Forumul Espressoman - In cautarea espresso-ului perfect
Rasnita de inceput - Printable Version

+- Forumul Espressoman - In cautarea espresso-ului perfect (https://www.espressoman.ro/forum)
+-- Forum: Espressoare, rasnite si accesorii (https://www.espressoman.ro/forum/Forum-Espressoare-rasnite-si-accesorii)
+--- Forum: Rasnite (https://www.espressoman.ro/forum/Forum-Rasnite)
+--- Thread: Rasnita de inceput (/Thread-Rasnita-de-inceput--7961)

Rasnita de inceput - Miub 2022 - 19-12-2022

Salutare,
Va rog o recomandare de rasnita(pt espresso) de inceput cu reglare doza cafea. Stiu ca Lelit pl043mmi si Eureka Manuale sunt ok...dar trebuie sa iti faci mana sa te opresti la timp pt X grame.
Buget max 1500 ron.

Multumesc

RE: Rasnita de inceput - renatoa - 19-12-2022

X grame se cantaresc, nu te bazezi pe rasnita pentru asta.
E o definitie aiurea a "inceputului"...
Doseru e pentru baruri, unde e intai graba si apoi precizia. A lucra profesionist nu inseamna neaparat optimal... decat pentru afacere.

RE: Rasnita de inceput - Dan_R - 19-12-2022

(19-12-2022, 21:51)Miub 2022 Wrote: Salutare,
Va rog o recomandare de rasnita(pt espresso) de inceput cu reglare doza cafea.
Buget max 1500 ron.

Multumesc
Ceea ce doresti tu, la Eureka se numeste modelul Libra si costa dublu fata de bugetul tau.

RE: Rasnita de inceput - adiszep - 19-12-2022

Bararea Sette wi dar și aceea cred ca depășește bugetul.

RE: Rasnita de inceput - hbvlad - 19-12-2022

Salut. Gasesti in acest buget o rasnita SH, eventual Eureka Mignon sau Baratza Sette 270 (am vazut la Barshaker una reconditionata la 1370lei) care are timer. Poti sa presetezi timpul de macinare asa incat sa iti macine doza urmarita de fiecare data. Va trebui, totusi, sa cantareati portafiltrul gol si apoi cu doza de cafea, asa incat sa te asiguri ca ai doza tinta, dar nu e atat de dificil.

RE: Rasnita de inceput - Miub 2022 - 19-12-2022

(19-12-2022, 22:54)hbvlad Wrote: Salut. Gasesti in acest buget o rasnita SH, eventual Eureka Mignon sau Baratza Sette 270 (am vazut la Barshaker una reconditionata la 1370lei) care are timer. Poti sa presetezi timpul de macinare asa incat sa iti macine doza urmarita de fiecare data. Va trebui, totusi, sa cantareati portafiltrul gol si apoi cu doza de cafea, asa incat sa te asiguri ca ai doza tinta, dar nu e atat de dificil.
Salut,
M am uitat la cea reconditionata. Vad ca ofera doa 1 luna garantie. Ce inseamna ... ca e semi gata? Sau mai tine 1 an sau 2? Nu ma pricep.
Ms

RE: Rasnita de inceput - hbvlad - 19-12-2022

Eu am cumparat una expusa si folosita in showroom, am folosit-o fara probleme 1 an si rasnita functioneaza la fel si azi. Cel mai bine ar fi sa ii suni sa le ceri mai multe detalii, sigur te lamuresc ei.

RE: Rasnita de inceput - Sordin - 20-12-2022

Va rog o recomandare de rasnita(pt espresso) de inceput cu reglare doza cafea. Stiu ca Lelit pl043mmi si Eureka Manuale sunt ok...dar trebuie sa iti faci mana sa te opresti la timp pt X grame.
Buget max 1500 ron.

Multumesc
Salut

Ți-aș fi trimis un PM cu un Macap M2M stepless, cuțite plate, primul proprietar, dar ai mesageria dezactivată și nu îmi dă voie

Sorin - sent from my mobile phone

RE: Rasnita de inceput - Miub 2022 - 20-12-2022

(20-12-2022, 00:04)Sordin Wrote:
Buget max 1500 ron.

Multumesc
Salut

Ți-aș fi trimis un PM cu un Macap M2M stepless, cuțite plate, primul proprietar, dar ai mesageria dezactivată și nu îmi dă voie

Sorin - sent from my mobile phone
Salut,
M am uitat acum la model. Este interesant...insa este "on demand" si as dori una cu setare/timer.
Multumesc

RE: Rasnita de inceput - alex_b - 20-12-2022

Fa si tu ca tot omul. Ai buget 1500 ron? Mai pune acolo cateva sute de lei si ia o eureka Specialita si fii fericit

RE: Rasnita de inceput - Talisker - 20-12-2022

Este prea mare inadvertenta intre buget respectiv dorinta Smile

RE: Rasnita de inceput - Entertainer - 20-12-2022

Pm pt o specialita :)