O mica interventie pe tema brandului ASCASO, care primeste de acest BLACK FRIDAY foarte mult interes. E drept ca si preturile sunt bune si vor ramane bune si pe viitor, avem un focus deosebit pe acest brand pentru ca ne-a demonstrat ca merita, in cei 2 ani de cand am demarat colaborarea cu ei. Noi suntem de principiul relatiilor de durata cu branduri putine si atent selectate in care investim timp.
Va las un
pipeline de produse sa va informati, cel putin pe gama home sunt extrem de multe noutati pentru cei pasionati cred ca merita sa intelegeti ce ofera ecosistemul ASCASO in prezent dar si in viitorul foarte apropiat.
https://www.ascaso.com/news/novedades-sept2022-eng.html
1. Designul este clar un element extrem de apreciat, avem aproape unanimitate pe acest subiect. Va pot spune ca un add on deja disponibil, vom updatat preturile in urmatoarea saptamana, este la orice model de DUO PID ( probabil si UNO PID, ramane de verificat) se poate monta un
Kit de abur cu Levier, de lemn.
2. Model Nou : ASCASO DUO PID CU VALVA VARIABILA DE FLOW ( DEBIT)
Daca mai sunt printre voi dintre cei ce urmareau postarile mele din 2017, stiti bine cat de mult pun accent pe debit de cand am descoperit impactul pozitiv in extractii. Din fericire tot mai multi multi producatori incep sa inteleaga impactul pozitiv al debitului lent in partea initiala de preinfuzie, mai ales pe cafelele zilelor noastre. Ma bucur ca si Ascaso a inteles si a montat un regulator manual de flow care va schimba total dinamica extractiilor. Pot spune ca din prima zi cand am inceput colaborarea cu ei in 2021 le am mentionat acest aspect si probabil motivati si de succesul altor producatori care au implementat acest feature, m au suprins placut la Milano anul acesta cand au prezentat prototipul pe Baby T. Intre timp se pare ca DUO PID va avea prima implementare, deci e de urmarit cat de repede se va intampla asta. Vom vizita fabrica la inceputul anului viitor si sper ca pana atunci sa fie deja gata, sa analizam varianta finala. Pana atunci va las atasez pozele si gasiti in link ul de mai sus detaliile tehnice.
PS : varianta DUO PID rosu va fi exclusiva pentru acest model PLUS, se pare.
![[Image: TdQBe5a.png]](https://i.imgur.com/TdQBe5a.png)
3. ASCASO BABY T
Aici modelul actual de top ( grup independent extractie si boiler de abur inox, pompa rotativa comerciala) are ca special feature aplicatia pe telefon, merge bine, ajuta la schimbarea temperaturii on the fly, e ceva corect. Estetic e foarte apreciat insa eu personal imi doream de la un brand ca Ascaso, in afirmare, in acest buget ceva avansat pe partea de extractie. Nu este inca la nivelul de recunoastere al altor branduri care cer sume similare, cum ar fi Dalla Corte in portofoliul nostru, care pe langa calitate are si un renume construit in ani de inovatie si rezilienta pe piata.
Daca stabilitatea si repetabilitatea termica e un subiect se pare garantat de brand, prin prisma multiplelor review uri pozitive,
vestea buna este ca va aparea flow regulatorul ul in versiunea PLUS ceea ce va fi un mare plus in acest segment. Probabil inceputul anului 2023, aflam in curand.
In rest ce va mai pot spune este ca pana acum multe toate upgrade urile facute de Ascaso pe modelele DUO si BABY T au putut fi retro-montate pe modelele existente, ceea ce mi se pare extrem de corect fata de consumator. E drept ca ii ajuta si simplitatea si modularitatea constructiei.
Pentru detalii suplimentare ne puteti contacta.