/391331315505
Dar pretul as zice ca va sari peste 25 Euro, arata foarte bine.