Welcome Back Log In Create Account

Rasnita DF54 vs DF64

Salut! Încerc să mă decid între DF54 V4 la 1.390 lei și DF64 Gen 2 V2.7 la 2.045 lei. O voi folosi în principal pentru espresso și sunt curios cât de mare este diferența dintre ele în utilizarea de zi cu zi și, mai ales, în ceașcă.

Momentan înclin puțin spre DF54, în principal pentru că se încadrează mai bine în buget, dar nu aș vrea nici să o iau și peste câteva luni să-mi pară rău că nu am mers direct pe DF64. ?

Din experiența voastră, merită cei ~650 lei în plus pentru DF64, sau DF54 este suficient de apropiată încât diferența să nu se justifice? Eventual ar fi mai bine să merg acum pe DF54 sau să mai aștept și să strâng diferența pentru DF64? Orice părere, mai ales de la cei care au folosit ambele, e binevenită.

Reply
Iti recomand un DF64 cu cutite SSP MP SH din marketplace, cand gasesti.

Ai cutite top, cel mai probabil cine le-a pus le-a si aliniat si e si mai ieftina.
ECM Puristika, DF64 SSP MP, DF64V SSP HU.  Aeropress+Timemore C3

Reply
Tocmai aici vad o problema, de ce sa recomanzi unui incepator o configuratie de top, care ii tripleaza valoarea achizitiei si de unde nu mai poate urca? Confused
Ca sa se simta bine ca are cea mai tare scula?
Un evreu nu gandeste asa, ti-o garantez... rad de se prapadesc cand le spui zicala cu "sunt prea sarac... ca cica ar fi atribuita lor.

Reply
La DF64 ai multe opțiuni de cuțite aftermarket. Dacă simți că te va prinde microbul, DF64 este o "platformă" mai flexibilă. De asemenea, și eu aș cumpăra second-hand de la cineva care face upgrade, chiar și dacă aș alege DF54.
DF64 SSP MP, Lelit PL41TEM | Arco 2-in-1, La Pavoni Europiccola 1979

Reply
Mulțumesc mult pentru răspunsuri  Angel

Reply
O alta alternativa buna si foarte versatila care s-ar fi incadrat in buget este J64V insa s-ar parea ca la noi au disparut complet, poate reusesti sa prinzi ceva pe marketplace.

Reply

Forum Jump:

Browsing: 1 Guest(s)