Sunt încântat să vă anunț că, după o perioadă lungă de renovare, am redeschis showroom-ul nostru din Oradea.
În urmă cu două săptămâni, vineri, am avut o deschidere tăcută cu ocazia unui team-buiding intern.
Suntem fericiți că am ajuns până aici, am muncit mult, dar mai sunt niște lucruri de rezolvat.
Vă așteptăm pe toți în zilele lucrătoare, între orele 8.00 și 16.00.
Noul showroom este, de fapt, un "copil" al unei cafenele și al unui showroom, categoria ori nu are nume încă, ori eu nu știu termenul
Ce poți face aici?
- în primul rând, savurati cafele delicioase! Puteți încerca cafelele lui Claudiu ( head roaster @
Barshaker Coffee Roaster ), dar ca și guest roaster există întotdeauna o altă cafea în a doua râșniță.
- puteți cumpăra ( dar
numai produsele care se află pe raft )
- puteți ridica comenzile plasate online ( ATENȚIE - numai după ce colegii v-au confirmat la telefon ).
- comenzile online plasate pe loc pot fi ridicate doar a doua zi sau livrate gratuită în termen de 24 de ore.
Nu vreau să scriu prea multe despre acest loc, îi las pe vizitatori să comenteze.. :)
Vă voi spune că suntem la 2 minute de parcul Petőfi, pe o stradă mică, unde domnește liniștea și există întotdeauna un loc liber de parcare!
Adresa exactă: Str. Lamaitei nr 3 - Barshaker Café and Store -
https://g.page/BarShaker
Se acceptă plata cu cash/cardul!
Vă puteți răcori în interior și pe terasă, iar dacă veniți acum, vă puteți culege fructe de pe propriul nostru pom de smochin. :)
p.s. pe scurt despre echipamente:
Kees van der Westen - Speedster Idromatic
Bentwood + Bentwood + Mythos One + PuqPress
Brewbar: Chemex / Kalita / Hario V60 / Fellow+Felicita