Welcome Back Log In Create Account

REDUCERILE BARSHAKER - 10% la DF64, J64V, AVX, SSP, Bentwood, accesorii

(12-02-2021, 14:13)MyR Wrote:
(12-02-2021, 13:42)Lyvyoo Wrote: Sa asteptam vesti de la Barshaker caci va fi mai ieftina

Un exemplar ajunge la noi saptamana viitoare.
Comanda catre fabrica este plasata.. :D  
Pretul pentru espressomani va fi unul chiar special..
Estimativ cand o sa fie in stoc la voi? Daca se face o lista de precomanda eu ma bag:)
#Lelit Mara X #Mazzer Mini G #Bravo tamper #Felicita Arc
#AVX EM3202SW # Eureka Libra
(past: #Lelit PL41TEM #Niche zero #Eureka Mignon XL)

Reply
Teoretic ar trebui sa vina si cu un suport pentru rasnita si de tampare inclus, din cate stiam. Daca ar ajunge per total sub 3000, gen 2800-2900, ar avea sansa ei destul de buna. Asa la peste 3000 deja se apropie de Atom 75 intr-un fel sau altul. Adica cine are 3300 are si 4300 de-un Atom
#Lelit Bianca V3 Black #EK43S + SSP & Titus carrier #Honne Slim #Kinu Titan #Barbro Tamper

Reply
De ce peste 3000, la prețul acesta este deja la perfectespresso? Dacă Barshaker acorda 10% reducere atunci ar veni în jur de 2700 și Myr zicea ca prețul va fi unul special pentru espressomani, deci cred ca va fi o reducere și mai mare.

Sent from my SM-G977B using Tapatalk
Lelit PL92 + Kinu M47 

Reply
(13-02-2021, 14:37)claudiur Wrote: De ce peste 3000, la prețul acesta este deja la perfectespresso? Dacă Barshaker acorda 10% reducere atunci ar veni în jur de 2700 și Myr zicea ca prețul va fi unul special pentru espressomani, deci cred ca va fi o reducere și mai mare.

Sent from my SM-G977B using Tapatalk

Este foarte simplu.
La PE a fost pretul de 3350 ron, imediat ce @Lyvyoo a postat un pret estimativ neoficial dansii au redus la pretul actual de 30xx ron :)
Daca de ex preturile de pe piata din RO a fost de aprox 3350 si pretul final catre espressomani va fi 2699 Ron TVA inclus (99.9% ca o sa fie acest pret), eu zic ca diferenta de 3350-2699=651 RON este chiar semnificativa.

Concurentii au fost intr-o situatie nasola, si cam asta e raspunsul lor.  :D

Pe langa preturi bune, trebuie sa oferi si servicii, si aici noi am simtit nevoia de a evolua, si din acest caz angajam inca cel putin o persoana pe suport ( tel, mail, after sales, social... etc )
...cu echipa suplimentata, sper sa oferim chiar cele mai bune servicii dar si preturi bune.
In perioada asta grea pentru HoReCa noi am decis sa mergem in fata si sa investim in oameni si NU in restructurari, doar impreuna putem trece peste vremurile grele..
--Only God Can Judge Me--

Reply
Am spus-o mereu, daca nu era forumul sa traga de preturi in jos, piața ar fi speculat masiv acest hobby si am fi scos din buzunar cu cel putin 20% mai mult pentru foarte multe brand-uri de aparatura sau cafea, general vorbind.
#Lelit Bianca V3 Black #EK43S + SSP & Titus carrier #Honne Slim #Kinu Titan #Barbro Tamper

Reply
Sau...in cazul meu, nu știam ce-i aia cafea :)
Bezzera Unica PID | Eureka Atom65 Touch| Kinu Phoenix | Loveramics | VST 

Reply
Corect, dar cati oameni ar fi știut de cafea de specialitate.. Și la bs chiar am vazut niște reduceri super tari, chiar am cumpărat sette 270.. Și când o fi sa fac upgrade tot de la ei o sa cumpăr.
Espressor: Lelit PL41TEM ,  Rasnita: Baratza Sette 270wi, Sita : Ascaso 

Reply
(13-02-2021, 16:20)RaduNim Wrote: Sau...in cazul meu, nu știam ce-i aia cafea Smile

+1
Lelit PL72 William, Lelit PL92T Elizabeth, Kinu Phoenix

Reply
Salut MyR,

Ati adus in stoc rasnita Eureka Mignon Specialita 15BL? (pe site apare out of stock)

Multumesc

Reply
Salutari,
Este pe drum, trebuia as ajunga in zilele astea... deci 1-4 zile si sigur va fi disponibil...

Reply
Salut,

Se poate "sparge" o comanda in doua? Am facut o comanda in 3 februarie pentru un kettle si o rasnita manuala. Prima estimare era ca o sa le primesc intr-o saptamana ca nu sunt in stoc, am sunat in 10 si un coleg mi-a spus ca acel kettle inca n-a sosit. Pentru mine e ok si sa primesc comanda impartita in doua daca acel produs intarzie mai mult sa apara in stoc :D Mersi fain!

Reply
(15-02-2021, 11:18)xuleanu Wrote: Salut,

Se poate "sparge" o comanda in doua? Am facut o comanda in 3 februarie pentru un kettle si o rasnita manuala. Prima estimare era ca o sa le primesc intr-o saptamana ca nu sunt in stoc, am sunat in 10 si un coleg mi-a spus ca acel kettle inca n-a sosit. Pentru mine e ok si sa primesc comanda impartita in doua daca acel produs intarzie mai mult sa apara in stoc :D Mersi fain!

Salutari,
Da sigur, ar trebui sa vorbesti iarasi cu colegii si te ajuta cu drag.
Wink

Reply
Noul Eureka Mignon XL.
https://imgur.com/a/x3W4Q1g
https://imgur.com/a/r3wVhn6

Puteti sa ne urmariti pe instagram - postam destul de multe poze si inregistrari in story.
https://www.instagram.com/barshaker.ro/

Reply
(19-02-2021, 12:15)MyR Wrote: Noul Eureka Mignon XL.
https://imgur.com/a/x3W4Q1g
https://imgur.com/a/r3wVhn6

Puteti sa ne urmariti pe instagram - postam destul de multe poze si inregistrari in story.
https://www.instagram.com/barshaker.ro/

Cand o sa fie disponibila? 
Daca vindeti exemplarul sosit eu as vrea sa-l cumpar.
#Lelit Mara X #Mazzer Mini G #Bravo tamper #Felicita Arc
#AVX EM3202SW # Eureka Libra
(past: #Lelit PL41TEM #Niche zero #Eureka Mignon XL)

Reply
A sosit timpul sa mai publicam cate ceva despre noul Eureka Mignon XL 65 - Diamond inside

Cateva KG rasnit avem urmatoarele observatii:
- DOAR 3cm mai inalt decat un mignon specialita "standard".
- retentie mica, pot spune ca este foarte aproape de zero
- are RPM mai mare decat specialita de 55, 1350 vs 1650
- are motor mai puternic, si cu turatia mare, parca s-a "dublat" puterea.
- cutite de DIAMOND, chiar merita banutii. cu dimensiunea de 65mm si acest material face sa-l regasesti notele si in ceasca nu doar pe punga :))
- statia de tampare e foarte misto. nu vibreaza deloc rasnita, e mai usor de curatat zona, plus chiar e folositor suportul. 

Produsul a aparut si pe site, insa este in status de "precomanda".
Acest pret promotional o sa fie valabila doar pana cand ajunge produsul, apoi suntem nevotiti sa crestem preturile chiar cu 10%.
Puteti plasa precomanda fara orice obligatie.
Discountul este standard espressoman din pretul afisat pe site.
Data livrarii: in perioada 15-30 Aprilie 2021

Link produs: Eureka Mignon XL 65

hah, am si uitat de alte produse interesante tot de la Eureka:

Eureka Atom Specialty 75E - modelul Chrome

Si pentru Filtru:
Eureka Atom Brew PRO
Eureka Mignon Crono ( filtru si moka pot )

Reply
Termenul de garanție nu este cumva inversat? (la cele la care e precizat; nu apare la toate)
În general e mai mică garanția pentru PJ față de PF și nu invers. Confused

Reply
(24-02-2021, 23:15)sochaux_ Wrote: Termenul de garanție nu este cumva inversat? (la cele la care e precizat; nu apare la toate)
În general e mai mică garanția pentru PJ față de PF și nu invers. Confused

Iti multumesc, eu personal am gresit aici.

Reply
Salut @MyR

Mai sunt ceva noutăți legate de bezzera? 

Mulțumesc

Reply
pai in primul rand eu observ o crestere de pret la espresoarele Bezzera. Cred ca asta e prima noutate.

Reply
Eu am plasat comanda de mai bine de o luna :)
Ma interesa dacă au ajuns pentru că astăzi ar fi fost termenul limita dar am aflat între timp ca mai durează

Reply
(25-02-2021, 13:39)RaduNim Wrote: Eu am plasat comanda de mai bine de o luna :)
Ma interesa dacă au ajuns pentru că astăzi ar fi fost termenul limita dar am aflat între timp ca mai durează
Hm... credeam ca și-a revenit circuitul furnizori-producători-distribuitori, dar se pare ca încă nu in totalitate.
Bugster+Honne, Kinu

Reply
(25-02-2021, 09:36)RaduNim Wrote: Salut @MyR

Mai sunt ceva noutăți legate de bezzera? 

Mulțumesc

Am fost sunat din fabrica incat au un delay de 1-2 saptamani, si spera sa termine azi/maine si apoi incepe procesul de QC + impachetare.
Deja avem o masina blocata in zona, deci imediat ce putem incarca am sa notific pe toti.
Sper sa ajunga pana saptamana viitoare joi/vineri.
---
Legat de preturile: departamentul lor de commercial lucreaza cu forta dar in fiecare an au majorat preturile ca si altii, ba ca noi anul trecut am asumat o parte e o alta discutie.. :)
Cine a plasat comanda evident ca o sa-l primeasca produsele la pretul vechi, momentan fabrica onoreaza comenzile in 60-90 de zile si daca nu ma insel deja lotul nostru pe care le primim e blocat 95% :)

(25-02-2021, 13:59)Cosminchir Wrote:
(25-02-2021, 13:39)RaduNim Wrote: Eu am plasat comanda de mai bine de o luna Smile
Hm... credeam ca și-a revenit circuitul furnizori-producători-distribuitori, dar se pare ca încă nu in totalitate.
Raspund si aici:
Nu, si pare sa sufera si mai mult in viitor.
de ex anul trecut in feb. de ex daca ai plasat o comanda la producatori ai primit cat de cat ok in 30-60 zile, acum suntem la 60-120 zile, si inca nu s-au dus la "vacanta" :))
Stiu alte domenii unde stocurile sunt blocare pentru 2-3 ani.. deci cine are putere financiara blocheaza, restul vinde aerul..

Reply
Salut MyR ,

Sa inteleg ca daca vrei un espresor Bezzera exista o perioada uriasa de asteptare?

merci

Reply
(25-02-2021, 15:59)Tormentor Wrote: Salut MyR ,

Sa inteleg ca daca vrei un espresor Bezzera exista o perioada uriasa de asteptare?

merci
Salutari,

Producatori din EU au probleme cu productia din cauza COVID, ba ca nu au unele piese, ba ca nu pot lucra, samd.
Sunt momente cand pur si simplu unele produse nu sunt disponibile si trebuie asteptat.

De ex. produsele Bezzera sunt de o calitate superioara, CQ riguros, finishing foarte frumos. 
Daca te duci sa cumperi o masina noua in afara de putine cazuri crezi ca nu trebuie asteptat chiar si jumate de an?

Noi tot timpul incercam sa gasim o solutie optima, daca vrei sa faci o comanda sau ai intrebari exacte, poti sa ne suni sau sa ne trimiti un mail cu intrebariile, espressomanii au prioritate.  Cool

Reply
salut,

ai dreptate cu masina noua, am asteptat vreo 7 luni. Problema e de orientare in spatiu, daca am de asteptat mai mult pt un Bezzera si mai putin pt un ECM, aleg un ECM. (strict ca exemplu).

Reply
(25-02-2021, 16:08)Tormentor Wrote: salut,

ai dreptate cu masina noua, am asteptat vreo 7 luni. Problema e de orientare in spatiu, daca am de asteptat mai mult pt un Bezzera si mai putin pt un ECM, aleg un ECM. (strict ca exemplu).

Din acest caz am propus sa ne adresezi intrebarea pe mail de ex, unde ne spui de ce model esti interesat, pe cand, mai ai nevoie si de alte accesorii, unde stai, samd.
Daca trebuie sa-ti raspund din burtica atunci iti zic ca avem tot si n-ar fi corect :) asa prefer sa intelegem nevoile tale prima data si doar apoi raspundem ferm.

Reply
(24-02-2021, 21:54)MyR Wrote: A sosit timpul sa mai publicam cate ceva despre noul Eureka Mignon XL 65 - Diamond inside

Cateva KG rasnit avem urmatoarele observatii:
- DOAR 3cm mai inalt decat un mignon specialita "standard".
- retentie mica, pot spune ca este foarte aproape de zero
- are RPM mai mare decat specialita de 55, 1350 vs 1650
- are motor mai puternic, si cu turatia mare, parca s-a "dublat" puterea.
- cutite de DIAMOND, chiar merita banutii. cu dimensiunea de 65mm si acest material face sa-l regasesti notele si in ceasca nu doar pe punga :))
- statia de tampare e foarte misto. nu vibreaza deloc rasnita, e mai usor de curatat zona, plus chiar e folositor suportul. 

Produsul a aparut si pe site, insa este in status de "precomanda".
Acest pret promotional o sa fie valabila doar pana cand ajunge produsul, apoi suntem nevotiti sa crestem preturile chiar cu 10%.
Puteti plasa precomanda fara orice obligatie.
Discountul este standard espressoman din pretul afisat pe site.
Data livrarii: in perioada 15-30 Aprilie 2021

Link produs: Eureka Mignon XL 65

hah, am si uitat de alte produse interesante tot de la Eureka:

Eureka Atom Specialty 75E - modelul Chrome

Si pentru Filtru:
Eureka Atom Brew PRO
Eureka Mignon Crono ( filtru si moka pot )
Bună ziua.
Cum se precedeaza pentru precomanda?
Se face comanda pe site folosind codul de reducere?
Sunt interesat.
Influențarea decizie este de natura financiara. Dacă găsesc bănuiți pana vor sosi rasnitele este ca și luata. [emoji6]
Mulțumesc

Trimis de pe al meu MAR-LX1A folosind Tapatalk
Bianca V3 Black <> FlairPro3 <> Ikape58<>EurekaSD <> BravoTools <> KinuM47Clasic <> FellowStaggEKG <> HarioSwitch <> Paragon Nucleus <> Refractometru <> Prajitor Nucleus Link
Past : Mara X

Reply
Salut,

Pentru precomanda puteti plasa comanda pe site. Nu aveti altceva de facut doar sa asteptati pana cand vine.:)
La Marzocco KB90 ABR, Eureka Atom Speciality, Ek43
La Marzocco GS3 AV, Lelit PL41TEM, Baratza Sette 270W, Honne Silm, Gina Smart, Tamper BH..si ce mai gasim in Showroom:)

Reply
Salutare,

Cu produsele Bravo ce se mai aude, aveti vreo data cand vor ajunge? Am ajuns la sfarsitul lui februarie si nicio noutate, comanda asteapta si espresso-ul la fel :))
Profitec PRO 300 | Niche Zero | Bravo tools

Reply
Va fi vreo oferta speciala pt espressomani la Bentwood?
Espresso: Vesuvius Evo Leva + Zerno Z1, Pullman BigStep 54.9mm (custom made), BooKoo Mini scale
Brew: Tsumabe/Orea/V60 porcelain + Zerno Z2 ULF, Bookoo Ultra scale, Timemore ProX kettle
Travel: Orea V3 MKII/Hario V01 Neo, Outin Nano + 1Zpresso Q/Kinu M47

Reply

Forum Jump:

Browsing: 2 Guest(s)