Ai comandat "blindfolded", să zic așa.
Expobar Leva | Gaggia Evo | Eureka Single Dose | Fiorenzato F5 | Kinu Phoenix | Aeropress | V60
Prev: Lelit 41TEM | Gaggia MDF
Prev: Lelit 41TEM | Gaggia MDF
|
REDUCERILE BARSHAKER - 10% la DF64, J64V, AVX, SSP, Bentwood, accesorii
|

(05-01-2022, 23:07)ranger Wrote: Eu am vrut sa iau Gene-ul de la ei acum cateva zile. Pe 3 m-au sunat sa-mi spuna ca nu e valabila reducerea de 10% pentru acest aparat, chiar daca site-ul a aplicat codul.Guess what :D ? Si eu tot Gene voiam. Dar pentru ca nu am primit raspuns, m-am reorientat...
(09-02-2022, 15:43)dannyd Wrote: Bună ziua,
aș vrea să semnalez și aici o problemă de care sunt convins că nu sunt singurul care m-am lovit:
Am comandat în august 2021 o râșniță Eureka Mignon Signle Dose - Chrome. Prețul cu discount a fost de 2682 lei (TVA inclus). Estimarea livrarii: sfârșit sept 2021. Ulterior termenele au fost decalate de mai multe ori.
De-a lungul timpului am avut mai multe interacțiuni telefonice pe tema ne livrării râșniței în termenele estimate. De fiecare dată a fost vehiculat un alt termen care, evident nu a fost onorat. Între timp, am văzut că mai mulți utilizatori au reușit să achiziționeze astfel de râșnițe; probabil prin alte canale.
La momentul acesta (februarie 2022) m-am săturat să mai aștept și urmează probabil să primesc banii înapoi.
Dar stau și fac un calcul, iasă cam așa: am ținut banii blocați timp de 6 luni de zile; între timp toate râșnițele s-au scumpit așa încât cu suma respectivă evident că nu mai pot cumpăra un produs echivalent... ce să zic?!? bun de pagubă clientul.
Și mai e ceva! Între timp am văzut că râșnițele respective au dispărut de pe site și din oferta de pe espressoman și nimeni nu spune nimic.
Cât de ok e modul acesta de onorare a comenzilor?
În situații de genul acesta aș fi văzut soluții mai elegante și mai asumate decât ”îți dăm banii înapoi”.
(10-02-2022, 21:01)orwo Wrote:(09-02-2022, 15:43)dannyd Wrote: ....
Si mie mi au cerut banii in avans cei de la barshaker fara a garanta nimic,asa vad ei felul de a face afaceri,eu le am oferit un avans refuzat categoric,nu mai zic nimic de bf.am renuntat si am luat atom cu 800 lei mai ieftin din alta parte si nu regret.
(10-02-2022, 23:55)cristian88 Wrote:Le am oferit o suma mai mica,ei mi au cerut plata in avans,nu m am exprimar corect(10-02-2022, 21:01)orwo Wrote:(09-02-2022, 15:43)dannyd Wrote: ....
Si mie mi au cerut banii in avans cei de la barshaker fara a garanta nimic,asa vad ei felul de a face afaceri,eu le am oferit un avans refuzat categoric,nu mai zic nimic de bf.am renuntat si am luat atom cu 800 lei mai ieftin din alta parte si nu regret.
Nu inteleg, intai ai spus ca ti-au cerut avans "Si mie mi au cerut banii in avans cei de la barshaker..." iar apoi spui ca le-ai oferit avans dar Barshaker au refuzat "...eu le am oferit un avans refuzat categoric,...". Cum este pana la urma?
Eu am comandat una din decembrie si nu mi-au cerut avans. Inca o astept...
(11-02-2022, 00:17)MyR Wrote: Sunt cazuri in care nu reusim sa inchidem tranzactiile asa cum ne dorim din motive care nu depind de noi - asa cum a fost si in cazul lui @dannyd si nu contest asta, si asumam un feedbackul negativ.
am invatat o lectie importanta si asa crestem, progresam si evoluam.
insa va zic respectuos, la unele comentarii nu ma lasa educatia de acasa sa raspund.
Asa cum un client are dreptul de a selecta de unde cumpara, in anumite momente si situatii si noi selectam clientela, altfel nu pot sustine firma, familia, si pe espressomani cu conditiile speciale pe care le au.
multumesc
orwo ' Wrote: Cred ca e contrar legii sa iti selectezi clientela,,,dar norocul clientilor ca au si alte variante
(11-02-2022, 20:18)umarianos Wrote:orwo ' Wrote: Cred ca e contrar legii sa iti selectezi clientela,,,dar norocul clientilor ca au si alte variante
Este perfect legal să îți alegi clientela, exemplu METRO.
:D
), carafe etc - LINK