Welcome Back Log In Create Account

REDUCERILE TASTECRAFTERS - Dalla Corte, WPM, Stone, Ascaso, Timemore, Belleza etc

Salutare! Mai functioneaza Tastecrafters?
Bianca V2, DF64 SSP cast, 078 sculptor,  Zp6 special, Kinu m47p, cafelat robot, wilfa, april brewer, b75, v60

Reply
(21-01-2022, 21:10)Tiranator Wrote: Salutare! Mai functioneaza Tastecrafters?

Salut, functioneaza, ce ar fi nevoie?
Certified Arabica Q Grader
Espresso : Espressor WPM Primus, Rasnita WPM ZP-1 SSP Sweet Lab V3
Brew : Origami, Timemore Sculptor 078 ( brew only) 

Reply
Am plasat o comanda pentru un set de cutite de 65mm de la eureka si as vrea sa stiu statusul comenzii, pe site cand caut numarul comenzii imi apare "comanda nu a fost gasita". Cand am pus comanda produsul era in stoc acuma scrie ca doar la comanda, ori am luat eu ultima bucata ori nu era actualizat stocul si as vrea sa stiu in cat timp vine produsul. Am mai pus intrebarea de sus deoarece nu mi-a raspuns nimeni la niste intrebari legate de anumite produse, a trecut o luna de cand am trimis mesajul.
Bianca V2, DF64 SSP cast, 078 sculptor,  Zp6 special, Kinu m47p, cafelat robot, wilfa, april brewer, b75, v60

Reply
Am lasat si mesaj pe privat cu numarul meu, am gasit mesajul de la tine, scuze dar l am ratat. Uneori imi scapa mesajele de pe mesageria espressoman, deci nu e rau sa scrii direct mail sau pe chat ul site ului, colegii mei sunt mai atenti :) 

Legat de cutite XL vine cu diamond inside de 65 mm standard, deci nu e nevoie sa cumperi aceleasi cutite. Alte upgrade uri marca Eureka exista, dar sunt de genul Red Speed si similar, care nu sunt sigur ca imbunatatesc calitatea shot urilor, sunt mai degraba tratamente care asigura o durata de viata mai mare a cutitetlor, pentru uzul comercial, deci se preteaza pe modelele comerciale cum ar fi Atom. Bineinteles ca ele vor impacta si distributia particulelor macinate dar pana acum nu au fost raportari legate de utilitatea acestui tip de upgrade. E un topic cert legat de SSP de montat pe Eureka insa noi nu am incercat in house inca, ar fi de interes candva sa vedem cat de semnificativ este mod ul. 

Altfel, macinatura si extractiile realizate cu XL sunt excelente cu cutitele standard Diamond Inside ( care oricum e un tratament pro durabilitate nu pro extractii imbunatatite) deci un upgrade real momentan nu pare necesar, pe acest model.

Reply
Salut, ce s-a intamplat cu Etiopia guji sharo, a fost scoasa de pe site? O sa mai revina?
Lelit MaraX+Eureka Mignon Specialita
Cafflano Kompresso

Reply
Salutare, Hristos a Inviat! 

Revine in saptamana 9-13 negresit, cu stoc suficient pentru cateva luni bune :) 

Pana atunci as zice Ethiopia Kercha ca este interesanta, este tot regiunea Guji, alta statie de procesare, mai complexa in arome, un pic mai indrazneata as zice. Acelasi producator de la care se cumpara direct, Israel Degfa. 

Spor

Reply
Adevarat a inviat, mersi frumos de info, cred ca astept pana reapare si o sa dau o comanda de ambele:)
Lelit MaraX+Eureka Mignon Specialita
Cafflano Kompresso

Reply
Salut,

Oare nu mai este valabila reducerea de 10% pt orice espressor de pe tastecrafters? Încerc sa aplic reducerea pe un espressor belezza și îmi aplica doar 5%.

Mulțumesc

Reply
Salutari,

Anul acesta facem din nou Black Friday, din cate constat colegii mei sunt chiar mai generosi cu discounturile decat anul trecut, sa vedem ce iese Smile 

Vom posta detaliile mai aproape de miezul noptii. Sper sa avem probleme cat mai mici pe partea tehnica pentru ca e clar, Black Friday nu exista fara peripetii. Vreau doar sa va asigur ca in buna traditie, va puteti baza pe noi sa intrati in contact cu o persoana umana binevoitoare sa rezolve orice situatie, indiferent ce va spune platforma. 

Altfel, am pregatit cateva noutati in sensul in care avem game distincte de produse, care intra pe categorii. Veti gasi brandurile si discounturile grupate in game.

Avem un focus special pe brandurile Dalla Corte si Ascaso, veti gasi super preturi, sunt produse excelente, tehnologii inovative, smart, eco, adaptate vremurilor. 

Gama "Rasfat" include discounturi mari la produse de calitate complementare cafelei, pe care le regasiti in multe coffeeshop uri de specialitate si care sunt la fel de potrivite acasa, mai ales ca au ambalaje speciale pentru consumatorii casnici. Mentionam liderul de piata local Minor Figures ( bautura alternativa de ovaz) , ceaiurile organice Solaris, ciocolata de specialitate Original Beans, superfood latte uri Sweet Revolution. 
Tot la capitolul rasfat, cafeaua buna la pret excelent, nu va lipsi. 

Nu ar trebui sa ratati gama "Ocazii Rare", avem 4 5 piese de la marci diferite, folosite in showroom, cu garantie si discount imbatabil. Doar ca nu apar la comanda, trebuie dat mail special pentru ele si luam manual solicitarile in ordinea lor. 

Gama kituri "Espressor si Rasnita" au focus tot Dalla Corte si Ascaso, la fiecare espressor, pe langa discount ul aferent puteti alege orice rasnita de pe site la un extra discount, mai mare decat cel de BF. 

Altfel, nu uitati, mecanismul va fi similar cu anul trecut. O sa avem produsele cu discount pe site, le puneti in cos pe cele dorite si aplicati la final codul de discount obisnuit espressoman si urmariti discounturile extra care se vor aplica la reducerile existente. 

Un ultim aspect, lucram sa fie totul gata la 00:00 insa considerand istoricul anilor trecuti si faptul ca depindem de o platforma care mai da erori, in caz ca apar probleme fiti siguri ca le vom remedia pe cat se poate de repede.

Spor!

Reply
Salut Răzvan, pe ce mail trimitem “ocazia rară”
Espresso:ProfitecDrive|MahlkonigE65Gbw
Filtru:LagomCasa|V60|Orea
Deplasare:Kinu|Picopresso|Pipamoka
Foste:Bellona|BezzeraUnica|BentwoodV63|Niche|Sculptor64|Atom75|Df64&83|Libra&Oro|Ode

Reply
(10-11-2022, 22:36)tektbar Wrote: Salut Răzvan, pe ce mail trimitem “ocazia rară”

Buna observatie, o sa mentionez si in textul urmator. Pe hello@tastecrafters.ro ar fi de trimis modelul de interes, va fi cate 1 bucata din fiecare, deci e bine sa fie trimis cat mai din timp. 

Multumesc pentru feedback, este util.

Reply
BLACK FRIDAY 2022
 [Image: V6zZeqs6XInSNh2kAC_ESto6fstmLbu5znJJAQ7U...4nJXv6GUdk]
Foarte curand intra in vigoare reducerile Black Friday 2022, sper ca sunteti pregatiti Smile  

Veti beneficia, aplicand codul magic espressoman la finalul comenzii, de reduceri reale de pana la 30-50%  reduceri reale, suplimentare, speciale pentru comunitate. Este acelasi cod pe care il folositi zi de zi, pe website.  

CUM BENEFICIATI DE REDUCERI? 

Intrati pe website-ul www.tastecrafters.ro , alegeti produsele care va intereseaza si alcatuiti un cos de cumparaturi. Produsele vor avea deja un discount public, majoritatea vor avea peste 20%. La acest discount, aplicand codul espressoman  in casuta de reducere veti beneficia de un extra discount intre 5-15% ( pot fi anumite exceptii)  ajungand in total, in cele mai multe cazuri, la peste 30% discount real cumulat.  

Transportul va fi gratuit la comenzile peste 190 de lei, ceea ce inseamna ca in multe cazuri reducerea reala va fi de peste 35% in mod constant, fata de preturile obisnuite de lista. 

Marea majoritate a brandurile ofera avantaje speciale comunitatii, deci trebuie sa incercati codul cu incredere, o sa aveti surprize placute.

Recomandari pentru Reduceri intre 10-40% pentru produse din stoc si la comanda limitata pentru : 

Gama Home Barista ( echipamente de preparare cafea )

Cafea de specialitate DROPSHOT COFFEE ROASTERS
Espressoare de casa :  DALLA CORTE, BELLEZZA , ASCASO, VIBIEMME 
Rasnite electrice : COMPAK, TIMEMORE, ORO
Rasnite manuale : TIMEMORE, KINU 
Cantare : TIMEMORE ( gama completa, posibilitate precomanda) 
Moka Pot : FOREVER 
Drippere & Servere : TIMEMORE, ORIGAMI, TIAMO
French Press : TIMEMORE, ESPRO, BARISTA & CO, TIAMO
Latiere : BARISTA & CO, RHINOWARES, EDO
Knock Box : BELLEZZA, RHINOWARES
Tampere si suporti : BELLEZZA, RHINOWARES

Gama Rasfat ( preparate alternative cafelei, de cea mai buna calitate, organice sau de specialitate)

Lapte de ovaz barista approved MINOR FIGURES
Ciocolata de specialitate ORIGINAL BEANS  
Ceai organic SOLARIS  
Superfood latte gama pentru acasa SWEET REVOLUTION 
Ciocolata calda ZUMA 
Siropuri  SWEET BIRD

Gama Ocazii Rare ( numar limitat, email direct la hello@tastecrafters.ro pentru confirmare comanda, se vor onora in ordinea primirii iar discounturile se aplica pretului de lista de pe de pe site, neredus )

1 x Dalla Corte Mina nou - super discount la comanda peste 35% - de la 29 900 lei ( in functie de model)
https://www.tastecrafters.ro/horeca/espressor-profesional-dalla-corte-mina.html
 1 x Vibiemme Super Eletronica - aparat de showroom discount 35% - 10 631 lei
https://www.tastecrafters.ro/vibiemme-54/espressor-domobar-super-elettronica-2020.html
 1 x Ascaso BABY T plus alb ( pompa rotativa, aplicatie) - aparat showroom discount 40% - 13 387 lei
https://www.tastecrafters.ro/baby-t-plus...s-alb.html
 1 x Ascaso Uno PID negru -  aparat showroom discount 45% - 4516 lei 
https://www.tastecrafters.ro/baby-t-plus/espressor-ascaso-baby-t-plus-alb.html
 1 x Ascaso Duo PID Alb - aparat showroom discount 45% 5464 lei
https://www.tastecrafters.ro/home-office/espressor-ascaso-steel-duo-pid-alb-cu-lemn.html
 1 x Dalla Corte Studio - aparat showroom si folosit la evenimente discount 40% 13 780 lei
https://www.tastecrafters.ro/dalla-corte-studio/espressor-profesional-dalla-corte-studio-alb.html
 1 x Bellezza Chiara Classic - aparat showroom ca nou discount 35%  3 734 lei
https://www.tastecrafters.ro/home-office/espressor-bellezza-chiara-classic.html
 1 x Bellezza Chiara Leva alb- aparat showroom ca nou discount 35%  4 221 lei
https://www.tastecrafters.ro/home-office/espressor-bellezza-chiara-leva-1884.html
 1 x Bellezza Francesca dual boiler - aparat showroom ca nou discount 35%  5196 lei
https://www.tastecrafters.ro/home-office/espressor-bellezza-francesca-dual-boiler-e61.html
 1 x Bellezza Bellona alb - aparat showroom ca nou discount 35% - 4517 lei
https://www.tastecrafters.ro/bellona/espresso-bellezza-bellona-alb.html
 *espressoarele din aceasta gama au fost desfacute, folosite, vin resigilate, anumite accesorii pot sa fie lipsa, deci este ideal dupa confirmarea interesului sa obtineti toate detaliile despre aparat de la persoanele de contact. Garantia pentru aceste produse ( mai putin Mina ) este de 12 luni. 

Gama Kituri Espressor + Rasnita 

KIT Espressor ASCASO + Rasnita la alegere ( 10% extra discount la rasnita din pretul deja redus) 

KIT Espressor DALLA CORTE + Rasnita la alegere ( 10% extra discount la rasnita din pretul deja redus) 

Gama PROFESIONALA 

Gama Profesioanala de espressoare si rasnite reprezentata de marcile Dalla Corte, Ascaso, Compak au reduceri speciale pe site si chiar daca nu este programat un extra discount special pe codul espressoman, nu ezitati sa ne contactati daca aveti un proiect comercial, vom tine cont ca este Black Friday si va vom oferi un pachet si mai competitiv Smile

*pentru aplicarea reducerii va trebui sa intrati in legatura cu colegii de vanzari direct pentru confirmare, ulterior plasarii com

CONDITII COMERCIALE :

Platformele online pot genera erori in perioada Black Friday. Facem tot posibilul sa onoram toate comenzile insa trebuie sa luati in calcul ca erorile de discount generate de platforma vor fi corectate prin facturare ulterior. 
 Unele produse nu sunt pe stoc si apar pe site LA COMANDA. Va rugam sa verificati atent acest status inainte sa plasati comanda, altfel reducerea poate ramane valabila dar va trebui asteptata livrarea ulterioara a comenzii, fapt ce poate dura de la cateva zile la peste 45 de zile, in functie de produse.

Reply
Afara ploua. Cantarul de la Timemore pe care il urmeaream este mai scump ca ieri. Am zis.
Lelit Bianca, Atom 75, Niche, Kinu Phoenix, Cafflano Kompresso, Aeropress, Hario V60, Bonavita, Felicita Arc

Reply
Ce se aude despre gama ocazii rare. Când aflam dacă am pus mâna pe ceva?
Foste:Bellona|BezzeraUnica|BentwoodV63|Niche|Sculptor64|Atom75|Df64&83|Libra&Oro|Ode

Reply
(11-11-2022, 12:50)tektbar Wrote: Ce se aude despre gama ocazii rare. Când aflam dacă am pus mâna pe ceva?

multe cereri, dupa ora 15 le luam la mana, voi avea propuneri alternative pentru cei care nu prind, sunt deja 2 3 persoane pe aceleasi echipamente.

Reply
Ok, asteptam cu nerăbdare. Mulțumesc

Reply
(11-11-2022, 10:05)marst Wrote: Afara ploua. Cantarul de la Timemore pe care il urmeaream este mai scump ca ieri. Am zis.

La ce cantar te referi? La prima vedere este pretul mai mic decat ieri la black mirror basic plus.

Reply
Ieri era 349, cu 10% reducere pt comunitate. Azi este 336 cu 5% reducere pt comunitate.

Dupa calcule: ieri 314, azi 319.

In mod evident, nu e vorba de cei 3, 5, 7 lei in plus sau in minus, ci despre cum se face BlackFriday la noi in Ro.

Cel putin ploaia s-a mai oprit intre timp
Lelit Bianca, Atom 75, Niche, Kinu Phoenix, Cafflano Kompresso, Aeropress, Hario V60, Bonavita, Felicita Arc

Reply
Foarte bine punctat, eu l-am luat si nici nu am realizat aceasta diferenta. Deci aceste campanii de "reduceri" isi ating scopul. Pentru mine e un motiv suficient sa scot un comerciant de pe lista mea. Poate ar trebui sa ii apreciem mai mult pe cei care ne ofera constant pretul corect (Yume e primul exemplu ce imi vine in minte)
Timemore Sculptor 078~Kinu M47 Phoenix + OreaV3~V60~Clever~Aeropress~Picopresso

Reply
Versiunea pe Alb este mai ieftina:

https://www.tastecrafters.ro/cantar-pent...e-alb.html

299 preț promo
284 preț espressoman 5%
Espressor: Lelit Elizabeth (PL92T, V3)
Rasnita:  Eureka Mignon Specialita
Cantar: Timemore Black Mirror Basic Plus / Normcore Pocket v3

Reply
Nici eu nu am cumparat acel cantar, desi il aveam pe lista, pretul de BF a fost practic acelasi ca si inainte.

In schimb am cumparat alte produse pentru care reducerea de pret BF a fost intre 10-25% + 5% espressoman, asa ca eu sunt multumit (cu cantarul am rezolvat de la altii Wink ).

Apreciez la ei si suportul client postvanzare, altii vorbesc frumos pana cumperi ceva si apoi daca apar ceva probleme nu te mai cunosc.

Reply
E o chestiune de principiu, nici eu, nici colegul @marst nu ne-am legat de acei 5 lei. Dar vorbim despre ceva greu de gasit in zilele noastre.
Timemore Sculptor 078~Kinu M47 Phoenix + OreaV3~V60~Clever~Aeropress~Picopresso

Reply
(12-11-2022, 10:46)edri Wrote: (cu cantarul am rezolvat de la altii Wink ).

De unde? Ce model?

Reply
(12-11-2022, 10:46)edri Wrote: Nici eu nu am cumparat acel cantar, desi il aveam pe lista, pretul de BF a fost practic acelasi ca si inainte.

In schimb am cumparat alte produse pentru care reducerea de pret BF a fost intre 10-25% + 5% espressoman, asa ca eu sunt multumit (cu cantarul am rezolvat de la altii Wink ).

Apreciez la ei si suportul client postvanzare, altii vorbesc frumos pana cumperi ceva si apoi daca apar ceva probleme nu te mai cunosc.

Multumim frumos pentru aprecieri, pe suport avem colege foarte amabile carora le face in mod real placere sa comunice si sa rezolve probleme. 

Altfel, legat de reducerea reala, imi pare rau ca nu a fost mai substantiala pe acest produs, stocul a fost foarte scazut, este practic epuizat acum dar la urmatorul sprint de reduceri de sarbatori fiti cu ochii pe noi ca sigur vom avea surprize placute. 

In general cred ca cei care ne urmaresc au putut aprecia discounturi mai mari in acest an decat in precedentul, in special pentru comunitate care are la majoritatea produselor de pe site un extra discount pe codul de reducere. 

In particular va mai pot asigura ca nu avem inca posibilitatea sa urmarim pe cat de bine ne-am dori istoricul reducerilor pe game sau produse, cand stabilim discounturile se merge pe un principiu destul de simplu : "hai sa oferim cat mai mare discount-ul posibil pe categorii, nu pe produse" din acest motiv in timpul anului cand avem mai mult timp putem avea focus pe un produs si apoi de Black Friday, fiind multe produse, pur si simplu acest primeste discountul categoriei, ceea ce poate sa nu fie extrem de diferit de promotiile din cursul anului. Dar categoria primeste un discount foarte mare de BF deci este un mare avantaj client, doar ca pot fi si exceptii cum este acest cantar, nepremeditate, din lipsa de timp. 

Ne puteti adresa si direct orice intrebari aveti, in mod cert raspunsul va fi mai prompt din partea colegelor decat din partea mea, asa ca va incurajez sa ne scrieti.

Reply
O mica interventie pe tema brandului ASCASO, care primeste de acest BLACK FRIDAY foarte mult interes. E drept ca si preturile sunt bune si vor ramane bune si pe viitor, avem un focus deosebit pe acest brand pentru ca ne-a demonstrat ca merita, in cei 2 ani de cand am demarat colaborarea cu ei. Noi suntem de principiul relatiilor de durata cu branduri putine si atent selectate in care investim timp.

Va las un pipeline de produse sa va informati, cel putin pe gama home sunt extrem de multe noutati pentru cei pasionati cred ca merita sa intelegeti ce ofera ecosistemul ASCASO in prezent dar si in viitorul foarte apropiat. 

https://www.ascaso.com/news/novedades-sept2022-eng.html

1. Designul este clar un element extrem de apreciat, avem aproape unanimitate pe acest subiect. Va pot spune ca un add on deja disponibil, vom updatat preturile in urmatoarea saptamana, este la orice model de DUO PID ( probabil si UNO PID, ramane de verificat) se poate monta un Kit de abur cu Levier, de lemn. 

[Image: 0l5BKda.jpg]

2.  Model Nou : ASCASO DUO PID CU VALVA VARIABILA DE FLOW ( DEBIT)  

Daca mai sunt printre voi dintre cei ce urmareau postarile mele din 2017, stiti bine cat de mult pun accent pe debit de cand am descoperit impactul pozitiv in extractii.  Din fericire tot mai multi multi producatori incep sa inteleaga impactul pozitiv al debitului lent in partea initiala de preinfuzie, mai ales pe cafelele zilelor noastre. Ma bucur ca si Ascaso a inteles si a montat un regulator manual de flow care va schimba total dinamica extractiilor. Pot spune ca din prima zi cand am inceput colaborarea cu ei in 2021 le am mentionat acest aspect si probabil motivati si de succesul altor producatori care au implementat acest feature, m au suprins placut la Milano anul acesta cand au prezentat prototipul pe Baby T. Intre timp se pare ca DUO PID va avea prima implementare, deci e de urmarit cat de repede se va intampla asta. Vom vizita fabrica la inceputul anului viitor si sper ca pana atunci sa fie deja gata, sa analizam varianta finala. Pana atunci va las atasez pozele si gasiti in link ul de mai sus detaliile tehnice. 

PS : varianta DUO PID rosu va fi exclusiva pentru acest model PLUS, se pare. 

[Image: TdQBe5a.png][Image: 0rHIZLA.jpg]

3. ASCASO BABY T

Aici modelul actual de top ( grup independent extractie si boiler de abur inox,  pompa rotativa comerciala) are ca special feature aplicatia pe telefon, merge bine, ajuta la schimbarea temperaturii on the fly, e ceva corect.  Estetic e foarte apreciat insa eu personal imi doream de la un brand ca Ascaso, in afirmare, in acest buget ceva avansat pe partea de extractie. Nu este inca la nivelul de recunoastere al altor branduri care cer sume similare, cum ar fi Dalla Corte in portofoliul nostru, care pe langa calitate are si un renume construit in ani de inovatie si rezilienta pe piata. 
Daca stabilitatea si repetabilitatea termica e un subiect se pare garantat de brand, prin prisma multiplelor review uri pozitive, vestea buna este ca va aparea flow regulatorul ul in versiunea PLUS ceea ce va fi un mare plus in acest segment.  Probabil inceputul anului 2023, aflam in curand. 

[Image: gN05VmV.jpg]

In rest ce va mai pot spune este ca pana acum multe toate upgrade urile facute de Ascaso pe modelele DUO si BABY T au putut fi retro-montate pe modelele existente, ceea ce mi se pare extrem de corect fata de consumator. E drept ca ii ajuta si simplitatea si modularitatea constructiei. 

Pentru detalii suplimentare ne puteti contacta.

Reply
Salutare prieteni,

Trebuie sa va multumesc, in numele intregii echipe, pentru numarul extrem de mare de comenzi primite. Suntem si mai bucurosi ca spre deosebire de anul trecut,  onorarea comenzilor pare sa fie un proces mult mai putin "dureros" pentru noi datorita echipei marite si astfel avem un motiv in plus sa ne bucuram alaturi de voi ca am putut sa oferim reduceri consistente. Livrarile pentru acest weekend nebun vor continua pe parcursul intregii saptamani, as recomanda sa urmariti email-ul pentru notificarile automate dar bineinteles ca ne gasiti si telefonic daca aveti urgente. 

Ca de obicei comunitatea Espressoman este un pilon important pentru noi si nu vom inceta sa facem tot posibilul sa va alimentam nevoile si pasiunea, asa cum ne pricepem noi mai bine. 

Ma bucur ca echipamentele din showroom la promotie si-au gasit in mare parte noi posesori, cred ca majoritatea veti fi fericiti sa descoperit ca sunt practic ca noi. Succesul acestei editii ne-a inspirat si ne gandim sa reeditam in curand o campanie speciala pe echipamente de top si cafea de calitate la preturi bune, ramaneti prin preajma Smile 

Ca de obicei, desi urmarim forumul, nu ezitati sa ne adresati direct pentru un feedback rapid si eficient.  Suntem la dispozitie in continuare si va asigur de intreg suportul meu si al echipei.

Reply
Salut, ati putea sa aduceti si cani filtrante, impreuna cu filtre, de la BWT?
DF64 SSP MP, Lelit PL41TEM | Arco 2-in-1, La Pavoni Europiccola 1979

Reply
Salut! Cand mai aduceti pe stoc TWW?

Reply
Dragilor, doresc sa-mi spun și eu oful.

- Pe 12 noiembrie am făcut precomanda de ascaso steel DUO
Mi s-a comunicat ca o sa ajungă pe 15 decembrie, am înțeles și acceptat asta.

- Vine 15 decembrie și eu nu știu nimic, a trebuit sa sun sa aflu ca abia a plecat de la producător și probabil ajunge pe 21
- pe 21 iar nu știu nimic, iar am sunat si abia la a-4a încercare mi-a răspuns o colega care mi-a explicat ca colega care s-a ocupat de comenzi nu e la birou si ea nu prea știe nimic. Apoi a revenit cu un telefon sa-mi spună ca azi(22) ar trebui sa faceți recepția coletului si ca pot sa vin sa-l ridic...doar ca eu a făcut precomanda cu livrare prin curier.

E 22 decembrie și eu tot nu știu cand ajunge sau are e situația.

Acuma, eu sunt un om înțelegător - poate nu aveți cum sa controlați când pleacă și ajunge comanda plasata la producător. Dar ce puteți face și sper sa fie mai bine pe viitor e sa comunicați aceste lucruri, era clar ca dacă el a plecat pe (presupun) 13-15dec, nu avea cum sa ajungă la data estimata - era drăguț sa fiu anunțat de asta prin e-mail sau telefon.

Am rămas cu sentimentul ca dacă nu sunam, nu aflam nici măcar este informații și eram total in bezna. 

Mai trebuie lucrat la comunicare. Eu merg sa ma rog la Moș Crăciun și poate am noroc sa am espressorul acasă anul asta.
Ascaso Steel Duo PID / Niche Zero ----- Gaggia Classic 2015 / Mazzer Super Jolly

Reply
Sa lași un feedback si despre espressor când ajunge, te rog :)
Bezzera Unica PID | Eureka Atom65 Touch| Kinu Phoenix | Loveramics | VST 

Reply

Forum Jump:

Browsing: 1 Guest(s)