Welcome Back Log In Create Account

REDUCERILE TASTECRAFTERS - Dalla Corte, WPM, Stone, Ascaso, Timemore, Belleza etc

(28-11-2025, 00:07)TastecraftersTm Wrote: Salutari si bine ne-am reintalnit cu reduceri noi, cu ocazia Originalului BLACK FRIDAY 2025! :) 

Reducerile Espressoman Black Friday la TASTECRAFTERS si DROPSHOT sunt ACTIVE in perioada 28-30 Noiembrie, in limita stocului disponibil, folosind codul permanent de reducere Espressoman (5-10%), accesand
tastecrafters.ro si inserand la finalul comenzii voucherul:

espressoman
De interes ar putea fi:
Cafeaua de specialitate Dropshot, reduceri intre 10-25% la care se aplica extra reducerea cu codul espressoman : https://www.tastecrafters.ro/cafea/dropshot?c=dropshot 
Incerc sa plasez o comanda la o pungă de cafea de 1kg din oferta BF și nu îmi accepta codul espressoman.
Expobar Brewtus IV+pulsor, Niche Zero, VST 18/20g, Bravo Tamper & Distribution Tool, Felicita Arc Scale
Gaggia Baby Millennium+PID, Kinu M47, site IMS, nivelator Motta 58.5, Espro Calibrated Tamper 58.35

Reply
[Image: 3OYqIMh]
Confirmed 
Codul de reducere nu exista in sistem sau nu indeplineste conditiile de acordare a reducerii

Reply
(28-11-2025, 09:19)Daniel_ Wrote: [Image: 3OYqIMh]
Confirmed 
Codul de reducere nu exista in sistem sau nu indeplineste conditiile de acordare a reducerii
Salutare, Daniel!

Îți mulțumim pentru feedback și pentru interesul față de produsele noastre.
În acest moment există o mică problemă tehnică, însă va fi remediată în scurt timp.

Mulțumim!

(28-11-2025, 11:18)TastecraftersTm Wrote:
(28-11-2025, 09:19)Daniel_ Wrote: [Image: 3OYqIMh]
Confirmed 
Salutare, Daniel!

Îți mulțumim pentru feedback și pentru interesul față de produsele noastre.
În acest moment există o mică problemă tehnică, însă va fi remediată în scurt timp.

Mulțumim!
Situatia a fost remediata, iar acum codul functioneaza pentru toate produsele.

Spor la cumparaturi

Reply
Va salut!

As avea o intrebare referitoare la pretul unui produs. Am achizitionat un espressor resigilat la sesiunea 'BF' dedicata forumului. In aceasta sesiune de 'BF' observ ca acelasi produs, dar nou, ajunge la acelasi pret dar la care mai poate fi aplicat codul espressoman -5%, practic mai ieftin. (20% +5%)

Doar voiam sa intreb daca a fost cumva o greseala in cazul meu sau asa a fost gandita strategia. Ma asteptam ca pretul cel mai bun sa fi fost obtinut in prima sesiune. 

Merci si zi faina! :)

Reply
(29-11-2025, 10:32)Lucianess Wrote: Va salut!

As avea o intrebare referitoare la pretul unui produs. Am achizitionat un espressor resigilat la sesiunea 'BF' dedicata forumului. In aceasta sesiune de 'BF' observ ca acelasi produs, dar nou, ajunge la acelasi pret dar la care mai poate fi aplicat codul espressoman -5%, practic mai ieftin. (20% +5%)

Doar voiam sa intreb daca a fost cumva o greseala in cazul meu sau asa a fost gandita strategia. Ma asteptam ca pretul cel mai bun sa fi fost obtinut in prima sesiune. 

Merci si zi faina! :)
 Salut!

Mulțumim pentru mesaj și pentru observație.

Pentru noi, aceasta este campania principală de Black Friday. La începutul lunii am avut o sesiune separată, cu o selecție mai limitată de branduri și fără reduceri la cafea. Campaniile nu sunt gândite într-o strategie foarte complicată, deciziile de discount țin mai ales de optimizarea stocurilor. În unele categorii există produse pe care dorim să le lichidăm mai repede, iar în astfel de situații pot apărea reduceri surprinzătoare, atât acum, cât și în alte perioade ale anului, mai ales pentru produsele care ies din portofoliu.

Sperăm să te bucuri de produs și să ai parte de cafea bună! ?

Reply
Salutare tuturor,

Vreau sa va anunt ca in perioada aceasta avem o campanie de lichidare de stoc pentru espressoarele Stone by Rocket, cu reduceri cuprinse intre 25% si 35%, in functie de model.

Stone este un espressor compact, construit in Italia, care pastreaza multe dintre principiile si calitatea de constructie specifice Rocket, dar intr-un format mai prietenos pentru acasa. Este o optiune foarte interesanta pentru cei care vor sa treaca de la un espressor entry-level la ceva mai serios, fara sa ocupe mult spatiu pe blat.
Mai sunt doar cateva bucati disponibile in stoc, inclusiv variante resigilate sau second-hand, la preturi mult mai avantajoase. In plus, pentru membrii comunitatii se poate aplica si reducerea comunitatii, facand oferta si mai atractiva.

Daca va gandeati de ceva timp la un upgrade sau cautati un espressor solid pentru acasa, aceasta poate fi o oportunitate foarte buna.

https://www.tastecrafters.ro/manuale-hom...e-espresso

Reply
Salutare comunitate,

Avem cateva noutati pentru voi!

WPM Primus a revenit in stoc!

Espressorul este din nou disponibil pentru comanda. Pentru cei care doresc mai multe informatii, exista un thread dedicat pe forum unde gasiti detalii complete si recenzii de la utilizatori.

https://www.espressoman.ro/forum/Thread-...WPM-Primus

WPM ZP-1 DOMUS

Noua rasnita este o versiune mai accesibila a modelului consacrat WPM ZP-1, pastrand performanta de baza, dar cu unele simplificari pentru un cost mai redus.
Structura motorului a fost optimizata si a fost eliminat controlul variabil al turatiei.
Este o optiune potrivita pentru cei care isi doreau ZP-1, dar aveau un buget mai limitat.

https://www.tastecrafters.ro/rasnita-aut...negru.html

WPM ZD-19SG

Un model modern de rasnita cu cantar integrat, gandit pentru precizie si usurinta in utilizare.
Dispune de 10 presetari programabile, recunoastere automata a portafiltrului si afisaj LED intuitiv, este echipata cu burr-uri plate din otel inoxidabil de 64 mm pentru o macinare uniforma, include sistem antistatic si dozare directa in portafiltru pentru un workflow curat.

https://www.tastecrafters.ro/rasnita-aut...negru.html

Vom avea noutati si la capitolul accesorii. Pe langa cele deja cunoscute, precum cantarul SC-03, in curand vor fi disponibile si alte accesorii pe site, menite sa faca experienta de barista mult mai usoara si placuta.

Pentru ca intotdeauna am fost alaturi de aceasta comunitate, in continuare puteti folosi codul „Espressoman” pentru a beneficia de un extra discount de 5%.

Reply
Salut, 

La Domus nu aveți decât pe cea neagră?
• Pavoni Esperto Abile • Kinu Classic • 

Reply
Salutari dragi prieteni, revin cu noutati legat de WPM, deoarece recent am avut ocazia sa le vizitez fabrica din China si am inteles mai bine modul in care sunt organizati. De asemenea, am avut ocazia sa descopar si noile produse lansate in aceasta perioada si va las aici cateva informatii succinte, care pot fi de interes. O sa incerc sa pun cateva idei si pe threadurile active acum, Primus si ZP1 si daca se dezvolta si altele, contribuim si acolo. 

Marile noutati sunt espressorul Primus Slim, practic in aceeasi carcasa a espressorului au reusit inlocuiasca pompa gear cu pompa vibratoare si cu modificarile de soft de rigoare, practic ofera profilarea de presiune si debit similara cu Decent, mai putin tableta care nu este momentan disponibila pentru ca lucreaza la o aplicatie pe telefon. In mod cert ecosistemul de profile nu este la nivel de Decent insa posibilitatile vor fi destul de similare iar bugetul va fi probabil in jur de 6500 de lei, deci undeva la 1300 euro. In aceasta categorie de pret, inutil sa mentionam ca deja e mai accesibil decat espressoare europene cu HX si grup E61, nu ca le am compara direct, insa soliditatea constructiei WPM si materilele folosite sunt la nivel similar, avand totusi un avantaj destul de mare pe partea de soft si tehnologie. 

Deci acest Primus Slim va mai avea o noutate, fiind spatiu mult, au integrat rezervorul de apa in interior, deci consuma mai putin spatiu. In teste mi s a parut extrem de silentios pentur pompa vibratoare, dar era de asteptat, s a rezolvat de mult acest aspect de mai multi producatori. Suntem in contact cu fabrica sa comandam primele loturi, deci cred ca va fi foarte interesat pentru cei care vor sa faca o economie si nu au nevoie de pompa gear. 

[Image: KV7rExs.jpeg][Image: X3pDu1x.jpeg]

O alta noutate este ransita ZP cu cutite de 84 mm, am un video la acest link cu toate cele 3 modele, Zp1, Domus si cea noua cu cutite de 84 mm dar acelasi sistem extra usor de curatare, aliniere, calibrare. Pret inca nu avem dar in mod cert ar fi un companion foarte potrivit pentru Primus cu pompa gear, pentru ca aceasta claritate oferita de pompa gear va fi potentata de cutitele de dimensiune mare. 

https://drive.google.com/file/d/1uUVswoN...sp=sharing 

Atasez si o poza cu Terry, sufletul WPM, care este responsabil pentru dezvoltarea gamei de produse proprii. [Image: mEmD3Vt.jpeg]

Cateva cuvinte despre fabrica : WPM este brandul propriu dar fabrica este veche de 3 generatii, au inceput in anii 60 sau 70 cu prajitoare de paine, inca au o linie de productie pentru asa ceva. La un moment dat au incepeut sa faca espressoare casnice pentru mari branduri in sistem OEM, nu le pot mentiona pentru ca este probabil confidential dar sunt marci de renume. In timp au dezvoltat si marca proprie si s-au axat initial pe rasnite, Slingshot este un brand dezvoltat de ei, apoi au dezvoltat mult espressoare comerciale si casnice cu tehnologii inovatoare gen thermoblocuri performante si mai putin multi boiler. Sunt mult mai mari decat multe fabrici pe care le am mai vizitat si au avantajul ca isi produc intern extrem de multe piese componente, au inclusiv turnatorie de metal, ceea ce este un lucru extrem de rar dar le oferta o flexibilitate mare pe finisaje si un avantaj de pret. Faptul ca produc si alte repere ii ajuta sa faca economii de scara pe care alte fabrici nu le ar fi avut doar din espressoare, ar fi trebuit sa apeleze la furnizori externi. Din acest motiv pot face lucruri foarte interesante, de exemplu sa creeze matrita si sa toarne efectiv aluminiul de la rasnita ZP1 in house, ceea ce probabil i a ajutat sa dezvolte mecanismul acela original. 

Practic echipa care dezvolta produse pentru WPM este destul de separata de restul fabricii, folosind doar resursele disponibile pentru a crea rapid produsele marca proprie. Aici este de fapt marele avantaj al Chinei, au un ecosistem spectaculos de furnizori in zonele de productie si practic pot face relativ ieftin extrem de multe iteratii, ceea ce in Europa a devenit extrem de complicat si anevoios. E ca si cand ai la un click distanta tot ce ai nevoie ca sa faci un test, o proba, sa ti validezi o idee. Nu neaparat salariile sunt mici, ci mai degraba ecosistemele acestea fantastice sunt explicatia progresului din ultimii ani, cel putin in zona echipamentelor pentru cafea.
Certified Arabica Q Grader
Espresso : Espressor WPM Primus, Rasnita WPM ZP-1 SSP Sweet Lab V3
Brew : Origami, Timemore Sculptor 078 ( brew only) 

Reply
Salut Răzvan,

Vad ca folosești rasnita ZP1 fix cu cuțitele SSP de care întrebam recent pe thread-ul dedicat ei; ne poți împărtăși câteva cuvinte ?
• Pavoni Esperto Abile • Kinu Classic • 

Reply
(10-04-2026, 19:11)GeorgianM Wrote: Salut Răzvan,

Vad ca folosești rasnita ZP1 fix cu cuțitele SSP de care întrebam recent pe thread-ul dedicat ei; ne poți împărtăși câteva cuvinte ?

Sunt cutitele mele preferate pentru ca prefer omniroast uri si uneori ratii mai lungi, insa am tendinta sa le mai schimb. Sweet Lab sunt iarasi interesante si acum voiam sa testez ce optiuni noi au WPM, nu doar SSP fac acum cutite interesante, chinezii m au impresionat cu sculptor 074 pentru brew si acasa am o rasnita dedicata pentru asa ceva cu acele cutite. 
Cutitele standard pe ZP-1 mi se pare ca au progresat, acum 2 ani cand am testat primele versiuni am fost imediat curios sa pun SSP ( poate eram prea obisnuit cu ele de pe Lagom P64), apoi acum cateva luni am revenit pe una stoc si mi s a parut destul de ok. [Image: QTczomD.jpeg]

Uite ei de fapt acum recomanda DLC si Multipurporse ca alternative la cele standard. DLC as testa, n am avut ocazia, dar o sa incerc, poate iau un Domus in teste si compar cu ce am eu acum.

Reply
(10-04-2026, 18:51)razvanMB Wrote: ... lucreaza la o aplicatie pe telefon.
...
Suntem in contact cu fabrica sa comandam primele loturi,
...
mai degraba ecosistemele acestea fantastice sunt explicatia progresului din ultimii ani, cel putin in zona echipamentelor pentru cafea.

Daca i-ati putea convinge sa ofere comunitatii open source protocolul comunicatiei, ati fi un erou.
Si nu e decat in interesul lor... daca ei nu stiu inca ce este Artisan, incercati sa le descrieti cum ar fi prajirea azi fara el.
Si ca in felul asta poate vor realiza ca prima masina care va fi open va cuceri piata.
Este echivalentul soft al ecosistemelor de productie care si le-au creat.

Reply
(11-04-2026, 14:44)renatoa Wrote:
(10-04-2026, 18:51)razvanMB Wrote: ... lucreaza la o aplicatie pe telefon.
...
Suntem in contact cu fabrica sa comandam primele loturi,
...
mai degraba ecosistemele acestea fantastice sunt explicatia progresului din ultimii ani, cel putin in zona echipamentelor pentru cafea.

Daca i-ati putea convinge sa ofere comunitatii open source protocolul comunicatiei, ati fi un erou.
Si nu e decat in interesul lor... daca ei nu stiu inca ce este Artisan, incercati sa le descrieti cum ar fi prajirea azi fara el.
Si ca in felul asta poate vor realiza ca prima masina care va fi open va cuceri piata.
Este echivalentul soft al ecosistemelor de productie care si le-au creat.

Da, interesanta idee, nu stiu daca mentalitatea chineza are asa mare deschidere in aceasta zona dar niciodata nu strica o intrebare :)

Reply
Sa se uite la HiBean, e chinez de-al lor si deja face concurenta Artisanului

Reply
...sau roast assistant for skywalker
Now: Lelit MaraX | Timemore 078S | Timemore Black Mirror | Flair Signature | Skywalker Roaster | Kingrinder K2
Past: Lelit PL81T Grace | DF64 | Cafflano Kompresso | Staresso Mirage Pro

Reply

Forum Jump:

Browsing: 1 Guest(s)