Da, acele 100 de bucăți s-au dat într-o zi. Eu am primit mail dimineața ca e stoc nou, am dat comanda, și de curiozitate am verificat seara pe la 9 și mai erau 3 bucăți :)
A avut cineva probleme cu garantia? Ei asigura 1 an garantie, desi https://europa.eu/youreurope/citizens/co...dex_en.htm
Totusi, spun ca ofera asistenta si dupa trecerea anului. Dar in caz de ceva, cum dovedim ca defectul nu e user error?
Ti-am scris si in privat, iti scriu si aici, garantia pentru achizitiile intracomunitare este de 2 ani, conform legii la care inca adera UK. E treaba lor ce fac pe plan local sau ce scriu pe site
Am pus mai sus link-ul și l-am trimis și lor. Cu toate astea, mi-au confirmat pe e-mail ca garantia este de un an, cum scrie și pe site-ul lor https://www.nichecoffee.co.uk/guarantee/
Nu cred ca vor spune altceva decât ce au zis pana acum, ideea e ca nu au baza legala sa refuze garanția pentru eventuale probleme care pot apărea mai devreme de 2 ani.
Poate un pic de RDT ar rezolva retentia fara folosirea de pompite. Spunea Liviu ca a vazut interiorul unei rasnite la care s-a folosit pomparea, si motorul era plin de particule fine topite/lipite de el. Cred ca poate dauna in timp.
Cum zicea si amicul N3cks (cred ca la mine te refereai) si dupa discutiile cu el, am hotarat sa achizitonez si eu Niche Zero, batch-ul din Februarie 2021. Momentan am luat un Profitec Pro300 care asteapta rasnita. Sper sa rezolve o idee mai repede de februarie transportul baietii din UK :) De altfel, sunt curios daca apar si taxe vamale dupa 1 ian. 2021.
Ceva interesant de la Kazak, special facut pentru Niche. Din imagini nu se vede daca sunt probleme cu incarcarea statica, specifica rasnirii direct in portafiltru. Un mare dezavantaj pentru mine ar fi marirea numarului de manevre pre si post rasnire. Prea multa miscare cu statia de tampare . https://youtu.be/2MkBSuIn0Gs.
21-12-2020, 14:10 (Edited 21-12-2020, 14:11 by cradun.)
E foarte fain, dar mi se pare un moft, nici macar nu usureaza lucrul, pt ca ansamblul mi se pare ca trebuie asezat cu grija, intai portafiltrul, dupa suportul.
Si sa nu uitam ca acolo e si un inel fara de care s-ar imprastia cafeaua.
21-12-2020, 20:37 (Edited 21-12-2020, 20:37 by Lucian..)
Ai dreptate ca e un moft si ingreuneaza intreg procesul de rasnire. Recunosc si am mai spus aici, rasnirea direct in portafiltru nu mi s-a parut ca este ce trebuie, avad in vedere incarcarea electrostatica care apare si imprastie cafeau peste tot. Rasnirea in pahar ramane de baza, cel putin pentru mine.Totusi poate sunt doritori pentru scula asta de la Kazak. Ca si o gluma, in videoclip, nu folosesc wdt lor, ci un dispozitiv tip ac .
Acul utilizat in videoclip este tot un produs fabricat de polonezii de la Kazak : BARISTA PEN, pret 250 zl. Prietenii nostri de la Barshaker nu l-au adus (inca) in Romania, dar, poate, cine stie...
(29-12-2020, 14:22)d2florin Wrote: Off topic :
Chiar in ro nu s ar putea face o rasnita electrica pana în 2500 RON capabila espresso..
Cred ca asta era și visul lui Dragnea.
Ar mai merge și o alternativa la Bianca pe la 6000-7000 lei.