Welcome Back Log In Create Account

REDUCERILE BARSHAKER - 10% la DF64, J64V, AVX, SSP, Bentwood, accesorii

Domnu', eu zic sa nu mai tii oamenii in suspans cu surprizele alea :) 

Una dintre ele o divulg eu - Barshaker a devenit reprezentanta oficiala ECM in Romania! Speram sa avem acces tot timpul anului la reduceri si stocuri constante de aparate.
#Lelit Bianca V3 Black #EK43S + SSP & Titus carrier #Honne Slim #Kinu Titan #Barbro Tamper

Reply
Good Job !! Smile Lyvyoo ai divulgat secretul mai devreme de Black Friday
Lelit Mara X, Eureka Turbo, EurekaXL, GENE CBR101

Reply
(05-11-2021, 16:54)MyR Wrote: Da, vor fi multe surprize….

Sper sa fie plăcute,deci mai aștept oleacă.best regards
rocket giotto timer evoluzione r ,rasnita eureka atom 75s, staresso mirage, tamper panthera gear powered by suncoffee , kinu M 47, WDT tool by panthera&dijon, hario v60, ibric, nivelator mota, BWT filter.

Reply
(05-11-2021, 17:05)Lyvyoo Wrote: Domnu', eu zic sa nu mai tii oamenii in suspans cu surprizele alea Smile 

Una dintre ele o divulg eu - Barshaker a devenit reprezentanta oficiala ECM in Romania! Speram sa avem acces tot timpul anului la reduceri si stocuri constante de aparate.

Cool Wink
Asa este, suntem in discutii cu ECM de trei ani aproape, si la HOST in Milano am reusit sa gasim un comun acord. 
Am prezentat pentru ECM un plan ambitios, si au fost de acord sa devenim importator oficial! YEee-eeY :)

Evident, espressomani o sa aiba aceasi beneficii ca si in cazul celorlalte branduri..  Cool Wink

Au inceput sa apare si pe site produsele, dar o sa dureze cateva zile pana incarcam pe toate.. https://barshaker.ro/ECM-Heidelberg - daca totul decurge conform planului in 10-14 zile tot va fi in stoc. ( depinde si de transport )
--Only God Can Judge Me--

Reply
Pentru Fellow Stagg XF Pour-Over filtre de hârtie ?
ꟼₚᵣₒ ₈₀₀/ VOSTOK 1Gr/ Hoᴎᴎɘ Ꙅlim // Atom W65 //ꙄɘTTɘ WI //M47 Titan ₘₐₙ ₐₜ wₒᵣₖ

Reply
(05-11-2021, 23:33)sebas Wrote: Pentru Fellow Stagg XF Pour-Over filtre de hârtie ?

Momentan sunt out of stock, si asteptam disponibilitatea..
Poti utiliza filtre melitta/kalita/tiamo - sau orice produs ce are forma asta..

Reply
Buna seara,
Sunt ceva noutăți cu privire la Eureka ORO Single Dose?
Au trecut mai bune de 3 luni de la plasarea comenzii si încă nu am primit nimic.
Am văzut ca termenele s-au tot decalat: de pe Septembrie pe Octombrie , apoi pe Noiembrie iar acum este avansat chiar un termen de livrare pe Decembrie.
Este o problemă generală de la Eureka sau doar modelul acesta nu mai reușește să ajungă la destinatari?
E puțin frustrantă întârzierea aceasta.

Sent from my iPhone using Tapatalk
Lelit Elizabeth | Fiorenzato AllGround | Kinu M47
Ex: La Cimbali M21S Junior | Gaggia Classic 
Eureka(Nuova Simionelli) Mondial | Porlex Mini.

Reply
(06-11-2021, 20:20)dannyd Wrote: Buna seara,
Sunt ceva noutăți cu privire la Eureka ORO Single Dose?
Au trecut mai bune de 3 luni de la plasarea comenzii si încă nu am primit nimic.
Am văzut ca termenele s-au tot decalat: de pe Septembrie pe Octombrie , apoi pe Noiembrie iar acum este avansat chiar un termen de livrare pe Decembrie.
Este o problemă generală de la Eureka sau doar modelul acesta nu mai reușește să ajungă la destinatari?
E puțin frustrantă întârzierea aceasta.

Sent from my iPhone using Tapatalk
Buna,

In general merg lucrurile destul de lent in ultima perioada, dar nu atat de greu cum este la acest mode. Surse si informatii neoficiale spun ca au prea multe precomenzi din acest produs si o piesa vine din import si de aici pare sa fie problema ( delay, blocari, etc ).
Nu stiu daca este adevar sau nu, restul produselor se livreaza, exista comunicare zilnica, insa in fiecare saptamana adaug o saptamana la termenul de livrare la SD.
E o bataie foarte mare pe acest model, si daca cineva renunta la un lot imediat apar 10 alte dealeri pe cantitatea respectiva..

Noi ce putem sa oferim este sa viram inapoi banutii, sau sa decontam la un alt produs..
Cum merg lucrurile sunt putine sanse reale sa ajunga in acest an :(

Reply
Salutare,
Ce avantaj major are ecm puristika fata de clasika pid. Diferența de preț fata de ultimul ar fi de doar minus 200 RON.. Nu mai bine pun 200 RON și iau direct clasika.?
Doar ca ar fi mi îngust, dar are rezervorul în exterior...
Mulțumesc.
Espressor: Lelit PL41TEM ,  Rasnita: Baratza Sette 270wi, Sita : Ascaso 

Reply
Eu nu vad niciun avantaj. Nu inteleg strategia ECM cu modelul asta si la pretul ala..

Reply
(07-11-2021, 18:07)distrugatorul Wrote: Eu nu vad niciun avantaj. Nu inteleg strategia ECM cu modelul asta si la pretul ala..

Nu este facut dupa cererea noastra si pentru piata din Ro, daca nu ar fi cerere pentru astfel de produse sigur nu ar exista.. :)
Idea este deja bine cunoscuta si multi au produse similare, de ex. Shot Brewer ( Marzocco )... Multi nu consuma cappuccino/latte sau altre produse cu lapte si din acest caz producatorii pun un switch ( cum au modele mari de ECM ), sau pur si simplu utilizeaza doar un single boiler ( fara truc de a utiliza ca si SBDU )
Footsteppul Puristika este foarte mic, si rezervorul de apa fiind flexibil sau incorporabil face si mai mic.. ( si in cazul Bianca ne ajuta foarte mult aceasta functie.. )
Diferenta notabila inca este valva de expansiune pus pe frontal, reglezi cum vrei....

(07-11-2021, 17:51)d2florin Wrote: Salutare,
Ce avantaj major are ecm puristika fata de clasika pid. Diferența de preț fata de ultimul ar fi de doar minus 200 RON.. Nu mai bine pun 200 RON și iau direct clasika.?
Doar ca ar fi mi îngust, dar are rezervorul în exterior...
Mulțumesc.

Daca vrei sa bei si bauturi pe baza de lapte, atunci puristika nu este o optiune. ( sau vei utiliza un french press pentru crema de lapte si atunci e ok :) )

Reply
(07-11-2021, 18:39)MyR Wrote:
(07-11-2021, 18:07)distrugatorul Wrote: Diferenta notabila inca este valva de expansiune pus pe frontal, reglezi cum vrei....

Din pacate, potrivit manualului de la Puristika, se poate regla doar intre 8.5 si 12 bar, exact ca si la Classika, doar ca la Classika ai pentru asta un surub sub tavita care acopera rezervorul...
Honne, J64V, DC Studio, Outin+Fino

Reply
Dezamăgitoare plaja de reglaj a OPV-ului. Design-ul însă e foarte mișto.

Reply
(07-11-2021, 19:59)cradun Wrote:
(07-11-2021, 18:39)MyR Wrote:
(07-11-2021, 18:07)distrugatorul Wrote: Diferenta notabila inca este valva de expansiune pus pe frontal, reglezi cum vrei....

Din pacate, potrivit manualului de la Puristika, se poate regla doar intre 8.5 si 12 bar, exact ca si la Classika, doar ca la Classika ai pentru asta un surub sub tavita care acopera rezervorul...

Ai dreptate insa ffff putine utilizatori vor juca cu surubul sub tavita, exact cum spuneam noutatea fiind ca este "expus" pe front, si asa da optiune pentru toti sa incerce ce face acest tool.
Espressomani au "pretentii" mari, asta e facut ca si un "click-bait",  ""daaa. deci iti place profilarea? ok daca ai learning curve-ul facut atunci poti face upgrade pe XX sau YY cu ZZ. ""

Reply
Da, mie imi place Puristika pentru design si, dc as cauta sa imi iau un espressor cu E61 acum, pe Puristika as merge.

Dincolo de design, dupa experienta din ultimul an, in care mi-am mutat aparatura de espresso in 3 locuri, imi place si greutatea de aprox 13 kg a lui Puristika. Practic, e ceva mai usor decat rasnita :) Pentru fanii grupului E6%, printre care ma numar, mi se pare o optiune foarte buna.
Honne, J64V, DC Studio, Outin+Fino

Reply
Ma uitam de cv vreme la un portafiltru fara fund cu logo (Bezzera) pt Unica ( E61) - ca sa constat astazi ca nu mai e pe site… 

2 intrebari as avea:
1 - s-ar potrivi perfect cu E 61 ? Sau strange foarte putin ( am unul universal pe care nu il pot strange pana la capat… imi creeaza mereu impresia ca o sa-mi sara… urechile de prindere sunt mai groase decat la cele standard cu care a venit Unica)
2 - nu mai e pe stoc? Sau nu-l mai vad eu? Daca nu mai e - revine?
Bezzera Unica, Fiorenzato F 64, Tamper Motta 58 mm, Tamper 58.4 mm, nivelator MOTTA 58,5mm, sita IMS 24.5 mm, sita VST 18g 

Reply
Salut!
Am eu pf naked Bezzera pt E61 si se potrivește perfect!
Bezzera Unica PID | Eureka Atom65 Touch| Kinu Phoenix | Loveramics | VST 

Reply
(08-11-2021, 20:24)Geretus Wrote: Ma uitam de cv vreme la un portafiltru fara fund cu logo (Bezzera) pt Unica ( E61) - ca sa constat astazi ca nu mai e pe site… 

2 intrebari as avea:
1 - s-ar potrivi perfect cu E 61 ? Sau strange foarte putin ( am unul universal pe care nu il pot strange pana la capat… imi creeaza mereu impresia ca o sa-mi sara… urechile de prindere sunt mai groase decat la cele standard cu care a venit Unica)

Avem acest produs in precomanda de vreo 4 luni dar nu are producatorul, nu am informatii cand o sa aiba.. :(

Probabil cel universal are "wings" mai groase si de acolo vine problema.
Doar acest model avem in stoc pentru E61 Bezzera - link

Reply
(08-11-2021, 21:22)RaduNim Wrote: Salut!

Si cat vrei pe el?

(08-11-2021, 21:57)MyR Wrote:
(08-11-2021, 20:24)Geretus Wrote: Ma uitam de cv vreme la un portafiltru fara fund cu logo (Bezzera) pt Unica ( E61) - ca sa constat astazi ca nu mai e pe site… 

2 intrebari as avea:

Avem acest produs in precomanda de vreo 4 luni dar nu are producatorul, nu am informatii cand o sa aiba.. Sad

Daca poza e reala - urechile de prindere nu prea sunt la locul lor…
Bezzera Unica, Fiorenzato F 64, Tamper Motta 58 mm, Tamper 58.4 mm, nivelator MOTTA 58,5mm, sita IMS 24.5 mm, sita VST 18g 

Reply
@Geretus spuneam doar ca il am si se potrivește perfect, nu e de vânzare :)
Bezzera Unica PID | Eureka Atom65 Touch| Kinu Phoenix | Loveramics | VST 

Reply
(08-11-2021, 22:31)Geretus Wrote:
(08-11-2021, 21:22)RaduNim Wrote: Salut!

Si cat vrei pe el?

(08-11-2021, 21:57)MyR Wrote:

2 intrebari as avea:

Avem acest produs in precomanda de vreo 4 luni dar nu are producatorul, nu am informatii cand o sa aiba.. Sad

Daca poza e reala - urechile de prindere nu prea sunt la locul lor…

Ai dreptate, asa sunt cu pozele primite de la producator....:) link - asta e 100000% compatibil.

Reply
Ne poți dezvălui ceva interesant de bf?
rocket giotto timer evoluzione r ,rasnita eureka atom 75s, staresso mirage, tamper panthera gear powered by suncoffee , kinu M 47, WDT tool by panthera&dijon, hario v60, ibric, nivelator mota, BWT filter.

Reply
Câtă nerăbdare. [emoji846]
Bianca V3 Black <> FlairPro3 <> Ikape58<>EurekaSD <> BravoTools <> KinuM47Clasic <> FellowStaggEKG <> HarioSwitch <> Paragon Nucleus <> Refractometru <> Prajitor Nucleus Link
Past : Mara X

Reply
(08-11-2021, 23:52)MyR Wrote:
(08-11-2021, 21:22)RaduNim Wrote:  

Ai dreptate, asa sunt cu pozele primite de la producator....:) link - asta e 100000% compatibil.

E fix acelasi link cu cel initial...

Reply
(09-11-2021, 10:09)Geretus Wrote:
(08-11-2021, 23:52)MyR Wrote:
(08-11-2021, 21:22)RaduNim Wrote:  

E fix acelasi link cu cel initial...

Scuze dar eu nu vad nici-un link..

Reply
@MyR - Linkul de la tine - este spre acelasi portafiltru, care din descriere este pt E61 insa din poza nu e ( are urechile excentric plasate ). Am impresia ca ai o singura poza si apare la toate variantele de portafiltru fara fund Bezzera ( cu maner din lemn).  Intrebarea mea este daca poza este reala sau nu - aici nu m-ai lamurit. Poate totusi exista o poza reala cu portafiltrul fara fund Bezzera pt E61 ca sa stiu daca are rost pentru mine sau nu...

Reply
Daca ai un Bezzera cu grup E61 atunci produsul din link va fi compatibil.
Imaginiile sunt de la Bezzera, insa ai dreptate ca "wings"-urile sta prost pe imaginile, produsul pe care primesti o sa fie compatibil si o sa steie portafiltrul cum trebuie nu ca si pe poza.
Poza "reala" nu exista, incat nuanta lemnului poate diferi.
Daca vrei neaparat o poza, poti vorbi cu colegii mei si prin whatsapp poti cere o poza.

Reply
(09-11-2021, 21:56)MyR Wrote: Daca ai un Bezzera cu grup E61 atunci produsul din link va fi compatibil.
Imaginiile sunt de la Bezzera, insa ai dreptate ca "wings"-urile sta prost pe imaginile, produsul pe care primesti o sa fie compatibil si o sa steie portafiltrul cum trebuie nu ca si pe poza.
Poza "reala" nu exista, incat nuanta lemnului poate diferi.
Daca vrei neaparat o poza, poti vorbi cu colegii mei si prin whatsapp poti cere o poza.

ok - acum e clar

Reply
Misto reducerile de BF. Pacat ca nimic din ce m-a interesat nu era la reducere. Absolut nimic  :D

Oare pentru comenzile "obisnuite" prin formular se mai primeste reducerea obisnuita ? 

De asemenea, in prima comanda am uitat sa pun cantarul - care l-am pus in alta comanda data la 5 minute distanta. Se pot trimite impreuna pls ?
Now: La Marzocco Linea Micra black | Mazzer Philos I200D 
Old: Lelit PL81T | DF64 stock burrs / SSP MP Red

Reply
(12-11-2021, 01:43)radu.mereuta Wrote: Misto reducerile de BF. Pacat ca nimic din ce m-a interesat nu era la reducere. Absolut nimic  :D

Oare pentru comenzile "obisnuite" prin formular se mai primeste reducerea obisnuita ? 

De asemenea, in prima comanda am uitat sa pun cantarul - care l-am pus in alta comanda data la 5 minute distanta. Se pot trimite impreuna pls ?

Te va suna maine dimineata colegul meu.
Totul va fi rezolvat  Wink

----

Promotiile cu preturi speciale pentru espressomani le puteti gasi aici - link

In caz de nevoie puteti suna oricand pe colegii mei, si in acest weekend si sambata avem suport, si incercam sa raspundem la telefont imediat, si la mailuri in max 15-20min.

Spor la cumparat!  :D

Reply

Forum Jump:

Browsing: 3 Guest(s)