Welcome Back Log In Create Account

Rasnita Mahlkonig Vario

O soluție rapidă și la îndemâna oricui pentru a scoate cuțitul superior. [Image: 3a5fecaa1ec4e905e4589d0596063603.jpg][Image: 0912d69d5eb7fa752cae8da25c341dec.jpg]
Toper Cafemino , Profitec PRO300, La Pavoni, Mazzer Philos, DF-83, ARCO-duo, Eureka, Mahlkonig, Kinu. 

Reply
Nobel, acum!

Felicitări pentru ingeniositate [emoji3]
La Pavoni Europiccola, Kinu M47
(Romanian is not my native language, sorry for my mistakes)

Reply
(28-04-2013, 01:02)adif Wrote:
(27-04-2013, 23:37)Lyvyoo Wrote: Daca vreti, puteti compara Vario cu un iPhone sau cu un Samsung/HTC/Nexus de ultima generatie...

Exact ce incercam sa spun. E suficient ca trebuie sa schimb laptop-ul si telefonul in fiecare an. De ce as mai vrea sa schimb si rasnita? Bine, poate la doi ani, dupa primul an merge doar un update soft. Wink
Quote:dupa o perioada petrecuta cu Vario iti este IMPOSIBIL sa mai faci downgrade la Ascaso/Lelit/Cunil (de Gaggia mdf nu mai zic).

Aici nu vreau sa fiu gresit inteles, eu nu am comparat Vario cu niciuna dintre cele amintite de tine, de MDF nu mai zic. Smile , dintr-un singur motiv - nu sunt in aceeasi categorie de pret. Eu am luat MDF-ul pentru ca a fost 1oo Eur, la 700-750 Ron nici eu nu as mai fi luat-o in calcul.

La Vario am alte pretentii pentru ca cere mult mai multi bani - sa mearga, de exemplu. Nu ma ajuta cu nimic uniformitatea macinaturii daca se impiedica in cafea proaspat prajita. Pai daca nici cafea nu poate sa rasneasca, ce poate? Sa scrie pe ea atunci: "a se folosi cafeaua numai in ziua a 7-a si a 9-a de la data prajirii" (exagerez pentru amuzament, imi cer iertare Cool )
Am o rasnita cu lame de 30 ani si a macinat orice imi trece prin minte, indeosebi zahar, care e mult mai solicitant decat cafeaua din cauza depunerii pe ax. Ma mir si eu, dar inca merge fara probleme.

In alta ordine de idei, eu nu cumpar nimic fara o documentare prealabila, motiv pentru care consult forumuri, printre altele. Am plecat de la ideea ca pe forum ma intereseaza sa gasesc in principal aspectele negative ale unui produs. Cunoscandu-le, pot judeca daca sunt acceptabile pentru mine sau nu. De laude are grija producatorul pe site-ul propriu. Noi trebuie sa si elogiem un produs atunci cand merita, dar mai ales sa-l criticam atunci cand e cazul. Cine are ochi sa vada, vede.

Ai putea sa-mi spui si mie ce rasnita ai de 30 de ani pentru ca m-ar interesa una si pe mine

Reply

Forum Jump:

Browsing: 1 Guest(s)