Welcome Back Log In Create Account

Rasnita manuala

Shpilul fiind ca "alea bune" sunt sub 250$ [emoji12]

Reply
Este filmat video urmeaza sa fie postat. Rasnite sub 250$
5 rasnite kinu+POB, Fellow Aiden, Roest Ultra

Reply
Hmm, sa fie oare o varianta mai ieftina? cu reglaj exterior? si cutite luate la flex?

https://www.aliexpress.us/item/3256806290061853.html

Reply
Sorry, the page you requested can not be found:(
Now: Lelit MaraX | Timemore 078S | Timemore Black Mirror | Flair Signature | Skywalker Roaster | Kingrinder K2
Past: Lelit PL81T Grace | DF64 | Cafflano Kompresso | Staresso Mirage Pro

Reply
Cauta TIMEMORE Chestnut S3  pe aliexpress. La mine apare 98 euro, free shipping.

Reply
(21-02-2024, 12:07)Darsidius Wrote: Este filmat video urmeaza sa fie postat. Rasnite sub 250$
Ar fi frumos sa vedem si o lupta intre Goliat ( kinu) si David ( K2 ), dar nu cred.
DeLonghi ECP 35.31 / AVX CG301 / Arco / Skywalker Alpha roaster + Roast Assistant

Reply
(21-02-2024, 13:50)Darsidius Wrote: Hmm, sa fie oare o varianta mai ieftina? cu reglaj exterior? si cutite luate la flex?
....

@Darsidius Este cumva vorba despre aceasta, "NineAM M1 Manual Coffee Grinder" (74$ free shipping) ?
https://www.aliexpress.com/item/1005006235662758.html

O am pe lista sa comand si sa ma joc cu ea, dar am alte chestii acum si nu am ajuns la ea.
Gaggimate DeLonghi ECP, Alm Kopi 51mm DIY heat group, Flair Neo v1, Staresso Mirage, ROK Presso.
Hario V60, Cafec Deep 27, Ceado Hoop, Orea V3, AeroPress.
Philos I200D, ZP6s, Kingrinder K6.
Ex: Gaggiuino Lego GCP, DF83 SSP MP, Kinu, Gaggia (PID, preheat box, dimmer), Dedica, Eureka Mignon.

Reply
La cea din link-ul tău au scăpat mai tare flexul prin cuțitul ăla. :D
A scris mai sus. Se referă la TIMEMORE Chestnut S3:

(21-02-2024, 14:20)Darsidius Wrote: Cauta TIMEMORE Chestnut S3  pe aliexpress. La mine apare 98 euro, free shipping.

Reply
Bomba aia de la 9AM doar corpul merita pretul ala de 343 lei, daca o fi bine facut, ca prea e ieftin...
Niste cutite decente poti pune oricand, daca ai in ce.
Reglaj cu inel sus la pretul asta... cineva ar trebui dat afara, ca strica piata :)

Reply
Nu se vede nimic din constructia ei…
Plus filetul care e pe invers (rotesti pe sensul standard de strangere ca sa desfaci). [emoji12]
Bezzera Aria, PL41TEM, G-IotaVS, Eureka Mignon Specialita, M47 Phoenix, ibric, AeroPress, Kompresso... and V60/Hario Buono

Reply
Ma uitam după KINGrinder K2 pe Barshaker dar nu văd decat K0 la vanzare...
Este ok K0 vs K2?
In prezent fac cafeaua doar la ibric, dar va urma intr-o buna zi si un espressor entry level.

Reply
(01-03-2024, 21:19)idan Wrote: Ma uitam după KINGrinder K2 pe Barshaker dar nu văd decat K0 la vanzare...
Este ok K0 vs K2?
In prezent fac cafeaua doar la ibric, dar va urma intr-o buna zi si un espressor entry level.

Un coleg de la job mi-a spus acum doua zile ca si-a luat K2 noua de pe olx cu 400lei.
Pentru ibric, s-a mai discutat, ca este indicata o rasnita dedicata, mai altfel decat rasnitele cu care suntem obisnuiti, cum ar fi Sozen. Gasesti detalii pe forum.

Reply

Forum Jump:

Browsing: 1 Guest(s)