12-02-2020, 17:41
(Edited 12-02-2020, 17:42 by cristian88.)
(12-02-2020, 17:03)dev Wrote: Una e o hibridă conica-plata, unae o conica manuala iar una e o plata on demand cu burduf. În principiu, oferă măcinături foarte diferite.
Pe mine nu ma interesează ce cutite folosesc. Desi Honne o consider ca mergand pe cutite plate, cele conice doar sparg boabele.
Ma intereseaza macinatura(microni, cat mare cat mic) si evident GUSTUL! Vorba aia, nu interesează pe nimeni ce ai băgat in sarmale ci dacă ele sunt gustoase.
La 3 ani eu fac upgrade de rasnita, cel putin pana cand ma stabilesc la una.
Ma intereseaza ceado e37sd si ceado hero e37z. De HG-1 eram doar curios :D
Liviu, poate am așteptări mari de la o rasnita de 3500 euro?
Ma gandesc ca in situațiile celor doua Ceado, e37sd si e37z(in special ultima) au fost adaptate sau construite special pentru acel burduf. VEZI Si da, ma gandesc ca ultimul upgrade la rasnita va fi la "Hero".
Kafatek Monolith Flat Max 2, Kopi Deva-SSP HU, ECM Classika PID, prajitor-Kaleido Sniper M2S Pro,etc.

Am baut shot Honne vs EK43 si clar cel de pe EK era mai clar si mai fructat. Insa atentie, este o aventura pe care trebuie sa ti-o asumi. Daca vrei EK43(S, caci e mai mica) atunci esti dator sa te informezi ce inseamna asta -
doar) in care faptul ca ai posibilitatea sa reglezi turatia la care se invart cutitele schimba in mod clar gustul.
costa sub 5$ sa variezi turatia unui motor... :s