Welcome Back Log In Create Account

REDUCERILE BARSHAKER - 10% la DF64, J64V, AVX, SSP, Bentwood, accesorii

(27-02-2026, 16:53)mirceam Wrote: Se poate să primim pentru testare Cuptor Electric pentru Pizza Napoletana AVX PM120T, 450°C ?
Va multumesc .

Din pacate nu prea are rost.
Sunt ultimele bucati in stoc si lotul nou intra in stoc probabil doar spre August. Pana atunci oricum apar si alte modele noi.. 
LINK

@Mihail  - asteptam pozele!  Smile
--Only God Can Judge Me--

Reply
Hai ca am comandat si eu pentru un coleg o rasnita  AVX HG49S. Pe hartie arata bine, sper sa nu ma injure. Avea de ales intre AVX si Timemore C5 ESP PRO. Am presupus ca daca are cutite plate, ar trebui sa fie mai priceputa.

Reply
(27-02-2026, 17:09)LxC Wrote: Hai ca am comandat si eu pentru un coleg o rasnita  AVX HG49S. Pe hartie arata bine, sper sa nu ma injure. Avea de ales intre AVX si Timemore C5 ESP PRO. Am presupus ca daca are cutite plate, ar trebui sa fie mai priceputa.

Facturat, Pregatit, Impachetat, Trimis mail cu AWB.
Cu siguranta ai facut o alegere buna!

Reply
Astazi am achizitionat si eu un pachet format din avx db1x si rsnita j64v, deabia astept sa ajunga si sa le pun la treaba si mor de ciuda ca nu am luat si un pachet de cafea ca sa am tot ce imi trebuie :)))

Reply
(28-02-2026, 01:18)Funky Trumpet Wrote: Astazi am achizitionat si eu un pachet format din avx db1x si rsnita j64v, deabia astept sa ajunga si sa le pun la treaba si mor de ciuda ca nu am luat si un pachet de cafea ca sa am tot ce imi trebuie :)))
Daca ai plasat comanda dupa ora 5:30 atunci coletul este inca in depozit pregatit probabil, trimite un mail cu ce doresti, si se adauga la comanda  Lightbulb   Cool

Reply
(28-02-2026, 01:18)Funky Trumpet Wrote: Astazi am achizitionat si eu un pachet format din avx db1x si rsnita j64v, deabia astept sa ajunga si sa le pun la treaba si mor de ciuda ca nu am luat si un pachet de cafea ca sa am tot ce imi trebuie :)))

Fix asa am eu setup luat prin ianuarie pt la birou ca nu voiam sa cheltui multi bani pt 2 cappucino pe zi.
Nu vei regreta nimic, sunt faine ambele și foarte solide, nimic plasticos.Espressorul e cam anemic la abur, dar am găsit workaround cu o latiera de 350ml.
• Pavoni Esperto Abile • Kinu Classic • 

Reply
Am comandat ieri seară j64v și abia aștept să mă afund și mai mult în Rabbit Hole :D

Reply
Din intamplare am ajuns din alt topic pe aici si ce sa fac,am mai luat si eu inca un avx dbx,voiam pe grafit,dar daca e la promoție inox... :)

Reply

Forum Jump:

Browsing: 2 Guest(s)