Welcome Back Log In Create Account

REDUCERILE BARSHAKER - 10% la DF64, J64V, AVX, SSP, Bentwood, accesorii

Cutite de brew pt Specialita aduceti?
Brasilia Club, Kinu Simplicity, Comandante, Kingrinder P0, Mignon Specialita.
ex: Gaggia Espresso, Color; Quamar T80, Macap M2D, Feldgrind 2.

Reply
Salut! Veti mai aduce Felicita Arc?
DC Studio, Bentwood Vertical 63, Bravo Tools, Acaia Pearl, brew stuff, apa RO Zepter

Reply
O sa fie si cutite de brew si alte accesorii dar inca nu am eta pentru livrarea lor.
---
Per moment nu, asteptam fabrica sa vina cu modelele noi.
--Only God Can Judge Me--

Reply
Trebuie sa pregatim loc pentru produsele si brandurile noi care vin :) Rog sa ne ajutati cu "#facereadelocliber"

1. Produse B-stoc/second/resigilat
https://barshaker.ro/B-Stock-Resigilat
Aici la produsele listate nu puteti utiliza alte discounturi, insa veti gasi cateva dealuri exceptionale si unice!

2. Produse ECM promotionale:
https://barshaker.ro/ECM-Heidelberg
Din preturi reduse se acorda inca 10% discount utilizand cuponul din prima postare.

3. Alte produse cu preturi extra speciale unde se pot aplica extra discountul de 10%.
Espressor Bezzera Crema DE PID
SSP Red Speed Coated 80mm Grinding Burrs - Espresso
Peak Water Starter Pack
CHEMEX - Glass handle - 3 cup
CHEMEX - Glass handle - 6 cup
Bezzera - BARISTA WOODEN BOX
Eureka Mignon Specialita 15BL - Black
Eureka Atom Specialty 75E - Automatic Grinder - SPECIAL CHROME - RED SPEED
Palm Tamper 57.5mm - Black
dar este si un "hidden gem"  Tongue

Reply
Hey!

Am vești foarte bune pentru voi!
Astăzi a sosit un nou transport de Eureka, cu cele mai noi modele ZERO și TURBO ( 15BL / 16CR ).

Ce trebuie să știți despre ele:
Eureka are două mărci, una este ORO - care include Single Dose, XL, etc. și clasicul "Eureka".
Sub denumirea "Eureka" au realizat un nou aparat de retenție SD și Zero numit ZERO, acesta are cutite de 55mm și vine cu un hopper de tip blow up și un dosing cup.

Celălalt produs nou este "TURBO", care este de fapt 95% similar cu XL, diferența este că cutitele de 65 mm sunt "simple" și nu versiunea "diamond" și nu este inclus suportul din cauciuc. 

Deoarece acestea sunt produse noi, anunțăm o promotie de tip flash!

Eureka Mignon Turbo 15BL - Black - Pret lista: 2899 - Pret promotional 2699 - Pret espressoman dupa aplicarea voucherului de 10% - 2429.1 Ron cu TVA si livrare gratuita.
Eureka Mignon Turbo 16CR - Black - Pret lista: 2999 - Pret promotional 2799 - Pret espressoman dupa aplicarea voucherului de 10% - 2519.1 Ron cu TVA si livrare gratuita.

Preturile reduse sunt valabile doar in limita stocului!

----
Am incarcat produse noi in sectiunea de B-stoc/second/resigilate
https://barshaker.ro/B-Stock-Resigilat
( La produsele din aceasta categorie nu puteți utiliza un VOUCHER sau ALTE discounturi. )

---
Noi știri sunt așteptate în curând..  Cool Wink

Reply
SUPER important. Exclamation
Am uitat sa va zic.. au ajuns produsele BRAVO - LINK

Recomand sa comandati cat mai repede incat preturile se ridica peste noapte din pacate, si urmatorul import o sa fie doar peste 2-3 luni.
Clientiile noastre externe vor fi anuntate doar maine, dar probabil stocul de epuizeaza in cateva zile..

Reply
Hey salutari!

Suntem mandri sa anuntam cateva lucruri informatii/noi:
- Pretul rasnitelor Bentwood au crescut în străinătate din 1 Iunie, noi inca le pastram pentru moment, iar acum avem un lot destul de mare in stoc.
- Rasnitele Eureka se află în stoc în cantități mari, precum și tot felul de accesorii ( hopper, blow up pumps, cântare, etc. ).
- avem o gama larga de hoppere de tip blow up pentru rasnite. ( compatibil cu eureka mignon, atom, fiorenzato, mazzer, etc ) - link 
- am lansat prajitora oficial - Barshaker Coffee Roasters - mai multe informatii in curand de la Lyvyoo.
- avem o promotie mare la unele produse ECM  ( din pretul redus aveti inca 10% reducere... :p )
- am introdus in portofoliu doua site IMS pentru Delonghi.. - link 

inca asteptam 1-2 zile, dar venim cu un anunt HUGE!  Cool Wink :idea:

Reply
Salutari,
Încă o dată, vă aduc vești noi și bune!

Sunt destul de multe produse la reducere în cadrul reducerilor de vară, le puteți găsi aici: LINK
De un interes deosebit sunt produsele Bravo, ECM, 1Z Presso... etc.

Am uitat să le menționez, dar există o mulțime de hoppere SD/blow-up noi disponibile pentru diverse rasnite, si ele sunt chiar la promoție!
Hopper cafea de tip "Blow up"
Hopper cafea de tip "Blow up" - Universal
Hopper cafea de tip "Blow up" - Eureka Atom/Zenith/Olympus
Hopper cafea de tip "Blow up" - Eureka Mignon

în două săptămâni vom deschide noul nostru showroom și vom organiza o inaugurare soft cu un mic eveniment espressoman.
Să sperăm că săptămâna viitoare vom avea o dată exactă.  :D Cool ​​​​​​​ Wink

Reply
Cutite de brew pt Specialita aduceti?
Brasilia Club, Kinu Simplicity, Comandante, Kingrinder P0, Mignon Specialita.
ex: Gaggia Espresso, Color; Quamar T80, Macap M2D, Feldgrind 2.

Reply
@Zaheyu - Am comandat deja dar inca nu am primit data de livrare..

Vin cu noutiati!
Am pregatit un flash sales de vara!

Extrag cateva chiar interesante.. :)

Bentwood Vertical 63 - Black - Pret lista: 15.299 Ron - Pret redus: 14.534,05 Ron - Pret espressoman dupa aplicarea discountului de 10% - 13080.645 Ron TVA inclus. ( avem mai multe nuante de lemn in stoc )

Fellow ODE brew grinder - Negru - Pret lista: 1.724,18 Ron - Pret redus:  1.655,10 Ron - Pret espressoman dupa aplicarea discountului de 10% - 1489.59 Ron TVA inclus.

Moka Pot - Bialetti Moka Express 6tz - Pret lista: 159 Ron - Pret redus:  129,99 Ron - Pret espressoman dupa aplicarea discountului de 10% - 116.99 Ron TVA inclus.

Peak Water Starter Pack - Pret lista: 275 Ron - Pret redus:  249 Ron - Pret espressoman dupa aplicarea discountului de 10% - 224.1 Ron TVA inclus.

Lista completa cu produsele cu preturi reduse puteti gasi AICI.
( veti gasi produse Hario, Loveramics, Fellow, hoppere Blow up, Bravo, Origami, Tiamo, ECM, Bezzera si multe altele... )

Reply
Sunt încântat să vă anunț că, după o perioadă lungă de renovare, am redeschis showroom-ul nostru din Oradea.
În urmă cu două săptămâni, vineri, am avut o deschidere tăcută cu ocazia unui team-buiding intern.
Suntem fericiți că am ajuns până aici, am muncit mult, dar mai sunt niște lucruri de rezolvat.
Vă așteptăm pe toți în zilele lucrătoare, între orele 8.00 și 16.00.

Noul showroom este, de fapt, un "copil" al unei cafenele și al unui showroom, categoria ori nu are nume încă, ori eu nu știu termenul  Smile

Ce poți face aici?
- în primul rând, savurati cafele delicioase! Puteți încerca cafelele lui Claudiu ( head roaster @ Barshaker Coffee Roaster ), dar ca și guest roaster există întotdeauna o altă cafea în a doua râșniță.
- puteți cumpăra ( dar numai produsele care se află pe raft )
- puteți ridica comenzile plasate online ( ATENȚIE - numai după ce colegii v-au confirmat la telefon ).
- comenzile online plasate pe loc pot fi ridicate doar a doua zi sau livrate gratuită în termen de 24 de ore.

Nu vreau să scriu prea multe despre acest loc, îi las pe vizitatori să comenteze.. :)
Vă voi spune că suntem la 2 minute de parcul Petőfi, pe o stradă mică, unde domnește liniștea și există întotdeauna un loc liber de parcare!
Adresa exactă: Str. Lamaitei nr 3 - Barshaker Café and Store - https://g.page/BarShaker
Se acceptă plata cu cash/cardul! 

Vă puteți răcori în interior și pe terasă, iar dacă veniți acum, vă puteți culege fructe de pe propriul nostru pom de smochin. :)

p.s. pe scurt despre echipamente:
Kees van der Westen - Speedster Idromatic
Bentwood + Bentwood + Mythos One + PuqPress
Brewbar: Chemex / Kalita / Hario V60 / Fellow+Felicita

Reply
felicitari pentru site si ce incercati sa faceti. aveti de gand sa aduceti si TIMEMORE C3? am inteles ca ar fi un upgrade ok fata de C2 si e din gama de rasnite manuale pe care si le pot permite mai multi, plus ca a fost lansat de ceva luni
zp6/v60 

Reply
Salutari.

Avem o promotie mare de vara / flash sales  :idea: /
Produsele promotionale le puteti gasi AICI.

Wink

Reply
Hey salutari!

Canalul nostru de youtube este oficial lansat. - https://www.youtube.com/channel/UCvBaQNt...kgKLYy762A
Abonează-te și urmărește-ne!

Primul nostru videoclip:
AEROPRESS de Claudiu - RWANDA KABYINIRO
https://www.youtube.com/watch?v=02eMxknrl88

dacă totul merge bine, vom produce mai multe videoclipuri în fiecare lună despre cafea, instrumente și subiecte legate de cafea...

Dacă cineva este interesat de ceva, vă rog să-mi trimiteți un e-mail.

Reply
Salutari,

Din Bentwood avem inca un singur produs cu pret promo..
Bentwood Vertical 63 - Black
( puteti aplica discountul de 10% si la pretul redus, practic pretul final pentru espressomani este de 12392.19 Ron.. probabil cel mai bun pret evör... )

Peace Smile

Reply
Salut,
Mai aveti in stoc Puristika?
Multumesc!

Reply
Si eu as fi interesat de Puristika, la un pret bun ca ultima oara cand era in stoc ◡̈
ECM Puristika | Eureka Atom 75E (ex Lelit Wiliam)

Reply
Salutari,

Sunt super incantat cu pot aduce un "buchet" de vesti faine!

1. Organizam un workshop interesant pe tema de cupping, mai multe info aici. De acum in colo vom organiza evenimente si workshopuri saptamanal.
2. Barshaker Coffee Roasters - am pregatit un discount special, mai multe info aici.
3. Am listat o multime de produse noi + am marit echipa, si in curand vom veni si cu alte vesti bune! :)

Asteptam comenzile voastre.
Multumim!
Barshaker.ro

Reply
Hey!
pare ca nu s-a salvat data trecuta raspunsul meu..
Chiar in zilele urmatoare primim un lot nou de Puristika si Classika..

Reply
@MyR salutare! Am vazut online ca a aparut hopper single dose Baratza Sette. Oare aveti in perspectiva sa il aduceti in Romania?
Lelit PL62X MaraX | Niche Zero | Logo Cups

Reply
(21-09-2022, 09:53)hbvlad Wrote: @MyR salutare! Am vazut online ca a aparut hopper single dose Baratza Sette. Oare aveti in perspectiva sa il aduceti in Romania?

Salutari,
Nu este disponibil pentru zona noastra.. inca nu am info pe cand putem avea, dar daca ai acces la un printer 3d de pe thingiverse poti descarca mai multe proiecte pentru hoppere sd.

Reply
Hey! 

Am placerea sa va anunt un produs mult-mult asteptat.
Cutite de SSP pentru Eureka!  Rolleyes Rolleyes

SSP - 64mm - Eureka - Multi Purpose
Este compatibil cu modelele: Turbo, XL, Stark, Single Dose, Zenith 65 Neo, Atom 65.
Produsul intra in stoc cam in 4-5 zile max..

----

Daca tot vorbim despre produse Eureka, am sa anunt si o promotie speciala! 
Eureka Mignon Turbo 15BL - Black
Pret lista: 2830 RON
Pret promo: 2549 RON
Pret espressoman dupa aplicarea discountului de 10%:  2294.1 RON cu TVA inclus.

Eureka Mignon Turbo 16CR - Black
Pret lista: 2920 RON
Pret promo: 2649 RON
Pret espressoman dupa aplicarea discountului de 10%:  2384.1 RON cu TVA inclus.

Eureka Mingon Turbo este varianta mai ieftina a unei Eureka XL (din gama ORO), diferentele sunt foarte mici: nu are in pachet tamping mat-ul, si cutitele sunt de varianta standard si nu cel de "diamond".
Ambele modele au cutite de 64mm flat, si motor de 320W pe 1650RPM.

Va asteptam si in noul showroom.

Reply
Hey-Hey!

News:

1. maine ajung produsele VST din vama. mult mai probabil acesta a fost ultimul import de produse vst in acest an.
2. daca sunteti in cautarea unei cane "SHIC" o aveti posibilitatea de a comanda gama Monty, Joey, Junior. - LINK - azi am primit un lot nou de produse...
3. SSP - 64mm - Eureka - Multi Purpose
4. Avem trei modele de Comandante cu pret redus:
Comandante - C40 MK4 - Nitro Blade Sunset
Comandante - C40 MK4 - Nitro Blade Alpine Lagoon
Comandante - C40 MK4 - Nitro Blade American Cherry
5. In contiunuare avem trei promotii speciale Eureka:
Eureka Mignon Turbo 15BL - Black
Eureka Mignon Turbo 16CR - Black
Eureka Mignon Zero 16CR - Black
6. Momentan sunt inca 239 coduri in promotie. Nu mai avem loc in depozit si ajung cateva containere cu marfa in curand... deci avem nevoie de ajutorul vostru...  Rolleyes

Va asteptam in continuare in showroomul nou: Str. Lamaitei nr 3 - Oradea
Daca aveti timp sau chef imi dati un PM/telefon/mail si incerc sa ajung si eu la locatie. Saptamana asta si trecuta de multe ori s-a intamplat ca am fost plecati toti la training pentru 2-3 ore si exact atunci a venit un espressoman...  Shy 

---

Pe topicul prajitoriei am scris un Kalevala intreg despre Columbia noastra, dar vreau sa mai subliniez inca o data de cat de speciala este..  Smile
Barshaker Coffee Roasters - Columbia - Huila - Anaerobic 90H - Omniroast - 250g ( avem un lot disponibil pt comenzile online, prajita in data de 28.09.22 )

OVER-and-OUT.
 Wink

Reply
Veți aduce și Robots de la Cafelat?

Reply
Nu este in plan pentru acest an. 
Incat achizitia se face in dolari si vin din Asia momentan face produsul foarte scump... poate la inceputul anului viitor...

La ultimul import am adus si piese de schimb, doar am uitat sa le listam pe site... pana ieri... :)

Reply
Salutari,

In showroom saptamana asta puteti gasi un Specialita 15BL si un Turbo 15BL expus ce poate fi si testat ( pe langa restul echipamentelor ).
https://www.instagram.com/stories/barsha...897606386/
Va asteptam cu drag.

Reply
Aveti in plan sa mai aduceți distribuitorul Bravo ?
Expobar Brewtus IV, Kinu M47, Quamar Q13 

Reply
E prea devreme sa intrebam de Black Friday?  Angel
Home: Linea Micra, Niche Zero
Away: Aeropress, Origami, Comandante Mk4

Reply
Salutare!
A comandat cineva discurile SSP pt Eureka? Aș fi tare curios de un feedback :)
Bezzera Unica PID | Eureka Atom65 Touch| Kinu Phoenix | Loveramics | VST 

Reply
Hey salutari!

In ro parca s-a vandut 1-2 cutite ssp pentru Eureka, nesemnificativ.. fata de restul europei unde se cam bat pentru acest produs.

O sa tinem un BF special si in acest an.
Brandurile unde vom avea reduceri ( pe care pot sa zic deja acum ) sunt Eureka, Bentwood, Baratza...
Ca in fiecare an, pregatim si o "bomba" speciala.. :)

Reply

Forum Jump:

Browsing: 1 Guest(s)