Welcome Back Log In Create Account

ROK

Vand ROK espresso maker, pret 430 RON, stare foarte buna, folosit 3 luni. Include factura de la importator, cutia originala si toate accesoriile din pachetul original (portafiltru, doua O-Ring-uri de schimb, recipient din inox pt frotat lapte, tamper-ul din plastic).

Pretul la aceasta vanzare l-am stabilit prin scaderea din pretul de la importator, cu reducerea pentru comunitate (adica 630 RON), a unui refurbishment kit plus transportul - 30 de lire, de pe site-ul producatorului si prin scaderea a inca 10% din pret. Insa, in realitate, pistonul, sita si O-Ring-ul (acestea sunt componentele refurbishment kit-ului) nu trebuie schimbate si probabil ca mai "tin" o perioada buna de timp, in functie de utilizare. Avantaj pentru cumparator.

Separat de ROK, vand si tamper-ul pentru acesta Concept Art de 47.5 mm, potrivit pentru portafiltrul de la ROK, la pretul de 100 de RON (baza 47.5 si maner tamper).

Attached Files Thumbnail(s)

Honne, J64V, DC Studio, Outin+Fino

Nice [emoji477] maker!
WPM Primus, Lelit PL162T, Lelit PL72, Pavoni`70, Honne, Varia VS3&Hypernova Ultra, Kinu M47, Rok espresso, Hario V60, Kaleido M10PRO

Despre ce importator e vorba ?
Intreb, fara sa acuz nimic, pertru ca ca un pachet cu un rok exact in aceasi configuratie, inclusiv tamperul concept art, s-a pierdut pe undeva intre uk si romania... la livrare.
Paypal a facut despagubirea, dar a sunat ciudat un raport al unei verigi intermediare de transport, conform careia pachetul a fost distrus pentru ca la scanare a aratat dubios... de cand se scaneaza colete terestre :s ... si se distruge un pachet fara sa fie contactat nici una din parti Huh

Salut, @mihneasusan ai pm. @renatoa, am folosit formularul de reducere, sunt cei de la caffea.ro, ceva cu coffee partner services, ma uit pe factura dc vrei mai multe detalii. Doar ca eu am luat tamper-ul separat, tot de la ei, pt tamper nu cred ca am pastrat factura...

E clar e alt caz, doar o coincidenta.

Totusi, daca cineva aude ca se ofera un ROK cu tamper din acesta, fara indicatii de provenienta, pe piata/olx.etc..., si a citit aici, poate ii suna un clopotel ;)

Vandut pe forum, pret final 450 ron, cu tamper-ul inclus, se poate inchide.

Forum Jump:

Browsing: 1 Guest(s)