... topic gresit
|
Rasnita de cafea Hedone Honne v1
|
05-10-2021, 15:50
(05-10-2021, 15:32)adiszep Wrote: N-am honne dar poate pt preferințele tale nu este cea mai potrivitămergi pe bentwood și ești golden
Btw ce setup ai momentan?
Da, Bentwood arata bine si sunt convins ca e ce trebuie, dar vine mai mult ca dublu la pret, ceea ce este profund problematic. M-am uitat eu pe site-ul gresit?
O sa pun la semnatura dar am tot amanat. Avem (sunt printre norocosii ai caror partenera este exact la fel de pasionata si deschisa la investitii in aceasta pasiune) un Lelit Bianca si un Mignon Specialita achizitionat in Noiembrie 2020. Bianca este dragostea noastra, nu avem de ce sa ne plangem si sper sa nu ne manance de vreo upgradita, si sa o tinem muuulti multi ani.
Dupa un an de gustat cafele din toata Europa, de toate originile si tipurile de procesare, de calatorit pe la prajitorii, si cafenele pe oriunde am fost, simtim ca 'meritam' un upgrade la rasnita. Rationamentul cand am facut setup-ul este ca vrem sa ajungem intr-un punct in care nu ne gandim 'vai hai ca e asta mai bun', asa ca am bagat intai multi bani in espressor, ca sa avem in mare cam tot ce poti sa vrei pe un espressor, si am compromis la rasnita spunand ca vom face un upgrade cand se iveste ocazia si ne permitem. La vremea aia nu aveam paleta inca indeajuns de discerning oricum, si am invatat multe pe Specialita. Acum am gasit un cumparator pentru rasnita curenta si ne dorim un upgrade!
05-10-2021, 15:54
Salut,
Eu de când o am, adică aproape un an, nu s-a blocat niciodată, și am băgat de vre câteva ori și prajeli de filtru.
Pe de alta parte cum și citit și tu exista colegi mai puțin norocoși. Acum ca orice produs manufacturat pot apărea de la nici diferențe intre râșnite, pana la câte un rateu intr-isterie de câteva zeci de râșnite.
Noi cei din România o rezolvam ușor trimițând râșnița la producător, ceea ce e un avantaj important cred eu, sa poți trimite un produs producătorului cu costuri minime.
In cazul tău o sa fie greu, scump, și o sa te umpli de nervi daca nimerești o râșnița cu probleme sa o tot trimiți in România.
Daca te hotărăști sfatul ar fi sa vb cu cei de la Hedone sa verifice râșnița de 10 ori înainte de a ți-o trimite :)
Altfel….orientează-te către o râșnița pe care o poți trimite la nevoie la reparat in Olanda.
Spor!
Eu de când o am, adică aproape un an, nu s-a blocat niciodată, și am băgat de vre câteva ori și prajeli de filtru.
Pe de alta parte cum și citit și tu exista colegi mai puțin norocoși. Acum ca orice produs manufacturat pot apărea de la nici diferențe intre râșnite, pana la câte un rateu intr-isterie de câteva zeci de râșnite.
Noi cei din România o rezolvam ușor trimițând râșnița la producător, ceea ce e un avantaj important cred eu, sa poți trimite un produs producătorului cu costuri minime.
In cazul tău o sa fie greu, scump, și o sa te umpli de nervi daca nimerești o râșnița cu probleme sa o tot trimiți in România.
Daca te hotărăști sfatul ar fi sa vb cu cei de la Hedone sa verifice râșnița de 10 ori înainte de a ți-o trimite :)
Altfel….orientează-te către o râșnița pe care o poți trimite la nevoie la reparat in Olanda.
Spor!
Bugster+Honne, Kinu
05-10-2021, 15:55
Din ce am discutat cu altii ce au avut si Lagom p64 si Bentwood nu sunt diferente de gust sesizabile, deci dupa criteriul asta as zice Honne. Dar avand in vedere ca esti in Olanda, si accesul la service ar fi mai greoi (lucru esential pentru Honne dupa parerea mea), as merge pe Lagom in locul tau.
LMLM (slayer mod) + Bentwood | Hario V60/Nel Drip+Aergrind
(ex: Brewtus IV, Lelit PL41EM, Gaggia Gran Style, Honne, Kinu M47, Sette 270Wi, Porlex)
(ex: Brewtus IV, Lelit PL41EM, Gaggia Gran Style, Honne, Kinu M47, Sette 270Wi, Porlex)
05-10-2021, 16:02
Pentru o opinie contrara despre Lagom (si de ce am ales Honne din nou, dupa ce o vandusem), am scris aici. Eu azi am rasnit cu Honne doua shot-uri de Etiopia Shoondhisa de la Manhattan si nu am avut probleme.
Honne, J64V, DC Studio, Outin+Fino
05-10-2021, 16:04
(05-10-2021, 15:55)flipu2k Wrote: Din ce am discutat cu altii ce au avut si Lagom p64 si Bentwood nu sunt diferente de gust sesizabile, deci dupa criteriul asta as zice Honne. Dar avand in vedere ca esti in Olanda, si accesul la service ar fi mai greoi (lucru esential pentru Honne dupa parerea mea), as merge pe Lagom in locul tau.
Aici e chestiunea rationala si irationala. Partea rationala este ca am luat acest aspect in considerare: imi termin studiile pentru care am plecat in Iulie 2022, si ma intorc in Romania unde voi locui definitiv (pana la proba contrarie). Este unul din motivele pentru care Honne prezinta un mare avantaj. Apare un update, se strica ceva, ii am langa mine si ma duc si rezolv rapid. Daca iau Lagom si se strica ceva sau vin baietii cu un update cine il trimite la ei in SUA?
Acum...rational ar fi sa astept si sa iau rasnita in Iulie cand ma intorc. Nu mai platesc transport, nu ma risc sa am o rasnita nefunctionala si ireparabila in Olanda si am si mai putine de carat cand ma mut inapoi. Win-win!
...dar o rasnita de 1000e nu este chiar cel mai rational lucru, deci este clar ca nu prea ne dorim sa asteptam 9 luni cand avem posibilitatea sa o luam imediat. Mai ales ca avem si pe cineva care asteapta rasnita noastra curenta.
Ma recunosc invins in fata emotionalitatii mele.
05-10-2021, 16:05
Ah pai daca te intorci in Romania service-ul nu ar fi problema. Si daca 1000E ti se pare deja scump pt o rasnita nici sa nu te uiti cat costa celelalte. Mi se pare clara alegerea in cazul asta :)
05-10-2021, 16:23
(05-10-2021, 15:55)flipu2k Wrote: Din ce am discutat cu altii ce au avut si Lagom p64 si Bentwood nu sunt diferente de gust sesizabile, deci dupa criteriul asta as zice Honne. Dar avand in vedere ca esti in Olanda, si accesul la service ar fi mai greoi (lucru esential pentru Honne dupa parerea mea), as merge pe Lagom in locul tau.
Daca "altii" nu se sesizeaza diferente, atunci e clar ca trebuie votat cu portofelul, inspre varianta cea mai ieftina.
In acelasi timp, de ce sa cumperi ceva mai scump decat G-iota, cu cele 3 optiuni de cutite disponibile, sau Eureka SD, daca brandul conteaza....
(05-10-2021, 16:05)flipu2k Wrote: Ah pai daca te intorci in Romania service-ul nu ar fi problema. Si daca 1000E ti se pare deja scump pt o rasnita nici sa nu te uiti cat costa celelalte. Mi se pare clara alegerea in cazul asta
Iti dai seama ca, pe cat ne dorim o rasnita noua, nu ne preseaza nimic altceva acum. Daca, spre exemplu, Honne nu este ok pentru light roasts nu o sa fac upgrade doar pentru ca e singurul lucru pe care suntem dispusi acum sa il cumparam acum. Aia e, asteptam pana consideram ca se preteaza sa alocam 2.5k pe o Bentwood sau altceva similar.
(05-10-2021, 16:23)dev Wrote:(05-10-2021, 15:55)flipu2k Wrote: Din ce am discutat cu altii ce au avut si Lagom p64 si Bentwood nu sunt diferente de gust sesizabile, deci dupa criteriul asta as zice Honne. Dar avand in vedere ca esti in Olanda, si accesul la service ar fi mai greoi (lucru esential pentru Honne dupa parerea mea), as merge pe Lagom in locul tau.
Daca "altii" nu se sesizeaza diferente, atunci e clar ca trebuie votat cu portofelul, inspre varianta cea mai ieftina.
In acelasi timp, de ce sa cumperi ceva mai scump decat G-iota, cu cele 3 optiuni de cutite disponibile, sau Eureka SD, daca brandul conteaza....
De ce sa cumperi ceva mai scump? La G-Iota recunosc de la inceput ca nu ne place design-ul. E o blasfemie, e absurd stiu, dar repet, asta nu este un hobby rational pentru noi, si atunci toate deciziile pe care le luam trebuie sa le luam cu inima.
Cat despre Eureka SD pur si simplu ma gandesc ca Honne va oferi ceva mai bun. Banuiesc ca e o diferenta sesizabila intre Eureka SD si Honne, de aia as merge pe varianta din urma. Nu stiu..banuiesc! Asta incerc sa aflu.
05-10-2021, 17:07
Parerea mea e ca e foarte ok pentru light roast, doar ca nu e neaparat gandita pentru asta si e mai "solicitata" rasnita. Nu stiu daca sunt unele loturi mai problematice, dar eu si inca niste colegi de pe forum am avut ocazional nevoie de reglaje, ceea ce e lejer cat timp service-ul e aproape.
07-10-2021, 15:53
Va multumesc mult pentru informatii (pro si contra). Am apasat tragaciul si acum astept sa imi ajunga, sper ca Joia viitoare, noua rasnite Honne Hedone. Pot explica rationamentul din spate, dupa o saptamana intensa de research:
1. Experienta Userilor de Honne din Romania, Germania, Olanda, Australia si Anglia: Peste tot pe unde am citit, utilizatorii de Honne sunt fericiti cu rasnita. Cu micile exceptii care tot timpul apar de utilizatori care au nimerit o unitate cu defecte (sper sa nu fie cazul la mine, am rugat-o pe Diana sa fie verificata unitatea inainte de expediere), oamenii sunt happy cu ea. La fel si cu customer service-ul Hedone, si ideea ca din Iunie incolo voi fi la un drum cu masina distanta de ei ma linisteste. Asta mai ales din perspectiva upgrade-urilor pe care le mai pot aduce down the line.
2. Arhitectura Rasnitei: Am studiat forumuri in care este comparat Versalab-ul cu rasnite precum Monolith Flatmax, Weber, etc. Versalab-ul tot timpul iese bine (gusturile sunt subiective, de aia spun bine). Legat de ce a trimis colegul mai sus, thread-ul bazat pe articolul despre problema rasnitelor, Honne-ul pare ca adreseaza multe din acele probleme. Sistemul cu doua cutite permite un echilibru intre fines si particule uniforme, deci intre corp si claritate fara sa fie 'muddy'. Este un sistem care este gandit de la inceput pe sistem de single dosing, fata de un sistem cu un singur cutit care are dezavantajele explicate acolo. Sa nu vorbesc si de treaba cu rasnirea la rece, la RPM mic, cu motor decuplat, faptul ca nu exista nicio perdea de declumping in care sa se prinda cafea, si de distributia uniforma in portafiltru. Daca stim deja ca Versalab se bate cu alde Weber si Flatmax, Honne-ul este mai bine aliniat si rezolva multe din problemele sursei de inspiratie. Deci este o rasnita care sare mult peste pretul ei.
3. Durabilitate: Cu noile modificari, cureaua mai groasa (ca sa nu se mai blocheze), rasnita asta de 17kg facuta numai din metal este masinarie industriala, deci nu are trebui sa aiba moarte. Dar nu e asta problema, ca oricum nu cred ca se strica des rasnitele in zona aia de pret. Avantajul major este legat de ce am zis mai sus. Vin Hedone cu un upgrade, il pun si eu. Trebuie serviced, aliniate lamele dupa ceva timp, ma duc la Hedone si facem revizia. Din perspectiva asta este un mare avantaj.
Poate unii ma vor acuza ca sunt idealist. Poate sunt. In urmatoarele saptamani voi sti mai bine. Momentan sunt fericit cu aceasta rasnita si ii vad un mare potential pe piata de high-end home-barista equipment. Revin cu update-uri cand o am.
Multumesc din nou si va doresc tuturor o zi plina de energie si voie buna!
1. Experienta Userilor de Honne din Romania, Germania, Olanda, Australia si Anglia: Peste tot pe unde am citit, utilizatorii de Honne sunt fericiti cu rasnita. Cu micile exceptii care tot timpul apar de utilizatori care au nimerit o unitate cu defecte (sper sa nu fie cazul la mine, am rugat-o pe Diana sa fie verificata unitatea inainte de expediere), oamenii sunt happy cu ea. La fel si cu customer service-ul Hedone, si ideea ca din Iunie incolo voi fi la un drum cu masina distanta de ei ma linisteste. Asta mai ales din perspectiva upgrade-urilor pe care le mai pot aduce down the line.
2. Arhitectura Rasnitei: Am studiat forumuri in care este comparat Versalab-ul cu rasnite precum Monolith Flatmax, Weber, etc. Versalab-ul tot timpul iese bine (gusturile sunt subiective, de aia spun bine). Legat de ce a trimis colegul mai sus, thread-ul bazat pe articolul despre problema rasnitelor, Honne-ul pare ca adreseaza multe din acele probleme. Sistemul cu doua cutite permite un echilibru intre fines si particule uniforme, deci intre corp si claritate fara sa fie 'muddy'. Este un sistem care este gandit de la inceput pe sistem de single dosing, fata de un sistem cu un singur cutit care are dezavantajele explicate acolo. Sa nu vorbesc si de treaba cu rasnirea la rece, la RPM mic, cu motor decuplat, faptul ca nu exista nicio perdea de declumping in care sa se prinda cafea, si de distributia uniforma in portafiltru. Daca stim deja ca Versalab se bate cu alde Weber si Flatmax, Honne-ul este mai bine aliniat si rezolva multe din problemele sursei de inspiratie. Deci este o rasnita care sare mult peste pretul ei.
3. Durabilitate: Cu noile modificari, cureaua mai groasa (ca sa nu se mai blocheze), rasnita asta de 17kg facuta numai din metal este masinarie industriala, deci nu are trebui sa aiba moarte. Dar nu e asta problema, ca oricum nu cred ca se strica des rasnitele in zona aia de pret. Avantajul major este legat de ce am zis mai sus. Vin Hedone cu un upgrade, il pun si eu. Trebuie serviced, aliniate lamele dupa ceva timp, ma duc la Hedone si facem revizia. Din perspectiva asta este un mare avantaj.
Poate unii ma vor acuza ca sunt idealist. Poate sunt. In urmatoarele saptamani voi sti mai bine. Momentan sunt fericit cu aceasta rasnita si ii vad un mare potential pe piata de high-end home-barista equipment. Revin cu update-uri cand o am.
Multumesc din nou si va doresc tuturor o zi plina de energie si voie buna!
07-10-2021, 16:32
Doar că toată autosugestia stă pe "umerii" lui "Honne=Versalab", ceea ce nu e tocmai verificabil practic. Teoretic în schimb, nu te pui cu ce zice lumea pe internet...
07-10-2021, 16:34
(07-10-2021, 16:32)dev Wrote: Doar că toată autosugestia stă pe "umerii" lui "Honne=Versalab", ceea ce nu e tocmai verificabil practic. Teoretic în schimb, nu te pui cu ce zice lumea pe internet...
Prima mea intrebare pentru Diana a fost daca sunt aceleasi lame ca cele puse pe M3. Diana mi-a spus ca ar fi aceleasi, doar ca mai bine aliniate. Pana la urma calitatea efectiva a rasnirii este determinata de trei lucruri:
-Geometria si caliatatea lamelor
-Alinierea lamelor
-RPM
Gresesc?
07-10-2021, 16:55
As mai pune si solutia tehnica. Cutite plane/conice, solutia de evacuare a cafelei macinate astfel incat sa nu ajunga din nou in zona cutitelor, retentia, etc.
Bezzera Aria, PL41TEM, G-IotaVS, Eureka Mignon Specialita, M47 Phoenix, ibric, AeroPress, Kompresso... and V60/Hario Buono
07-10-2021, 18:17
Eu te felicit pt achiziție.
Visez și eu la aceeași rasnita.
Voi face achiziția la sfârșit de an dacă pandemia nu blochează iar lucrurile.
Visez și eu la aceeași rasnita.
Voi face achiziția la sfârșit de an dacă pandemia nu blochează iar lucrurile.
Bianca V3 Black <> FlairPro3 <> EurekaSD <> BravoTools <> KinuM47Clasic <> FellowStaggEKG <> HarioSwitch <> Paragon Nucleus <> Refractometru <> Prajitor Nucleus Link
Past : Mara X
Past : Mara X
07-10-2021, 18:21
(07-10-2021, 16:34)Take5 Wrote:(07-10-2021, 16:32)dev Wrote: Doar că toată autosugestia stă pe "umerii" lui "Honne=Versalab", ceea ce nu e tocmai verificabil practic. Teoretic în schimb, nu te pui cu ce zice lumea pe internet...
Prima mea intrebare pentru Diana a fost daca sunt aceleasi lame ca cele puse pe M3. Diana mi-a spus ca ar fi aceleasi, doar ca mai bine aliniate. Pana la urma calitatea efectiva a rasnirii este determinata de trei lucruri:
-Alinierea lamelor
-RPM
Gresesc?
Cine cauta, gaseste:
https://www.espressoman.ro/forum/Thread-...#pid152480
https://www.espressoman.ro/forum/Thread-...#pid152338
Eu as evita sa pun egal intre Honne si Versalab. Dar daca oamenii e fericiti....
07-10-2021, 18:26
(07-10-2021, 18:21)dev Wrote:Stiu discutia, am citit cam tot thread-ul. Am vorbit cu cativa utilizatori si am vorbit si cu Diana, si nu ar trebui sa mai fie o problema. De atunci din cate am inteles au mai adus imbunatatiri rasnitei.(07-10-2021, 16:34)Take5 Wrote:(07-10-2021, 16:32)dev Wrote: Doar că toată autosugestia stă pe "umerii" lui "Honne=Versalab", ceea ce nu e tocmai verificabil practic. Teoretic în schimb, nu te pui cu ce zice lumea pe internet...
-Alinierea lamelor
-RPM
Gresesc?
Cine cauta, gaseste:
https://www.espressoman.ro/forum/Thread-...#pid152480
https://www.espressoman.ro/forum/Thread-...#pid152338
Eu as evita sa pun egal intre Honne si Versalab. Dar daca oamenii e fericiti....
Iar exemplele pe care le-ai dat nu contrazic egalul Honne Versalab. Versalab M3 a avut exact aceeasi problema cu light roasts, iar eu cand spun ca e similara cu Versalab ma refer la M3, despre M3 am citit majoritar ca sunt putini cu M4. La M4 intr-adevar au facut si ei cureaua mai lata.
Daca va fi o problema sistematica se va rezolva, zic eu. Acum vorbeste partea din mine care deja a dat 1000+ pe rasnita. :D :D :D
17-11-2021, 01:16
(Edited 17-11-2021, 01:19 by pipedreams86.)
Am commandat rasnita pe Black Friday, aștept sa ajunge săptămână aceasta...abia aștept sa încerc cu cuțite DRM, nu am folosit încă. O sa primesc și un levercraft ultra săptămână aceasta și atunci vreau sa gust diferența dintre DRM și cuțite de 98mm. sper ca am scris bine, sunt Englez dar am locuit în România 12 ani :)
P.s. știe cineva dacă module anti retentie o fost inclus în preț de Black Friday? nu am știut ca este un upgrade când am comandat, trebuie sa vorbesc cu Diana mâine
P.s. știe cineva dacă module anti retentie o fost inclus în preț de Black Friday? nu am știut ca este un upgrade când am comandat, trebuie sa vorbesc cu Diana mâine
Decent DE1XXL, Levercraft Ultra, Honne, Niche Zero
17-11-2021, 04:21
Nu era inclus. Este opțional. Era menționat și în oferta Black Friday despre acest aspect:
Quote:
- RASNITA PROFESIONALA HEDONE HONNE SLIM 2021:
Pret in Espressoman Black Friday – 1125E + suport 3D turnare boabe cadou
- modelul slim, potrivit utilizarii casnice, in varianta 2021 cu reglaj micrometric pe ax melcat, retentie practic zero, curea noua mai puternica, culoare all black – Fotografii gasiti aici. Topicul dedicat rasnitei Honne in forum este aici.
- optional se poate comanda modulul antiretentie, componenta electronica ce invarte cutitele in sens invers la final, dupa oprirea rasnirii normale, pentru a cadea orice urma de cafea
Optiunea modul electronic antiretentie (prin invartirea cutitelor in sens invers, la finalul rasnirii) – 90E
17-11-2021, 15:41
Multumesc! am vorbit cu Diana și mi a spus ca o fost inclusă, cred ca prețul care am plătit o fost pentru toate opțiuni disponibil
Decent DE1XXL, Levercraft Ultra, Honne, Niche Zero
18-12-2021, 02:40
Știu ca s-a mai discutat pe grup(nu mai găsesc pe unde) de inlocuirea cutitelor la Honne.
Exista recomandari in acest sens? A incercat cineva?
Exista recomandari in acest sens? A incercat cineva?
Kafatek Monolith Flat Max 2, Kopi Deva-SSP HU, ECM Classika PID, prajitor-Kaleido Sniper M2S Pro,etc.
E un pic delicat subiectul. Orice schimbare in geometria cutitelor sau coating pune mai mult sau mai putin stres pe motor. conteaza nu doar numarul de deschizaturi spre interiorul cutitului (acele pre-breakere) dar conteaza si unghiul la care este taiata muchia, o deschizatura mai mare va lasa mai multe boabe deodata in cutit ceea ce inseamna ca e nevoie de putere mai mare la motor.
Daca cei de la Craiova au proiectat rasnita sa mearga cu acele cutite imperecheate cu acel motor, este foarte posibil si probabil sa cumperi niste cutite gen ssp (Care sunt vestite pentru geometria mai agresiva) si sa ti se blocheze rasnita foarte des.
Dar pana ce nu incerci nu ai de unde sa stii. Succes
Daca cei de la Craiova au proiectat rasnita sa mearga cu acele cutite imperecheate cu acel motor, este foarte posibil si probabil sa cumperi niste cutite gen ssp (Care sunt vestite pentru geometria mai agresiva) si sa ti se blocheze rasnita foarte des.
Dar pana ce nu incerci nu ai de unde sa stii. Succes
19-04-2022, 12:15
Care este prețul realist folosit al unui Honne din 2021 în stare aproape nefolosită în EUR?
19-04-2022, 14:19
Hello.
To purchase a Honne grinder today, you'd have to fork out 1400 EUR. If you're in Romania and opt to purchase a Honne grinder through the Espressoman forums, you save 150 EUR.
This being said, there is no absolute formula for calculating the value of second hand items. Just roam a few forums/sites which sell the Honne second hand and see what the average asking price is.
On this forum, the average price of a good second hand Honne is ~800 EUR. Bud you'd have to be in RO in order to purchase one or stumble across a seller who'd be willing to ship it abroad.
To purchase a Honne grinder today, you'd have to fork out 1400 EUR. If you're in Romania and opt to purchase a Honne grinder through the Espressoman forums, you save 150 EUR.
This being said, there is no absolute formula for calculating the value of second hand items. Just roam a few forums/sites which sell the Honne second hand and see what the average asking price is.
On this forum, the average price of a good second hand Honne is ~800 EUR. Bud you'd have to be in RO in order to purchase one or stumble across a seller who'd be willing to ship it abroad.
Lelit PL41LEM + Ascaso, Bialetti Venus 6, Bialetti Preziosa, Kinu M47 Classic
19-04-2022, 14:56
(19-04-2022, 14:19)TVTVTV Wrote: On this forum, the average price of a good second hand Honne is ~800 EUR.
800 EUR from 2018. From 2021, I would say original new item price minus 100 EUR, as incentive to buy second hand versus new.
I've looked through 4 different ads on this forum and the average price was around 800 EUR. A couple of grinders were produced in 2018 while the other two were made in 2019 and 2020.
I've just found one more which went for 800 EUR, manufactured in Dec. 2020.
Of course, in today's market (10+% inflation) a nearly mint second hand Honne might easily go for 1200-1300 EUR abroad. I say abroad because one has to factor in original shipping costs and exchange rate losses etc.
I've just found one more which went for 800 EUR, manufactured in Dec. 2020.
Of course, in today's market (10+% inflation) a nearly mint second hand Honne might easily go for 1200-1300 EUR abroad. I say abroad because one has to factor in original shipping costs and exchange rate losses etc.
Lelit PL41LEM + Ascaso, Bialetti Venus 6, Bialetti Preziosa, Kinu M47 Classic
19-04-2022, 17:47
One more important point: some of the 2021 models had the old transmission belt. There's nothing wrong with the "old" transmission belt, but ideally one shold go for the "new" transmission belt, of course, if the second hand price reduction is not significant.
19-04-2022, 18:01
(19-04-2022, 17:47)cradun Wrote: One more important point: some of the 2021 models had the old transmission belt. There's nothing wrong with the "old" transmission belt, but ideally one shold go for the "new" transmission belt, of course, if the second hand price reduction is not significant.Tu ai cureaua cea noua? Ai putut sa o cumperi? Cat a fost? Ai observat ceva îmbunătățiri?
Dalla Corte Studio, Mazzer Philos
19-04-2022, 18:12
(19-04-2022, 18:01)paunmadalin89 Wrote: Tu ai cureaua cea noua? Ai putut sa o cumperi? Cat a fost? Ai observat ceva îmbunătățiri?
Nu, nu o am inca, insa sunt interesat.
Browsing: 1 Guest(s)

mergi pe bentwood și ești golden