13-02-2025, 01:09
Râșniță manuală 1Zpresso J-Max – 750 lei
Vând râșniță manuală 1Zpresso J-Max, utilizată aproximativ 18 luni, în stare excelentă, cu uzură minimă.
Caracteristici principale:
Livrare: Predare personală în Cluj-Napoca (dupa o cafea de test) sau livrare în țară prin curier, cu opțiunea de verificare a coletului la livrare.
Pentru mai multe detalii sau pentru a stabili o întâlnire, vă rog să mă contactați prin mesaj privat. Nu ezitați să mă întrebați orice nelămurire aveți! ?
Poze:
https://imgur.com/a/gH1DPAC
Vând râșniță manuală 1Zpresso J-Max, utilizată aproximativ 18 luni, în stare excelentă, cu uzură minimă.
Caracteristici principale:
- Cuțite conice de 48 mm cu acoperire din titan: Asigură o măcinare precisă și uniformă, ideale pentru espresso și alte metode de preparare. Exceleaza pe espresso, oferind corpolenta si un profil echilibrat.
- Ajustare externă precisă: Dispune de un inel de ajustare extern cu 9 numere și 90 de clicuri per rotație, fiecare clic modificând granulatia cu 8,8 microni, oferind control fin asupra măcinăturii. Are un feedback excelent, si o diferenta foarte mica intre setari. Nu a existat nici un moment in care sa fii vrut sa aleg o setare intre clickuri.
- Capacitate: Poate măcina între 35-40g de cafea, suficient pentru multiple porții.
- Recipient magnetic pentru cafea măcinată: Permite îndepărtarea rapidă și ușoară a recipientului pentru cafea măcinată. Magnetii sunt puternici, iar recipientul incape intr-un pf de 58 (probabil si de 54)
- Corp din aluminiu: constructie calitativa, durabila
- A fost folosită pentru a măcina aproximativ 5-8 kg de cafea și nu a mai fost utilizată recent. Dupa ce a sosit timemore, a stat pe tusa.
- Cuțitele sunt în stare impecabilă și calibrate corect, fără probleme de funcționare.
- Cutia originală și toate accesoriile furnizate de producător (blower, perie, hardshell case)
Livrare: Predare personală în Cluj-Napoca (dupa o cafea de test) sau livrare în țară prin curier, cu opțiunea de verificare a coletului la livrare.
Pentru mai multe detalii sau pentru a stabili o întâlnire, vă rog să mă contactați prin mesaj privat. Nu ezitați să mă întrebați orice nelămurire aveți! ?
Poze:
https://imgur.com/a/gH1DPAC
Breville dual boiler, Timemore 078s/1zpresso j-max. Aeropress, Moka, switch, kalita