Welcome Back Log In Create Account

REDUCERILE BARSHAKER - 10% la DF64, J64V, AVX, SSP, Bentwood, accesorii

Ai comandat "blindfolded", să zic așa.  Smile
Expobar Leva | Gaggia Evo | Eureka Single Dose | Fiorenzato F5 | Kinu Phoenix | Aeropress | V60
Prev: Lelit 41TEM | Gaggia MDF

Reply
Mea culpa.
Numai bine.

Reply
Poate ar fi bine dacă nu s-ar mai trece preturile și fiecare să consulte site-ul pentru preturi
Lelit Bianca V3 Black, Bentwood Vertical 63, Kinu M47 Phoenix, Felicita Arc, VST15G, Outin nano. Anterior: Crem One 2B VP PID WTN, Fiorenzato AllGround, Lelit PL042TEMD

Reply
La noi nicicum nu e bine.
ACS Minima, Timemore Sculptor 078s

Reply
@MyR, am vazut ca SSP grinding are disponibile cutite de RedSpeed 65 mm pentru K30.

Puteti aduce? Cand? La ce pret?

Reply
Si eu as fi interesat de un set ssp 65mm daca se potrivesc pe XL
Bianca V2, DF64 SSP cast, 078 sculptor,  Zp6 special, Kinu m47p, cafelat robot, wilfa, april brewer, b75, v60

Reply
La multi ani! Ca e prima postare pe topicul Barshaker pe 2022.  Wink
Este Barshaker in concediu inca? 
Ma grabesc putin cu o dorinta si vreau sa vad daca e fezabil sa comand la Barshaker sau ma reorientez pe plan local.  Blush
Flair Signature Pro | Cafflano Kompresso | Niche Zero | Kinu M47 Phoenix | Flair 58 | MyPressi Twist | Gene Cafe | Pavoni Europiccola Mill

Reply
Cred ca sunt foarte activi. Am comandat eu Duminica un Aeropress si astazi a ajuns prin curier. Deci, cred ca sunt toate sansele sa livreze rapid. Smile
ECM Classika PID, Niche Zero, Kinu Phoenix, Hario V60.

Reply
Eu am vrut sa iau Gene-ul de la ei acum cateva zile. Pe 3 m-au sunat sa-mi spuna ca nu e valabila reducerea de 10% pentru acest aparat, chiar daca site-ul a aplicat codul. :)

Reply
(05-01-2022, 23:07)ranger Wrote: Eu am vrut sa iau Gene-ul de la ei acum cateva zile. Pe 3 m-au sunat sa-mi spuna ca nu e valabila reducerea de 10% pentru acest aparat, chiar daca site-ul a aplicat codul. Smile
Guess what :D ? Si eu tot Gene voiam. Dar pentru ca nu am primit raspuns, m-am reorientat...
Flair Signature Pro | Cafflano Kompresso | Niche Zero | Kinu M47 Phoenix | Flair 58 | MyPressi Twist | Gene Cafe | Pavoni Europiccola Mill

Reply
Cred ca e vina mea pentru ca nu am pus in prima postare si Gene in seria de brand-uri care nu beneficiaza de reducerea de 10% la Barshaker deoarece au importator separat. Modific acum.
#Lelit Bianca V3 Black #EK43S + SSP & Titus carrier #Honne Slim #Kinu Titan #Barbro Tamper

Reply
Verificati reducerile, acolo fiecare importator direct, are precizate reducerile pentru fiecare aparat din portofoliul propriu, inclusiv Gene.
Lelit Anna PL41TEM, Eureka Mignon Specialita, Gene CBR101R, KinGrinder K4.

Reply
Salut.La multi ani tutoror.
O intrebare Espazzola-GroupheadCleaningTool-Red vers.2 -58 mm este pe stoc ?
Daca da la ce pret(pe site am gasit doar pentru 53 de mm marimea grupului).
Lelit Bianca PL162T,Eureka Helios 65 Giallo,Mahlkoning Vario,Tamper Concept Art Dinamometric,Motta Europe Pitcher,Aeropress,Hario Skerton,Bialetti Moka Express

Reply
Buna aduceți fellow atmos 1.2 litri pe negru?
Cata garanție are?
Mulțumesc frumos
rocket giotto timer evoluzione r ,rasnita eureka atom 75s, staresso mirage, tamper panthera gear powered by suncoffee , kinu M 47, WDT tool by panthera&dijon, hario v60, ibric, nivelator mota, BWT filter.

Reply
Salut! Cand o sa mai aduceti tampere bravo? Ma intereseaza modelul cu maner de lemn si inel negru
Bianca V2, DF64 SSP cast, 078 sculptor,  Zp6 special, Kinu m47p, cafelat robot, wilfa, april brewer, b75, v60

Reply
Buna ziua, in showroom la dumneavoastra nu se pot  prezenta sau face un mic tutorial la aparatele pe care le putem cumpara? Am fost azi acolo si baiatul din magazin mi-a spus din prima ca nu are casa de marcat si  sa comandam direct pe site.
Aeropress, Kinu Phoenix, Wilfa

Reply
Salutari,
Am fost cateva zile total deconectat.
Mai jos regasiti raspunsurile:

Pentru Gene nu putem oferi reducere, dar avem in portofoliu pe "CAFEMASY", pentru inceput am adus doar cateva bucati din ambele modele, dar cred ca vor fi foarte populari.. La produsele "CAFEMASY" oferim acel 10% discount.

@Stefan25 - toate produse de Espazzola sunt pe stoc. 
Imaginea nu este updatata, dar toatele sunt din cel mai nou model.

@orwo - avem precomenzi pentru toate modelele si produsele Fellow ce sunt disponibile pentru Europa, insa sunt probleme mari de disponibilitate. Imediat ce vor fi disponibile o aducem ASAP.

@Tiranator - comanda este trimisa de cateva luni bune, la inceput a fost probleme de covid in Brazilia, apoi de materii prime. Daca totul decurge bine pana sfarsitul lunii produsele deja vor fi in Europa...

@andrei.g - exact cum scrie si pe site si pe google location, locatia fizica este inchis pentru expansiune si doar cu programare prealabila suntem "deschisi".
Pana cand nu finalizam consturctia si mutarea nu este posibil cumpararea produselor la showroom, sau a oricarui test din pacate. Estimam finalizarea poriectului cel tarziu pana 15 Martie.
--Only God Can Judge Me--

Reply
Bună ziua,
aș vrea să semnalez și aici o problemă de care sunt convins că nu sunt singurul care m-am lovit:
Am comandat în  august 2021 o râșniță Eureka Mignon Signle Dose - Chrome. Prețul cu discount a fost de 2682 lei (TVA inclus). Estimarea livrarii: sfârșit sept 2021. Ulterior termenele au fost decalate de mai multe ori.
De-a lungul timpului am avut mai multe interacțiuni telefonice pe tema ne livrării râșniței în termenele estimate. De fiecare dată a fost vehiculat un alt termen care, evident nu a fost onorat. Între timp, am văzut că mai mulți utilizatori au reușit să achiziționeze astfel de râșnițe; probabil prin alte canale.
La momentul acesta (februarie 2022) m-am săturat să mai aștept și urmează probabil să primesc banii înapoi.
Dar stau și fac un calcul, iasă cam așa: am ținut banii blocați timp de 6 luni de zile; între timp toate râșnițele s-au scumpit așa încât cu suma respectivă evident că nu mai pot cumpăra un produs echivalent... ce să zic?!? bun de pagubă clientul.
Și mai e ceva! Între timp am văzut că râșnițele respective au dispărut de pe site și din oferta de pe espressoman și nimeni nu spune nimic.
Cât de ok e modul acesta de onorare a comenzilor?
În situații de genul acesta aș fi văzut soluții mai elegante și mai asumate decât ”îți dăm banii înapoi”.
Lelit Elizabeth | Fiorenzato AllGround | Kinu M47
Ex: La Cimbali M21S Junior | Gaggia Classic 
Eureka(Nuova Simionelli) Mondial | Porlex Mini.

Reply
Buna ziua,

In urma consultarii fabricii, eureka ne-a garantat ca toate precomenzile vor fi onorate. Probabil ordinea livrarilor a fost aleatorie, pentru ca in Romania noi am primit primii o parte din stocul de SD cerut, apoi a urmat o pauza, iar in final in urma raspunsului fabricii promisiunea este ca in urmatoarea saptamana soseste si restul. Incercam sa tinem legatura in continuare pentru a rezolva aceasta problema. Tot ce am facut a fost pentru ca espressomanii sa primeasca mai repede rasnitele comandate si in parte ne-a iesit. Suntem alaturi de voi in continuare si facem eforturi pentru a avea acces la preturi cat mai bune la toate noutatile din domeniul cafelei. Daca in anumite situatii greutatile de productie ale fabricii interfereaza, desi noi am comandat si achitat respectivul stoc, nu putem decat sa ne cerem scuze pentru intarziere in numele lor si sa va inapoiem banii dati drept avans din resursele proprii.

Reply
(09-02-2022, 15:43)dannyd Wrote: Bună ziua,
aș vrea să semnalez și aici o problemă de care sunt convins că nu sunt singurul care m-am lovit:
Am comandat în  august 2021 o râșniță Eureka Mignon Signle Dose - Chrome. Prețul cu discount a fost de 2682 lei (TVA inclus). Estimarea livrarii: sfârșit sept 2021. Ulterior termenele au fost decalate de mai multe ori.
De-a lungul timpului am avut mai multe interacțiuni telefonice pe tema ne livrării râșniței în termenele estimate. De fiecare dată a fost vehiculat un alt termen care, evident nu a fost onorat. Între timp, am văzut că mai mulți utilizatori au reușit să achiziționeze astfel de râșnițe; probabil prin alte canale.
La momentul acesta (februarie 2022) m-am săturat să mai aștept și urmează probabil să primesc banii înapoi.
Dar stau și fac un calcul, iasă cam așa: am ținut banii blocați timp de 6 luni de zile; între timp toate râșnițele s-au scumpit așa încât cu suma respectivă evident că nu mai pot cumpăra un produs echivalent... ce să zic?!? bun de pagubă clientul.
Și mai e ceva! Între timp am văzut că râșnițele respective au dispărut de pe site și din oferta de pe espressoman și nimeni nu spune nimic.
Cât de ok e modul acesta de onorare a comenzilor?
În situații de genul acesta aș fi văzut soluții mai elegante și mai asumate decât ”îți dăm banii înapoi”.

Si mie mi au cerut banii in avans cei de la barshaker fara a garanta nimic,asa vad ei felul de a face afaceri,eu le am oferit un avans refuzat categoric,nu mai zic nimic de bf.am renuntat si am luat atom cu 800 lei mai ieftin din alta parte si nu regret.
rocket giotto timer evoluzione r ,rasnita eureka atom 75s, staresso mirage, tamper panthera gear powered by suncoffee , kinu M 47, WDT tool by panthera&dijon, hario v60, ibric, nivelator mota, BWT filter.

Reply
(10-02-2022, 21:01)orwo Wrote:
(09-02-2022, 15:43)dannyd Wrote: ....

Si mie mi au cerut banii in avans cei de la barshaker fara a garanta nimic,asa vad ei felul de a face afaceri,eu le am oferit un avans refuzat categoric,nu mai zic nimic de bf.am renuntat si am luat atom cu 800 lei mai ieftin din alta parte si nu regret.

Nu inteleg, intai ai spus ca ti-au cerut avans "Si mie mi au cerut banii in avans cei de la barshaker..." iar apoi spui ca le-ai oferit avans dar Barshaker au refuzat "...eu le am oferit un avans refuzat categoric,...". Cum este pana la urma?
Eu am comandat una din decembrie si nu mi-au cerut avans. Inca o astept...
Kafatek Monolith Flat Max 2, Kopi Deva-SSP HU, ECM Classika PID, prajitor-Kaleido Sniper M2S Pro,etc.

Reply
Sunt cazuri in care nu reusim sa inchidem tranzactiile asa cum ne dorim din motive care nu depind de noi - asa cum a fost si in cazul lui @dannyd si nu contest asta, si asumam un feedbackul negativ. 
am invatat o lectie importanta si asa crestem, progresam si evoluam.

insa va zic respectuos, la unele comentarii nu ma lasa educatia de acasa sa raspund.
Asa cum un client are dreptul de a selecta de unde cumpara, in anumite momente si situatii si noi selectam clientela, altfel nu pot sustine firma, familia, si pe espressomani cu conditiile speciale pe care le au.

multumesc

Reply
(10-02-2022, 23:55)cristian88 Wrote:
(10-02-2022, 21:01)orwo Wrote:
(09-02-2022, 15:43)dannyd Wrote: ....

Nu inteleg, intai ai spus ca ti-au cerut avans "Si mie mi au cerut banii in avans cei de la barshaker..." iar apoi spui ca le-ai oferit avans dar Barshaker au refuzat "...eu le am oferit un avans refuzat categoric,...". Cum este pana la urma?
Eu am comandat una din decembrie si nu mi-au cerut avans. Inca o astept...
Le am oferit o suma mai mica,ei mi au cerut plata in avans,nu m am exprimar corect

(11-02-2022, 00:17)MyR Wrote: Sunt cazuri in care nu reusim sa inchidem tranzactiile asa cum ne dorim din motive care nu depind de noi - asa cum a fost si in cazul lui @dannyd si nu contest asta, si asumam un feedbackul negativ. 
am invatat o lectie importanta si asa crestem, progresam si evoluam.

insa va zic respectuos, la unele comentarii nu ma lasa educatia de acasa sa raspund.
Asa cum un client are dreptul de a selecta de unde cumpara, in anumite momente si situatii si noi selectam clientela, altfel nu pot sustine firma, familia, si pe espressomani cu conditiile speciale pe care le au.

multumesc

Cred ca e contrar legii sa iti selectezi clientela,,,dar norocul clientilor ca au si alte variante

Reply
orwo ' Wrote: Cred ca e contrar legii sa iti selectezi clientela,,,dar norocul clientilor ca au si alte variante

Este perfect legal să îți alegi clientela, exemplu METRO.
Toper Cafemino , Profitec PRO300, La Pavoni, Mazzer Philos, DF-83, ARCO-duo, Eureka, Mahlkonig, Kinu. 

Reply
(11-02-2022, 20:18)umarianos Wrote:
orwo ' Wrote: Cred ca e contrar legii sa iti selectezi clientela,,,dar norocul clientilor ca au si alte variante

Este perfect legal să îți alegi clientela, exemplu METRO.

Sau orice restaurant… [emoji123]
Bezzera Aria, PL41TEM, G-IotaVS, Eureka Mignon Specialita, M47 Phoenix, ibric, AeroPress, Kompresso... and V60/Hario Buono

Reply
As vrea sa atrag atentia catre cateva noutati, sper sa fie de "folos"  Wink :D

- zilele trecute am primit aproape 700 de Kg marfa Loveramics, si avem cateva modele si culori noi - Loveramics - si in curand vor aparea pe site si dripperele/carafe/alte accesorii de la ei. YEEY!  :D
- veti gasi 2 prajitoare de cafea ( entry si mid entry ) pe site:
1. Prajitor de cafea - Cafemasy - SCR305
2. Prajitor de cafea - Cafemasy - ZS207 - ( rebranduit cu brandul JANO )

- o culoare nou atipica, frumoasa si atragatoare din Comandante MK4 - Comandante C40 MK4 Nitro Blade Chocolate Fineline
- un "dripper" unic si ce imi place mie norm de mult: Chemex - Funnex Pour-Over Glass Coffeemaker
- am uitat sa-l anuntam dar avem in stoc si pe 1Zpresso J-MAX ( si pe siteul 1Zpresso este postat ca noi suntem importatori oficiali )
Third Wave Water - in stoc!

Suntem reselleri produselor Fellow, de curand avem in stoc SI:
- gama completa de Fellow EGK si Corvo ( Black, White, Blue+Wood, Corvo )
- rasnita ODE in Black si White.
- pour over kit, filtre ( s-a intrebat de mai multe ori - deci deja am bifat si pe cererea asta Smile ), carafe etc - LINK

- Saptamana asta am descarcat cateva tone de jucarii de la Bezzera - deci toate produsele de aici sunt IN STOC!

Avem cateva produse B-stoc - ( aici nu se aplica reducerea de 10% - insa au preturi faine ) - link 
Toate produsele cu preturi reduse il puteti gasi AICI - link -

Weekend placut!

Reply
Am editat prima postare pentru a sterge acele preturi care au mai creat confuzie si acum sunt doar link-uri cu precizarea ca se aplica reducerea de 10% cu binecunoscutul cod ESPRESSOM

Ca o noutate am adaugat la cererea Barshaker si precizarea ca pentru pachetele espressor + rasnita ( Bezzera / ECM + Fiorenzato/NS/VA/Baratza/Eureka/ECM) reducerea este mai mare de 10%, mai exact 13%, insa nu se aplica direct, trebuie sa specificati in formularul de reducere sau in celelalte metode de contact pentru ce pachet anume vreti sa se aplice.
#Lelit Bianca V3 Black #EK43S + SSP & Titus carrier #Honne Slim #Kinu Titan #Barbro Tamper

Reply
Multumesc @Lyvyoo !

Revin si cu alte noutati:

Modelele de Mignon 15BL si 16CR sunt in stoc. ( mai multe culori )
Ca si noutate avem de azi:
Atom Speciality 75 in culoare de Ferrari Red
- Atom Speciality 75 Chrome cu cutite RED SPEED ( montate in fabrica )

Flash sales pentru produsele B-stoc/Resigilat - aici nu se mai adauga reducerea de 10% insa preturile extra speciale sunt valabile pana duminica noapte ( sau in limita stocului disponibile )
Link - https://barshaker.ro/B-Stock-Resigilat
Recomand sa le verificati pe ele, incat unele preturi sunt chiar si sub preturile de Black Friday..  Wink

Reply
@MyR, oare pretul asta e corect ? Pare prea frumos...

https://barshaker.ro/index.php?route=pro...t_id=98400
DUO DE/XL/KINU/BRAVO/KRIBLI
past:SAB HX E61/ANFIM

Reply
Salutare, pentru Cafelat Robot avem reducere?
Pasionat

Reply

Forum Jump:

Browsing: 1 Guest(s)