later edit..
Am trimis PM.
Am trimis PM.
--Only God Can Judge Me--
|
REDUCERILE BARSHAKER - 10% la DF64, J64V, AVX, SSP, Bentwood, accesorii
|
(18-06-2018, 11:04)MyR Wrote: Produs nou!
Blind Shaker - LINK -
Pret de lista 99,99 Ron - Pret espressoman 89,99 Ron
(02-07-2018, 16:59)Adriahno Wrote: Am vazut ca pe site apar doua garnituri pt grupul E61, una albastra si una galbena.
De aici rezulta si doua intrebari :D :
1. care este diferenta dintre ele (exceptand culoarea si producatorul)
2. pe cea rosie, de 8 mm grosime de la Cafelat nu o aduceti?
Multumesc

De saptamana viitoare avem Airscape in RO!!! Bravo ma baiatule ma, stii cu mingea... :)))
(17-07-2018, 13:19)Lyvyoo Wrote: Din vorba-n vorba, l-am tras de limba pe MyRDe saptamana viitoare avem Airscape in RO!!! Bravo ma baiatule ma, stii cu mingea... :)))
(25-07-2018, 16:34)Laddu Wrote: Gresit. Am 2 mici, de 850 de ml, si "inghit" ~450 de grame de cafea prajita, capacul cu supapa fiind la limita de sus a recipientului, dar inchis perfect ermetic. Al doilea capac nu poate fi pus cu aceasta cantitate de boabe.
Am comandat si unul mare de la barshaker, presupun ca accepta dublul celui mic.
(25-07-2018, 22:18)dev Wrote:(25-07-2018, 16:34)Laddu Wrote: Gresit. Am 2 mici, de 850 de ml, si "inghit" ~450 de grame de cafea prajita, capacul cu supapa fiind la limita de sus a recipientului, dar inchis perfect ermetic. Al doilea capac nu poate fi pus cu aceasta cantitate de boabe.
Am comandat si unul mare de la barshaker, presupun ca accepta dublul celui mic.
Nu e gresit fiindca e foarte posibil ca cei de la barshaker sa fi sarit optiunea cea mai mica, de 220g.
Adica cel mic de la barshaker e de fapt mediu in nomenclatura airscape.
Cel de 5l cred ca e o varianta mai mult pentru horeca fiindca nu vad cine ar avea nevoie de un borcan care sa tina vreo 3kg de cafea, acasa.