Hello There, Guest! Login Register


ROK

#1
Vand ROK espresso maker, pret 430 RON, stare foarte buna, folosit 3 luni. Include factura de la importator, cutia originala si toate accesoriile din pachetul original (portafiltru, doua O-Ring-uri de schimb, recipient din inox pt frotat lapte, tamper-ul din plastic).

Pretul la aceasta vanzare l-am stabilit prin scaderea din pretul de la importator, cu reducerea pentru comunitate (adica 630 RON), a unui refurbishment kit plus transportul - 30 de lire, de pe site-ul producatorului si prin scaderea a inca 10% din pret. Insa, in realitate, pistonul, sita si O-Ring-ul (acestea sunt componentele refurbishment kit-ului) nu trebuie schimbate si probabil ca mai "tin" o perioada buna de timp, in functie de utilizare. Avantaj pentru cumparator.

Separat de ROK, vand si tamper-ul pentru acesta Concept Art de 47.5 mm, potrivit pentru portafiltrul de la ROK, la pretul de 100 de RON (baza 47.5 si maner tamper).


Attached Files Thumbnail(s)
   
 
#2
Nice maker!
La Pavoni Gran Romantica, San Marco SM92 Instant, Rok espresso maker, Hario V60, Wega HX, Gene CBR 101. Lavazza Guzzini si Lavazza Matinee. 
 
#3
Despre ce importator e vorba ?
Intreb, fara sa acuz nimic, pertru ca ca un pachet cu un rok exact in aceasi configuratie, inclusiv tamperul concept art, s-a pierdut pe undeva intre uk si romania... la livrare.
Paypal a facut despagubirea, dar a sunat ciudat un raport al unei verigi intermediare de transport, conform careia pachetul a fost distrus pentru ca la scanare a aratat dubios... de cand se scaneaza colete terestre Confused ... si se distruge un pachet fara sa fie contactat nici una din parti Huh
 
#4
Salut, @mihneasusan ai pm. @renatoa, am folosit formularul de reducere, sunt cei de la caffea.ro, ceva cu coffee partner services, ma uit pe factura dc vrei mai multe detalii. Doar ca eu am luat tamper-ul separat, tot de la ei, pt tamper nu cred ca am pastrat factura...
 
#5
E clar e alt caz, doar o coincidenta.

Totusi, daca cineva aude ca se ofera un ROK cu tamper din acesta, fara indicatii de provenienta, pe piata/olx.etc..., si a citit aici, poate ii suna un clopotel Wink
 
#6
Vandut pe forum, pret final 450 ron, cu tamper-ul inclus, se poate inchide.
 
  


Forum Jump:


Browsing: 1 Guest(s)