Espressoman fresh
IASI
Salutare,
Va rog o recomandare de rasnita(pt espresso) de inceput cu reglare doza cafea. Stiu ca Lelit pl043mmi si Eureka Manuale sunt ok...dar trebuie sa iti faci mana sa te opresti la timp pt X grame.
Buget max 1500 ron.
Multumesc
Priviți spre orizont, nu spre pământ
Craiova
X grame se cantaresc, nu te bazezi pe rasnita pentru asta.
E o definitie aiurea a "inceputului"...
Doseru e pentru baruri, unde e intai graba si apoi precizia. A lucra profesionist nu inseamna neaparat optimal... decat pentru afacere.
Espressoman infocat
Otopeni
(19-12-2022, 21:51)Miub 2022 Wrote: Salutare,
Va rog o recomandare de rasnita(pt espresso) de inceput cu reglare doza cafea.
Buget max 1500 ron.
Multumesc
Ceea ce doresti tu, la Eureka se numeste modelul Libra si costa dublu fata de bugetul tau.
Lelit Anna PL41TEM, Eureka Mignon Specialita, Gene CBR101R, KinGrinder K4.
Espressoman infocat
Deva
Bararea Sette wi dar și aceea cred ca depășește bugetul.
Acs Evo leva - bentwood v63 - kinu m47 classic+brew burr - V60
Espressoman infocat
Cluj-Napoca
19-12-2022, 22:54
(Edited 19-12-2022, 22:55 by hbvlad.)
Salut. Gasesti in acest buget o rasnita SH, eventual Eureka Mignon sau Baratza Sette 270 (am vazut la Barshaker una reconditionata la 1370lei) care are timer. Poti sa presetezi timpul de macinare asa incat sa iti macine doza urmarita de fiecare data. Va trebui, totusi, sa cantareati portafiltrul gol si apoi cu doza de cafea, asa incat sa te asiguri ca ai doza tinta, dar nu e atat de dificil.
Lelit PL62X MaraX | Niche Zero | Logo Cups
Espressoman fresh
IASI
(19-12-2022, 22:54)hbvlad Wrote: Salut. Gasesti in acest buget o rasnita SH, eventual Eureka Mignon sau Baratza Sette 270 (am vazut la Barshaker una reconditionata la 1370lei) care are timer. Poti sa presetezi timpul de macinare asa incat sa iti macine doza urmarita de fiecare data. Va trebui, totusi, sa cantareati portafiltrul gol si apoi cu doza de cafea, asa incat sa te asiguri ca ai doza tinta, dar nu e atat de dificil.
Salut,
M am uitat la cea reconditionata. Vad ca ofera doa 1 luna garantie. Ce inseamna ... ca e semi gata? Sau mai tine 1 an sau 2? Nu ma pricep.
Ms
Espressoman infocat
Cluj-Napoca
Eu am cumparat una expusa si folosita in showroom, am folosit-o fara probleme 1 an si rasnita functioneaza la fel si azi. Cel mai bine ar fi sa ii suni sa le ceri mai multe detalii, sigur te lamuresc ei.
Lelit PL62X MaraX | Niche Zero | Logo Cups
lots'a'cream, lots'a'sugar = no go
Bucuresti
(19-12-2022, 21:51)Miub 2022 Wrote: Salutare,
Va rog o recomandare de rasnita(pt espresso) de inceput cu reglare doza cafea. Stiu ca Lelit pl043mmi si Eureka Manuale sunt ok...dar trebuie sa iti faci mana sa te opresti la timp pt X grame.
Buget max 1500 ron.
Multumesc
Salut
Ți-aș fi trimis un PM cu un Macap M2M stepless, cuțite plate, primul proprietar, dar ai mesageria dezactivată și nu îmi dă voie
Sorin - sent from my mobile phone
Rancilio Silvia Pro-X (prev: Bezzera Unica, Lelit PL41E) + Niche Zero (prev: Eureka Mignon ORO single dose, Eureka Zenith 65E, Ceado E5p, Lelit PL043 mmi)
Espressoman fresh
IASI
(20-12-2022, 00:04)Sordin Wrote: (19-12-2022, 21:51)Miub 2022 Wrote: Salutare,
Buget max 1500 ron.
Multumesc
Salut
Ți-aș fi trimis un PM cu un Macap M2M stepless, cuțite plate, primul proprietar, dar ai mesageria dezactivată și nu îmi dă voie
Sorin - sent from my mobile phone
Salut,
M am uitat acum la model. Este interesant...insa este "on demand" si as dori una cu setare/timer.
Multumesc
Espressoman infocat
Ardeal
Fa si tu ca tot omul. Ai buget 1500 ron? Mai pune acolo cateva sute de lei si ia o eureka Specialita si fii fericit
Profitec Go, Mazzer Philos
Espressoman infocat
Bucuresti
Este prea mare inadvertenta intre buget respectiv dorinta
Flair 58, DF83V
Lelit Anna, William
Espressoman infocat
Bucuresti
Pm pt o specialita :)
Home kit: Lelit Bianca V2, Eureka SD.
Remote kit: Staresso Mirage Pro, kinu m47 classic.