Reprezentant Barshaker.ro
Oradea
(27-02-2026, 16:53)mirceam Wrote: Se poate să primim pentru testare Cuptor Electric pentru Pizza Napoletana AVX PM120T, 450°C ?
Va multumesc .
Din pacate nu prea are rost.
Sunt ultimele bucati in stoc si lotul nou intra in stoc probabil doar spre August. Pana atunci oricum apar si alte modele noi..
LINK
@
Mihail - asteptam pozele!
--Only God Can Judge Me--
Espressoman infocat
Bucuresti
Hai ca am comandat si eu pentru un coleg o rasnita AVX HG49S. Pe hartie arata bine, sper sa nu ma injure. Avea de ales intre AVX si Timemore C5 ESP PRO. Am presupus ca daca are cutite plate, ar trebui sa fie mai priceputa.
Oradea
(27-02-2026, 17:09)LxC Wrote: Hai ca am comandat si eu pentru un coleg o rasnita AVX HG49S. Pe hartie arata bine, sper sa nu ma injure. Avea de ales intre AVX si Timemore C5 ESP PRO. Am presupus ca daca are cutite plate, ar trebui sa fie mai priceputa.
Facturat, Pregatit, Impachetat, Trimis mail cu AWB.
Cu siguranta ai facut o alegere buna!
Espressoman fresh
Bucuresti
28-02-2026, 01:18
(Edited 28-02-2026, 01:22 by Funky Trumpet.)
Astazi am achizitionat si eu un pachet format din avx db1x si rsnita j64v, deabia astept sa ajunga si sa le pun la treaba si mor de ciuda ca nu am luat si un pachet de cafea ca sa am tot ce imi trebuie :)))
Oradea
(28-02-2026, 01:18)Funky Trumpet Wrote: Astazi am achizitionat si eu un pachet format din avx db1x si rsnita j64v, deabia astept sa ajunga si sa le pun la treaba si mor de ciuda ca nu am luat si un pachet de cafea ca sa am tot ce imi trebuie :)))
Daca ai plasat comanda dupa ora 5:30 atunci coletul este inca in depozit pregatit probabil, trimite un mail cu ce doresti, si se adauga la comanda
Espressoman infocat
Bucuresti
(28-02-2026, 01:18)Funky Trumpet Wrote: Astazi am achizitionat si eu un pachet format din avx db1x si rsnita j64v, deabia astept sa ajunga si sa le pun la treaba si mor de ciuda ca nu am luat si un pachet de cafea ca sa am tot ce imi trebuie :)))
Fix asa am eu setup luat prin ianuarie pt la birou ca nu voiam sa cheltui multi bani pt 2 cappucino pe zi.
Nu vei regreta nimic, sunt faine ambele și foarte solide, nimic plasticos.Espressorul e cam anemic la abur, dar am găsit workaround cu o latiera de 350ml.
Pavoni & Kinu Classic
Espressoman infocat
Austria
Am comandat ieri seară j64v și abia aștept să mă afund și mai mult în Rabbit Hole :D
ageamiu in devenire
Pitesti
28-02-2026, 22:29
(Edited 28-02-2026, 22:30 by ionutcbi.)
Din intamplare am ajuns din alt topic pe aici si ce sa fac,am mai luat si eu inca un avx dbx,voiam pe grafit,dar daca e la promoție inox... :)
Espressoman fresh
Bucuresti
De curiozitate intreb: care a fost cel mai bun pret de pana acum la JF64?
Ma cam intereseaza insa as mai astepta, am acum un DF64 GEN2 si inca nu sunt decis daca merita schimbul.
Espressoman infocat
Bucuresti
Merită schimbul iar prețul împreună cu reducerea de forum cred ca este unul foarte bun.Asta daca nu ai răbdare sa vina BF la toamnă .
Pavoni & Kinu Classic
Espressoman infocat
Timisoara
(11-06-2026, 10:36)cristitranciuc Wrote: De curiozitate intreb: care a fost cel mai bun pret de pana acum la JF64?...
In jur de 1900lei.
Espressoman fresh
Bucuresti
11-06-2026, 16:23
(Edited 11-06-2026, 16:24 by cristitranciuc.)
(11-06-2026, 11:42)GeorgianM Wrote: Merită schimbul iar prețul împreună cu reducerea de forum cred ca este unul foarte bun.Asta daca nu ai răbdare sa vina BF la toamnă .
Pentru 1900 astept si folosesc DF64 :):):)
Espressoman infocat
Bucuresti
(11-06-2026, 14:05)edri Wrote: (11-06-2026, 10:36)cristitranciuc Wrote: De curiozitate intreb: care a fost cel mai bun pret de pana acum la JF64?...
In jur de 1900lei.
Nu era oare resigilat la bani ăștia ?
Pavoni & Kinu Classic
Priviți spre orizont, nu spre pământ
Craiova
Espressoman infocat
Zimnicea
(11-06-2026, 10:36)cristitranciuc Wrote: De curiozitate intreb: care a fost cel mai bun pret de pana acum la JF64?
Ma cam intereseaza insa as mai astepta, am acum un DF64 GEN2 si inca nu sunt decis daca merita schimbul.
1950, noua, cu reducerea de pe forum si reducerea de weekend de atunci de la barshaker.ro, am luat si eu.
Espressoman infocat
Bucuresti
Salut, DF-uri cand mai aduceti? vad ca mai apare doar un DF64 resigilat pe site.
[Base] Lelit Bianca V3 | DF64V V2 SSP HU
[Out of Office] AVX DB1 2025 | DF64 Gen 2.5
Espressoman infocat
Brasov
Oare codul de reducere nu merge în weekend? Inecrec sa dau comanda de ieri și la niciun produs nu apare reducerea ESPRESSOM
Gaggia Classic Pro, Kinu m47 Phonix
Espressoman infocat
Constanța
Încearcă ESPRESSOMAN a făcut un amic comandă vineri și la fel nu mergea. I-am zis sa încerce și cu acesta și a funcționat.
WPM PRIMUS | J64V | Skywalker Alpha roaster + Roast Assistant & HiBean.
Espressoman infocat
Brasov
(28-06-2026, 10:37)cyrusct82 Wrote: Încearcă ESPRESSOMAN a făcut un amic comandă vineri și la fel nu mergea. I-am zis sa încerce și cu acesta și a funcționat.
Și asa am încercat și degeaba. Mersi oricum!
Gaggia Classic Pro, Kinu m47 Phonix
Espressoman infocat
Slobozia
codul ESPRESSOMAN functioneaza
Now: Lelit MaraX | Timemore 078S | Timemore Black Mirror | Flair Signature | Skywalker Roaster | Kingrinder K2
Past: Lelit PL81T Grace | DF64 | Cafflano Kompresso | Staresso Mirage Pro
Espressoman infocat
Constanța
Și la mine funcționează
WPM PRIMUS | J64V | Skywalker Alpha roaster + Roast Assistant & HiBean.
Espressoman Administrator
Bucuresti
Probabil au ceva probleme in site, lamurim maine.
#Lelit Bianca V3 Black #EK43S + SSP & Titus carrier #Honne Slim #Kinu Titan #Barbro Tamper
Oradea
Salutari,
A fost un update sapt trecuta si dezvoltatori au gresit numele voucherului..

Deci cuponul corect este "
espressom" nu conteaza daca se scrie cu litere mari/mici.
Incat au fost niste abuzuri in ultima perioada, de acum functioneaza doar pe categorii/produse unde espressomanii au reduceri, daca nu intra reducerea inseamna ca produsul respectiv nu beneficieaza de reducere.
Espressoman infocat
Bucuresti
nu cred ca abuzuri e termenul corect
setari de permisiune gresite din partea voastra mai degraba
Espresso: Vesuvius Evo Leva + Zerno Z1, Pullman BigStep 54.9mm (custom made), BooKoo Mini scale
Brew: Tsumabe/Orea/V60 porcelain + Zerno Z2 ULF, Bookoo Ultra scale, Timemore ProX kettle
Travel: Orea V3 MKII/Hario V01 Neo, Outin Nano + 1Zpresso Q/Kinu M47
Espressoman infocat
Timisoara
29-06-2026, 15:32
(Edited 29-06-2026, 15:35 by edri.)
Nu cred ca ne putem da cu parerea despre (in)corectitudinea termenului daca nu stim clar despre ce este vorba.
Cu ceritudine insa faptul ca s-a restrans numarul produselor cu preturi speciale pentru espressomani nu este o veste placuta.
Bucuresti
Pai despre ce marci / modele este vorba? Eu am bagat mai multe tipuri de produse din lumea espressomanilor in cos si reducerea se aplica.
#Lelit Bianca V3 Black #EK43S + SSP & Titus carrier #Honne Slim #Kinu Titan #Barbro Tamper
Priviți spre orizont, nu spre pământ
Craiova
Cu noile taxe, de la 1 iulie, pare logic sa se intample asa... pretul oricarui orice produs creste cu 15 lei.
Nu 15 lei per pachet, ci pe orice produs aflat intr-o incadrare tarifara distincta, facand parte dintr-un pachet care per global e declarat sub 150 euro.
Bucuresti
Nu e nicio problema, am lamurit eu cu @
MyR, se referea la niste produse din categoria lapte si colaterale, nu se taie codul de la nimic din ce era de mare interes pentru espressomani. Termenul de "abuz" se referea la niste comenzi tip horeca facute pe codul de forum, pe acel gen de produse, deci iarasi, nimic legat de aria noastra de interes.
Bucuresti
Am discutat cu echipa Barshaker pentru a gasi solutii in viitor pentru partea de prajitorie, in acord cu pretentiile mai riguroase ale espressomanilor. Se pare ca provocarile pe linie de echipamente, suport, service, dezvoltare au devenit mult prea mari incat o echipa mica nu mai poate gestiona perfect datele de prajire si o comunicare cu un public mai pretentios in materie de cafea, cum este cel de pe forum. Drept pentru care decizia lor este sa retraga discount-ul espressoman la cafea, sa renunte la acele thread-uri ce tin de prajitorie si sa se concentreze in forum pe topicul de reduceri pentru echipamente. Nu este suparare sau rea vointa, pur si simplu nu se mai pot ocupa asa cum ar dori si de acest capitol.
Barshaker raman asadar la dispozitia noastra, dar codul de forum va fi valabil pentru espressoare, rasnite si accesorii, nu si pentru cafea, la fel si comunicarea aferenta, renuntand la topicurile despre prajitorie.
Espressoman infocat
BUCURESTI
Salutare,
Am observat ca nu mai apare nici un produs pe site din categoria Rasnite AVX. Avem idee cam cand vor reveni pe stoc rasnitele? In special AXV J64V?
Lelit PL92T Elizabeth + AVX J64V + Eureka Mingnon Specialita 15BL (SD mode - alternative brews grinds)
Fost: Lelit PL41 TEM
--------