Welcome Back Log In Create Account

REDUCERILE BARSHAKER - 10% la DF64, J64V, AVX, SSP, Bentwood, accesorii

later edit..
Am trimis PM.
--Only God Can Judge Me--

Reply
Comandat ieri la 14:00, primit azi la 13:00  :D Multumesc!
Decent DE1Pro, Strietman CT2, Mazzer Philos, Kinu M47

Reply
(18-06-2018, 11:04)MyR Wrote: Produs nou!

Blind Shaker - LINK
Pret de lista 99,99 Ron - Pret espressoman 89,99 Ron

Ma joc cu el de cateva zile, e foarte fain (mai ales la pretul asta). Ajuta mult distributia in sita, care la sette nu e chiar perfecta. Se poate folosi si pe post de "dosing funnel" supradimensionat, pentru un WDT mai viguros  :D
LMLM (slayer mod) + Bentwood | Hario V60/Nel Drip+Aergrind
(ex: Brewtus IV, Lelit PL41EM, Gaggia Gran Style, Honne, Kinu M47, Sette 270Wi, Porlex)

Reply
Am vazut ca pe site apar doua garnituri pt grupul E61, una albastra si una galbena.
De aici rezulta si doua intrebari  :D :
1. care este diferenta dintre ele (exceptand culoarea si producatorul)
2. pe cea rosie, de 8 mm grosime de la Cafelat nu o aduceti?

Multumesc
DE1Pro, Bentwood Vertical 63
Hario Switch 

Reply
Vreo reducere la Kaflano in viitorul apropiat? :)
Strietman CT2 naked | EG-1 v2 (Core & Ultra) | Aeropress | V60 | Bullet R1 v2
Foste: Flair Signature Pro | Niche Zero | M47 Classic

Reply
(02-07-2018, 16:59)Adriahno Wrote: Am vazut ca pe site apar doua garnituri pt grupul E61, una albastra si una galbena.
De aici rezulta si doua intrebari  :D :
1. care este diferenta dintre ele (exceptand culoarea si producatorul)
2. pe cea rosie, de 8 mm grosime de la Cafelat nu o aduceti?

Multumesc

@Adriahno
1. Nu exista diferenta in afara de cele enumerate, doar pretul de achizitie..
( din cafelat stocul este 1-2 buc, din celalt avem 10+) 

2. Cu timp in mod sigur!
Urmeaza foarte multe noutati, unele vor fi anuntate in curand, altele vor fi anuntate pe parcurs, dar pot spune cu incredere ca veti avea acces la cele mai bune produse/tool-uri.

-----
Hai... anuntam si ceva special  Cool
Pot spune cu mandrie, ca am reusit sa adaugam un nou producator pe lista noastra de "furnizoare". 
Am reusit sa gasim un comun acord cu Gábor de la -Naked portafilter-, sunt sigur ca ati intalnit cu el/ei ( cel putin la WOC ) sau macar ati vazut filmele lor, dar in mod sigur conoasteti produsele fabricate de ei...

Stiu ca multi dintre voi ati cumparat multe tool-uri direct de la el, uni il cunosc chiar foarte bine si personal... si sper ca putem aduce un plus imens pentru comunitatea de espressomani cu produsele lor si cu serviciile noastre...

Deci in perioada urmatoare veti avea acces deplin la toate produsele fabricate si vandute de ei...

Preturile vor fi identice cu cele de pe site-ul lor, insa espressomani vor avea urmatoarele +-uri:
- livrare din stoc in 24h
- livrare gratuita ( la comenzi peste 199 ron )
- suport prin noi
- la cerere aducem orice produs fabricat/vandut de ei in 3-4 zile lucratoare.

Insa la produsele lor codul/reducerea de espressoman nu va functiona, deci trebuie calculat cu "preturi de pe site".

Saptamana viitoare vor aparea si primele produse de la ei pe site... pana atunci asteptam comenzile prin PM, mail, si tel!

[Image: Kavekalmar_NAKED_Landscape_fullsize_005.jpg]

Reply
Hello my dear! LINK
De maine avem si Kinu M47 in showroom pentru testat, ... si de cumparat Cool
Urmeaza sa apare modelele M47 si M68 pe site.

Reply
Din vorba-n vorba, l-am tras de limba pe MyR Smile De saptamana viitoare avem Airscape in RO!!! Bravo ma baiatule ma, stii cu mingea...  :)))
#Lelit Bianca V3 Black #EK43S + SSP & Titus carrier #Honne Slim #Kinu Titan #Barbro Tamper

Reply
Hehe, la fix, tocmai voiam sa cumpar unul.

Reply
(17-07-2018, 13:19)Lyvyoo Wrote: Din vorba-n vorba, l-am tras de limba pe MyR Smile De saptamana viitoare avem Airscape in RO!!! Bravo ma baiatule ma, stii cu mingea...  :)))

:-))
Am reusit sa gasesc niste culori frumoase.. ( mocha, chrome, negru, pearl, rosu, si modelul "glass" )

Reply
Cand vor fi pe site? Ca sa nu stau cu refresh-ul apasat. :)

Dimensiuni vor fi si mari si mici?

Reply
Marimile sunt: 850-1800-5000 ml  :D

Cred ca o sa apara produsele in zilele astea, dar cel tarziu pana saptamana viitoare luni.

Reply
Aștept cu nerăbdare :)

Reply
Salutari,

Saptamana viitoare joi/vineri ajung produsele noi ( plus avem niste promotii speciale.. )
Pana joi asteptam precomenzile, si incepem sa livram vineri ( 27 iulie )

Hai si vedem ce avem  :D

Airscape - LINK - 

Airscape - Mocha 850ml - Pret de lista: 165 ron - Pret promotional 159.99 ron - Pret Espressoman - 143.99 ron - LINK
Airscape - Chrome 850ml - Pret de lista: 165 ron - Pret promotional 159.99 ron - Pret Espressoman - 143.99 ron - LINK
Airscape - Black 850ml - Pret de lista: 165 ron - Pret promotional 159.99 ron - Pret Espressoman - 143.99 ron - LINK
Airscape - Red 850ml - Pret de lista: 165 ron - Pret promotional 159.99 ron - Pret Espressoman - 143.99 ron - LINK
Airscape - Glass 850ml - Pret de lista: 165 ron - Pret promotional 159.99 ron - Pret Espressoman - 143.99 ron - LINK

Airscape - Pearl 1800ml - Pret de lista: 194.99 ron - Pret promotional 189.99 ron - Pret Espressoman - 170.99 ron - LINK
Airscape - Red 1800ml - Pret de lista: 194.99 ron - Pret promotional 189.99 ron - Pret Espressoman - 170.99 ron - LINK
Airscape - Chrome 1800ml - Pret de lista: 194.99 ron - Pret promotional 189.99 ron - Pret Espressoman - 170.99 ron - LINK
Airscape - Black 1800ml - Pret de lista: 194.99 ron - Pret promotional 189.99 ron - Pret Espressoman - 170.99 ron - LINK

Airscape - Glass 5000ml - Pret de lista: 224.99 ron - Pret promotional 215.99 ron - Pret Espressoman - 194.39 ron - LINK

Alte produse noi:
Portafiltre fara fund / Maner Portafiltru ( M10-12 ) Negru, Alb, Rosu, Lemn nuc 2 modele / Garnituri / Site blind - LINK
Filter Remover - LINK
Pallo Universal Wrench - LINK

Promotii speciale in limita stocului disponibil:
( se livreaza din stoc )

Acaia

Lunar - Pret de lista: 1750 ron - Pret promotional 1.404,81 ron - Pret Espressoman - 1264.33 ron - LINK
Pearl - Pret de lista: 1129,99 ron - Pret promotional 934,30 ron - Pret Espressoman - 840.87 ron - LINK

Flair Espresso Maker

Flair Espresso Maker - Black Bundle Set - Pret de lista: 999.99 ron - Pret promotional 949.99 ron - Pret Espressoman - 854.99 ron - LINK

Tanc de zac - Priolinox - Pret de lista: 1199.99 ron - Pret promotional 666,66 ron - Pret Espressoman - 599.99 ron - LINK

The Rinser - Pret de lista: 529,99 ron - Pret promotional 489,99 ron - Pret Espressoman - 440.99 ron - LINK

Brewista - Waga Ratio Scale - Pret de lista: 479,99 ron - Pret promotional 389,84 ron - Pret Espressoman - 350.85 ron - LINK

Tamper Motta Black / Brown - Pret de lista: 109,99 ron - Pret promotional 89,99 ron - Pret Espressoman - 80.99 ron
LINK - LINK - LINK

Tamper Motta Plastic handle 58mm - Red - Yellow - Blue - Pret de lista: 139,99 ron - Pret promotional 105 ron - Pret Espressoman - 94.5 ron
LINK - LINK - LINK

Sita IMS E61 Superfine 18/20g 58mm - - Pret de lista: 77,77 ron - Pret promotional 73,33 ron - Pret Espressoman - 65.99 ron - LINK

P.s. - Pentru Oradeni - in Showroom de azi este si un Eureka Mignon Specialita + Lelit PL043 MMI pentru testing.

Reply
Una bucata airscape la mine :)

Reply
Llllllppl pui joi pot kollillpiiijkipioi ii poiolouuluilll

Sent from my VTR-L29 using Tapatalk
Quickmill Veloce + Kinu M68

Reply
Au ajuns mai repede produsele Airscape.
Maine pregatim coletele....  :D  

Ati vazut produsele noi? - link / link / link /

Reply
Promotie speciala pentru business owners.

Blender Hamiltom Beach 450 Tango - reducere de 900ron.
Pret de lista: 2.401,90 ron.

Pret promotional: 1499 ron Tva inclus cu livrare gratuita.
( la acest produs nu se mai aplica si discountul de espressoman )

LINK - Stoc limitat!

Produs nou! Garantie 12 luni.

Reply
Daca imi permiti @MyR o mica interventie despre borcanele Airscape: capacitatea in fl oz, adica uncie lichid, are extrem de putina relevanta pentru cei care vor sa tina cafea boabe.

In ordinea mic, mediu si mare ele pot "inghiti" aproximativ 220g, 450g sau 1.1 kg de boabe de cafea.

Descrierea volumului in litri sau mililitri ma duce cu gandul la un pet de 5 litri.

Reply
Gresit. Am 2 mici, de 850 de ml, si "inghit" ~450 de grame de cafea prajita, capacul cu supapa fiind la limita de sus a recipientului, dar inchis perfect ermetic. Al doilea capac nu poate fi pus cu aceasta cantitate de boabe.

Am comandat si unul mare de la barshaker, presupun ca accepta dublul celui mic.

Reply
@dev ma duc maine in showroom si fac niste poze cat intra exact.
cel de 5l nu din pet este ci din sticla.

Reply
Nu am spus că e din pet ci doar ca mă duce cu gândul la un pet de 5l.

Sa ai vreo 2-3 kg de cafea la tine.

LE: pe siteul producătorului apar dimensiunile amintite de mine mai sus.

Reply
Avem vreo 50 de kg in showroom, deci nu e problema... :-)
Revin maine cu poze si clarificari...

Mersi @dev

Reply
(25-07-2018, 16:34)Laddu Wrote: Gresit. Am 2 mici, de 850 de ml, si "inghit" ~450 de grame de cafea prajita, capacul cu supapa fiind la limita de sus a recipientului, dar inchis perfect ermetic. Al doilea capac nu poate fi pus cu aceasta cantitate de boabe.

Nu e gresit fiindca e foarte posibil ca cei de la barshaker sa fi sarit optiunea cea mai mica, de 220g. 

Adica cel mic de la barshaker e de fapt mediu in nomenclatura airscape. 

Cel de 5l cred ca e o varianta mai mult pentru horeca fiindca nu vad cine ar avea nevoie de un borcan care sa tina vreo 3kg de cafea, acasa.

Reply
(25-07-2018, 22:18)dev Wrote:
(25-07-2018, 16:34)Laddu Wrote: Gresit. Am 2 mici, de 850 de ml, si "inghit" ~450 de grame de cafea prajita, capacul cu supapa fiind la limita de sus a recipientului, dar inchis perfect ermetic. Al doilea capac nu poate fi pus cu aceasta cantitate de boabe.

Nu e gresit fiindca e foarte posibil ca cei de la barshaker sa fi sarit optiunea cea mai mica, de 220g. 

Adica cel mic de la barshaker e de fapt mediu in nomenclatura airscape. 

Cel de 5l cred ca e o varianta mai mult pentru horeca fiindca nu vad cine ar avea nevoie de un borcan care sa tina vreo 3kg de cafea, acasa.

@dev are dreptate.
Modelul cel mai mic nu aducem direct.
Viaranta de 5l este ideal pt home roasteri sau pentru business owners.

Reply
Pe site la planetary design, atat la airscape clasic, cat si la cel ceramic sunt doar 2 marimi posibile. De 850 ml si 1800 ml. Doar cel de sticla are varianta de 5l

Si la modelul de sticla cel mai mic recipient are 850ml.

Dar poate m-am uitat eu aiurea.

Reply
Am creat un topic separat legat de Airscape, pentru amanunte tehnice, review-uri etc.
#Lelit Bianca V3 Black #EK43S + SSP & Titus carrier #Honne Slim #Kinu Titan #Barbro Tamper

Reply
Eureka Atom 75 Speciality Chrome când intră în oferta Barshaker? Mulțumesc.
WPM Primus, Lelit PL162T, Lelit PL72, Pavoni`70, Honne, Varia VS3&Hypernova Ultra, Kinu M47, Rok espresso, Hario V60, Kaleido M10PRO

Reply
Vai cât costă hopper-ul cu zgârci!?!?!?
Dacă e grabă, se găsește la Elektros .
Izzo Alex Duetto III|La Pavoni Pro|Cafflano® Kompresso|Aero Press|Honne|Anfim Lusso|Kinu M47|MYY47 Aerolite|Sözen Değirmen|Aillio R1 Bullet|.

Reply
Merge și Espazzola.
ꟼₚᵣₒ ₈₀₀/ VOSTOK 1Gr/ Hoᴎᴎɘ Ꙅlim // Atom W65 //ꙄɘTTɘ WI //M47 Titan ₘₐₙ ₐₜ wₒᵣₖ

Reply

Forum Jump:

Browsing: 2 Guest(s)