Foarte frumos a raspuns colegul
@deenman , aproape m-a pus si pe mine pe ganduri...

....daaar...
@MyR : " ...
cu scule de mai sus ai probleme in bucatarie, ca nu intra. ...
nu sacrifici o locatie pentru ele? ... macar din respect? ..."
- Exact cu o problema asemanatoare ma confrunt si eu acum , ...Daaa..sacrifici ...

...pana la urma iti faci loc cumva ...numai ca : - trebuie sa tinem cont si de ceilalti , care ne fac viata frumoasa.
Eu am venit din zona plasticelor superautomate ...aici...si mizeria de plastic incapea , in nisa dulapului din buicatarie si la momentul redecorarii / reviziei periodice , nu calculasem un loc " al meu " ci ...acolo era automatul si cine dorea ...apasa si gata...ceaiul / chimicala veche...
Acum treaba s-a schimbat , am instalatia deja trasa in coltul meu apa / scurgere , baterie elementi filtranta , insa ...nevasta-mea nu doreste deranjuri prin bucatarie ACUM , ( dar cand ?... )

...nu pot sa-mi amenajez 2mp de blat , intr-un colt de bucatarie de 6m / 5m la casa...

... in conditia in care NU ma intind mai mult decit mi-e plapuma , fara scule de " productie " , doar de utilizator atins de pasiune... :D ...iar espressorul , rasnita si alte acareturi , pe care mentionez ca mi le pot permite oricand , FARA a dauna bugetului familiei sau a stanjeni in nici un fel activitatea familiei...dar EA ...nu vrea sa vada in casa iarasi - mesteri , locul de masa la cea mica mutat si el ...si implicit un acvariu si un coltar... :D ...Nuuuu...? trebuie sa-mi fac loc cumva ...vezi , in principiu si chiar fizic , e de acord ... dar nu ACUM...si eu trebuie sa astept...

...sa vina timpul potrivit. Acest hobby nu este deloc costisitor ( fata de pasiunea pentru masini / raliuri , scuba , parapante , salupe ...etc ) , e chiar nevinovat si mai face si cafea ....e ca spalatul pe dinti - necesar pana la urma , toata lumea VREA / bea cafea... :D ...si
cineva trebuie sa o prepare...poate fi o dilema in sine..si cu tot respectul pentru pasiune , dar ceilalti mai intai....Ha!... :D ...(...dar vine si vremea mea...nu va bucurati ... :D .)
Bosco P - Honne S / LM Micra - Pico / Pavoni Expo - Niche Zero / Baratza ESP / C40 MK III / Gene CBR 101 ...