Espressoman infocat
Constanta
Domnule draga eu snt foarte multumit de DK30 si va anunt ca incep sa strang bani de DKS65 iar pretul oferit de dumneavoastra imi sadisface bugetul. Cu siguranta voi fi unul dintre clienti.
La Marzocco GB5, La Marzocco Vulcano, Eureka Mythos, La Marzocco GS3, La Spaziale Mini Vivaldi II
Espressoman infocat
Cârcea- Dolj
ꟼₚᵣₒ ₈₀₀/ VOSTOK 1Gr/ Hoᴎᴎɘ Ꙅlim // Atom W65 //ꙄɘTTɘ WI //M47 Titan ₘₐₙ ₐₜ wₒᵣₖ
Good espresso addicted - shot M!
Targoviste
Ieri, prin amabilitatea celor de la Cuibul Linistit, am pus mana pe ea. Spre rusinea mea, am vrut sa-i fac poze abia cand deja era stransa, asa ca am renuntat. Oricum, mai mult decat ce se vede in cele 2 poze care apar pe manualul pdf de pe site-ul DIP, nu prea e de vazut. Este robusta, puternica si simpla. Poate prezenta o problemuta pentru stangaci, in sensul ca la strangere trebuie apasata clapeta de blocare si cu dreapta se insurubeaza ansamblul cutit superior (eu cel putin, prima data, am strans maxim, revenit 180 grade, dar strangand apoi treptat nu s-au atins cutitele). Oricum, reglajul se pastreaza, adica initial era pe 3.5, tot acolo am ajuns (0 la cea de a doua incercare venea exact in fata la atingerea cutitelor). Datorita vitezei mari de rasnire e posibil sa fie mai messy, dar eu am folosit-o cu palnie si nu am avut probleme. Macinatura este uniforma, fara bulgari, totusi, la cafele prajite mai intens am vazut si rasnite care sa electrizeze mai putin macinatura. Este o rasnita stepped, dar fara acea clapeta de blocaj devine stepless desi nu cred ca este cazul, clapeta avand mai mult rol de asigurare a pozitiei. Ca sa aveti o idee, intre un reglaj corect si unul care da o curgere cam de 15 sec este o ditanta de 5.6 gauri sau de jumatate de diviziune pe roata. Se poate folosi fara cos de boabe cu un tamper de 58 pus in "gat".
In final, consider ca este o rasnita robusta, care nu are concurenta la pretul ei. " De profesie profesoara, gospodina sincera". Poate pierde teren in fata altei rasnite cu aceleasi posibilitati numai la capitolul frumusete, dar recupereaza prin pret. Sigur vor aparea cat de curand in semnaturi si aici.
Izzo Alex Duetto III|La Pavoni Pro|Cafflano® Kompresso|Aero Press|Honne|Anfim Lusso|Kinu M47|MYY47 Aerolite|Sözen Değirmen|Aillio R1 Bullet|.
Espressoman
Navodari
Felicitari! Poze, poze...vrem poze...
Nuova Simonelli Oscar; La Pavoni Europiccola (EN); Mazzer Super Jolly; M38
Behmor 2020SR
Targoviste
(19-04-2015, 13:06)astinga Wrote: Felicitari! Poze, poze...vrem poze...
Adevarul este ca in afara de ce a pus Lyvyoo
aici nu cred ca aveam si eu ce sa pun mai mult. Nu am maruntit-o de tot ca totusi era "de servici". Oricum am avut noroc cu o zi mai urata si a fost mai libera.
Izzo Alex Duetto III|La Pavoni Pro|Cafflano® Kompresso|Aero Press|Honne|Anfim Lusso|Kinu M47|MYY47 Aerolite|Sözen Değirmen|Aillio R1 Bullet|.
Espressoman infocat
ro
retentia ai apucat s-o studiezi?
Gaggia Classic, Macap M42M, Ridgeless VST 18g, Hario Mini
Espressoman Administrator
Bucuresti
La galagie si la mizerie nu sta bine deloc, dar astea sunt aspecte tertiare, nici macar secundare, cand vorbim de o rasnita profi. Si daca mai pui pretul de 1900 de lei... traiesti cu toate acestea fara probleme.
#Lelit Bianca V3 Black #EK43S + SSP & Titus carrier #Honne Slim #Kinu Titan #Barbro Tamper
Targoviste
(19-04-2015, 16:55)sms Wrote: retentia ai apucat s-o studiezi?
Retentia e data in review-ul pus le Lyvyoo 3.1 la prima rasnire, apoi 0.
Targoviste
Nu stiu daca e mai galagioasa sau are o tonalitate mai ridicata. Nu are acel sound galgait, infundat de Alba Lux manuala (prietenii stiu de care :P).
Bucuresti
Trebuie sa vedem si noi, poate la targ, ce inseamna acest zero. Daca macini on demad, adica dozator plin, automat e 0. Dar cand mergi pe rasnita goala in care pui cele 19g sa zicem pentru un shot, nu as crede ca imediat cum ai terminat cele 8 secunde de rasnire sa spunem, ti s-au livrat in portafiltru 19.00 g. Eu pe K30 mai dau doua rasniri de cate 9 secunde sa iasa tot.
#Lelit Bianca V3 Black #EK43S + SSP & Titus carrier #Honne Slim #Kinu Titan #Barbro Tamper
Targoviste
Nu, la manual, cand o auzi ca s-a linistit cu mestecatul. In review e masurat la cca 18g in 10 sec continuu. Nu cred ca as folosi-o altfel decat manual. Nu continuu, nu pauzat.
Espressoman junior
BUCURESTI
14-05-2015, 14:59
Salutare,
Se mai aude ceva cu oferta pentru DKS-65 la aprox. 2000 lei? :D
Bucuresti
1900 mai exact, din iunie, datorita birocratiei de la noi, caci translatarea stocurilor din Germania in Romania o va face rapid. Cosmin, Beantec.com, imi tot da update-uri caci in paralel coace si un espressor HX cu boiler de titan Ups, m-am scapat.. :) Se zvoneste ca UE ar interzice si cuprul si alama, la un moment dat.
life is to short for bad coffee!
Mannheim / Germany
Espressoman junior
BUCURESTI
Bucuresti
Espressoman junior
BUCURESTI

scuze!
astept cu nerabdare oferta lui mr. beanTec :)
Espressoman infocat
Sibiu
Au mai aparut pe piata ro rasnitele DKS 65 de la importatorul beanTec?
La targ s-au mai facut teste? Impresii noi?
Merci
Starseeker (AK74 & Edge Plus) + Rocket R58 + Hottop
Bucuresti
Cica a fost un moment mai lung in care statul roman punea piedici investitorului neamt. Cosmin Friedrich, Beantec, mi-a spus ca a reusit in sfarsit si acum Dip-urile sunt in Romania. Surpriza va fi si intrarea Compak :) In cateva zile aflam tot...
Espressoman infocat
Cluj Napoca
Firma Beantec in Romania este functionala. Am vrut sa iau de la Cosmin o rasnita DKS 65, dar am ajuns la un Obel, o rasnita produsa in Italia si vanduta de Beantec.
Am folosit-o la un festival, e foarte fiabila, rasneste 18-19 gr in 5 secunde si e silentioasa (am inteles ca DKS nu ar fi cea mai silentioasa rasnita).
Reglajul este stepless, se invarte o roata care e concentrata in jurul bazei hopperului, usor de reglat. E o masinarie in adevaratul sens al cuvantului, eu am vandtut 14 kg de cafea in 3 zile si s-a comportat excelent.
Informativ, gasiti la Beantec si accesorii. Eu am luat solutie de backfkush, solutie de curatat espressorul pe exterior si solutie de curatat steamerul.
Espressoman fresh
Medias
de unde putem afla preturile speciale pt espressomani practicate de firma beantec?
Bucuresti
Promit sa fac saptamana aceasta (sper ca maine), un topic separat pentru Beantec, pe aria de parteneriate.
Targoviste
Poate ne confirma si DB-ul Isomac la 1700 euro(+/-). Eu cred ca preturile la Isomac HX sunt in aceasta zona.
life is to short for bad coffee!
Mannheim / Germany
09-12-2015, 12:38
(Edited 09-12-2015, 12:39 by mr. beanTec.)
Buna,
pretu la ISOMAC DB v-a fi altul, cu un 2 la inceput. Modelul de TOP actual 6.1 HX cu PID etc. este deja la Lista cu 2083€! Deci cel Dual precis ceva mai mult. De la mijlocul Jan. 2016 vom sti mai multe.
Dar ori cum, pentru Espressomani vom avea preturi bune si speciale, avand si o mica Exclusivitate in Tara! ;-)
Salutari,
- E61 - 64mm -
Tudor B.
Timisoara
09-12-2015, 12:47
(Edited 09-12-2015, 12:48 by TudorB.)
asa e cu zvonurile....de aia nu e bine comentat :D mea culpa
cu pret de peste 2k € la boilere de cupru cred ca va avea foarte putini clienti.
// i-steel-1 , m7k-c83-r |T| cellini-evo-2 \\
Targoviste
Tot la 2k si ceva este Izzo Alex Duetto, care era laudat chiar si de mr. Beantec inaintea altora din gama. Si eu il prefer in fata Isomacului cu "ochii rosii" :P
Espressoman
Bucuresti
[Image: f0c4706a95250c82d9e0d153f98da5e4.jpg]
[Image: 670733cc0611a69821df00c0868b06be.jpg]
Un nou hopper, fresh din imprimanta. Nu a iesit perfect, dar oricum mi se pare cam mare totusi, partea cilindrica fiind de 110x100mm. Urmeaza capacul ce coboara odata cu boabele de cafea si ceva care sa tina boabele in hopper cand il scot, dar maine!
Mazzer Major RPM variabil || San Marco Flexa cu DC brew boiler
Espressoman infocat
Chisinau
Folosesc și eu DKS-65, de aproximativ 1 an. Minim 1 dată în lună, mergem la tîrguri, unde preparăm 50-100 cafele pe zi și în rest - o folosesc acasă. Lucrează bine, cablul de alimentare nu s-a deteriorat, cu toate că o tot scot și o pun înapoi în cutie :-) Se mai împrăștie cafeaua măcinată, dar nu e grav. Sunt mulțumit de rîșniță. De la o vreme cam greu se rotește roata care reglează risnițarea, cred că ar trebui s-o desfac să văd, poate e o problemă înăuntru.
Expobar Brewtus IV, DIP DK-65, Tamper Concept Art 58 mm.
Targoviste
Sau poate a intrat cafea. E timpul de curatenie.
Espressoman infocat
Chisinau
02-03-2017, 10:27
(Edited 02-03-2017, 10:29 by Iura.)
(02-03-2017, 02:24)baloozzy Wrote: Sau poate a intrat cafea. E timpul de curatenie.
Probabil că așa este :-) mulțumesc ballozzy
(02-03-2017, 10:27)Iura Wrote: (02-03-2017, 02:24)baloozzy Wrote: Sau poate a intrat cafea. E timpul de curatenie.
Probabil că așa este :-) mulțumesc ballozzy
Scuze, baloozzy corect se scrie :-)
Expobar Brewtus IV, DIP DK-65, Tamper Concept Art 58 mm.