Welcome Back Log In Create Account

REDUCERILE BARSHAKER - 10% la DF64, J64V, AVX, SSP, Bentwood, accesorii

Pregatim o oferta speciala, cu conditii speciale! Wink

Serviciul de Black Friday: 

Plata online in rate egale fara dobanda prin card de cumparaturi! - pana 6 rate egale.
Carduri acceptate: -link-

de acum Espressomani pot achita produsele ( orice produs indiferent de valoare ) in 6 rate fixe fara dobanda.
--Only God Can Judge Me--

Reply
Da cand incepe BLACK FRIDAY la voi dom'le...cand incepe? :)

De la ora 00 sau de dimineata?

LaPavoni Milano '15, RoK grinder
|||   Lelit MaraX   |||   Eureka Mignon Specialita   |||    YUME beans :)   |||     -----     ("fostele": LaPavoni Professional, RoK manual grinder)

Reply
Discutiile despre balck friday la Barshaker s-au mutat pe un topic dedicat, unde va invit sa ne mutam pe acest subiect.

https://www.espressoman.ro/forum/Thread-...ack-Friday
#Lelit Bianca V3 Black #EK43S + SSP & Titus carrier #Honne Slim #Kinu Titan #Barbro Tamper

Reply
Brewista Smart Brew Kettle 1.2L - in stoc de maine!

Reply
In final a ajuns si la mine Honnele si restul accesoriilor.

Ambalate kalumea :)
[Image: co7551U.jpg]
Filtroman infocat. 

V60 | Aeropress | Comandante Trailmaster X25 | Fellow Ode 2

Reply
pe cand accesoriile de la Tidaka?  :D
Espresso: Vesuvius Evo Leva + Zerno Z1, Pullman BigStep 54.9mm (custom made), BooKoo Mini scale
Brew: Tsumabe/Orea/V60 porcelain + Zerno Z2 ULF, Bookoo Ultra scale, Timemore ProX kettle
Travel: Orea V3 MKII/Hario V01 Neo, Outin Nano + 1Zpresso Q/Kinu M47

Reply
subscriu si eu ..si cred ca stiu la ce te gandesti.Duza de aburi cu 4 gauri pt Bianca?
Lelit Bianca PL162T,Eureka Helios 65 Giallo,Mahlkoning Vario,Tamper Concept Art Dinamometric,Motta Europe Pitcher,Aeropress,Hario Skerton,Bialetti Moka Express

Reply
Nop, am pastrat-o pe cea cu 4 de pe Brewtus [emoji846]
Espresso: Vesuvius Evo Leva + Zerno Z1, Pullman BigStep 54.9mm (custom made), BooKoo Mini scale
Brew: Tsumabe/Orea/V60 porcelain + Zerno Z2 ULF, Bookoo Ultra scale, Timemore ProX kettle
Travel: Orea V3 MKII/Hario V01 Neo, Outin Nano + 1Zpresso Q/Kinu M47

Reply
@vladdooo , @Stefan25
Astept o lista pe PM si incerc tot ce este posibil :)

Reply
salutare MyR

ma intereseaza o rasnita Eureka Mingnon Specialita 16CR (cel mai probabil ivory sau antracite)
preferabil cu factura pe firma (factura sa fie pe noiemebrie)
ce pret ar fi cu/fara factura pe firma ?

mersi
Lelit PL92T Elizabeth, Eureka Mignon Specialita, naked portafilter, IMS, Motta tamping

Reply
Salutari @cata222

Anthracite este out of stock.
Pretul este de pe site -10% cu reducerea espressoman, nu conteaza daca este facturat pe firma sau pe persoana fizica.

----

Avem niste produse noi:

Am spus sa aducem group gaskets din silicon, de calitate.
( in stoc limitat sa vedem ce feedback primim, si apoi facem un import mare )

Garnitura Grup - SILICON - 71x56x9 mm - Simonelli - Victoria Arduino - Cimbali - Pale Blue
Garnitura Grup - SILICON - 72x55x6.1/8 mm - MA-SY-SL - Rosu
Garnitura Grup - SILICON - E61 - 73x57x8 mm - Orange
Garnitura Grup - SILICON - E61 - 73x57x8.5 mm - Galben

Sita IMS:
IMS Showerhead - E61 200 RNT - 60mm
IMS Showerhead - SI200IM - Simonelli - Victoria Arduino
IMS Precision - "THE SINGLE" - 12gr - H23.5m - MA/SY/SL

Sustinem productia locala unde putem:

Cesti de cafea personalizata BarShaker de la Logo Cups
Ceasca Cappuccino - 160 ml - BarShaker cu toarta
Ceasca Espresso - 75 ml - BarShaker cu toarta
De la Apulum Alba Iulia
Cesti de Cappuccino + Farfurii - 170ml - Apulum - White
Cesti de Espresso + Farfurii - 70ml - Apulum - White - 6buc/set
Cesti de Cappuccino + Farfurii - 170ml - Apulum - Black
Cesti de Espresso + Farfurii - 70ml - Apulum - Black - 6buc/set

Incat uneori sunt si cereri speciale aducem si piese de schimb la comanda.
Shower Holder Diffuser - La Spaziale
Shower Holder Diffuser - Gaggia

La toate produsele mentionate mai sus aveti 10% discount utilizand cuponul din primul post.

Reply
Se potrivesc garniturile de E61 pe GC. Difera doar ID si OD, grosimea fiind aceeasi adica 8.5mm. M-ar interesa una verde, similara cu cea pt Dalla Corte.
Galbenul parca adauga prea mult bling bling.

Reply
Pentru E61 e mare 8.5mm. Pe Classic intra ok.

Reply
(26-11-2018, 23:33)MyR Wrote: Am spus sa aducem group gaskets din silicon, de calitate.
( in stoc limitat sa vedem ce feedback primim, si apoi facem un import mare )

Oare există vreo șansă să aduceți garnituri din silicon de 5.5 mm grosime? :scratch:
Espresso: Londinium-R
Râșnițe: Hedone Honne Slim, Kinu M47
Site: VST 18g ridgeless, IMS 21g
Duș: IMS Precision µ200
Brew: GOAT STORY GINA - Smart, Brewista Artisan Kettle, Aeropress
Misc: Motta Distribution Tool, Londinium Distribution Tool, Londinium Dosing Funnel, Espazzola

Reply
(27-11-2018, 10:06)dev Wrote: Pentru E61 e mare 8.5mm. Pe Classic intra ok.

Ma rog... pt E61 sunt disponibile atat de 8 cat si de 8.5mm, ramane la latitudinea posesorilor de E61 daca opteaza pentru una sau cealalta.
Eu intrebam de diametre, daca diferenta de 0.5mm este problematica.
E61 73 x 57 x 8.5mm vs GC 72.5 x 57.5 x 8.5mm

Fiind din silicon cred ca se potriveste dar important e sa si ramana fixata, nu sa cada in ceasca dupa ce scot PF.

Reply
Vdub, diferenta reala este de 1mm pe diametru: 16 vs 15. Luind in consideratie cat de greu se scoate/pune garnirura originala la GC - putin probabil ca va merge chiar si din silicon sa fie.
ECM Technika IV, Honne S, Mazzer SJ, Kinu m68.

Reply
Multumesc pentru clarificare Vladone. Avand in vedere pretul, cred ca voi incerca sa montez o astfel de garnitura la urmatoarea comanda.
Daca MyR are avea o Gaggia printre toate minunatiile din showroom, ar putea proba si elucida misterul.

Reply
Eu am montat una de 57x8.5 si a intrat la fix. Nu cred ca intra una de 57.5mm.

Reply
@anticristi - inca nu am gasit din silicon, doar cel "standard".
@vdub - mi rusine dar inca nu avem, din pacate cu acest test nu te pot ajuta... oricum mai avem loc in showroom, dar urmeaza sa primim niste lucruri noi "faini"  :D

... more to come.

Reply
@MyR, inel dozare (gen Tidaka, sau chiar Tidaka) nu aveți în plan?
Lelit PL162 Bianca + Honne / Cafflano Kompresso + Kinu M47
Past: Lelit PL41TEM, Sita Competition Ascaso 57mm, Lelit PL043MMI 

Reply
@MyR, pentru Expobar, ar fi deci buna [font]Garnitura Grup - SILICON - E61 - 73x57x8 mm - Orange sau cea de 8.5?
O sa incerc si sita
[/font]IMS Showerhead - E61 200 RNT - 60mm
Lelit Bianca v3 | DF64 v2
Expobar Brewtus IV | Honne Slim

Reply
@ciss in mod normal ambele sunt ok, dar un posesor de Brewtus poate sa ne ajuta cu o recomandare...

@grigorievs - da o sa avem, insa de data asta o facem cu mare precautie, suntem in faza de post proiectare, si asteptam sample-urile, deci in curand..

Reply
(27-11-2018, 20:38)MyR Wrote: @ciss in mod normal ambele sunt ok, dar un posesor de Brewtus poate sa ne ajuta cu o recomandare...

Pentru Brewtus 8mm.
La Marzocco GS3, Expobar Brewtus Flow Control, Mazzer Kony E, Mazer Major, Acaia scales, Bravo Tools, Duomo, Kribli
Brew/altele: Baratza Forte BG, Comandante C40 MK3, Kinu M47, Kruve, C. Kompresso, V60, Kalita, Aeropress, French Press

Reply
Din curiozitate am testat hopperul nou "zero retention" de la Eureka cu un Zenith 60E utilizand in regim single dose.
Am facut 10 incercari, cu ultimul am facut si un clip.
Trebuie mentionat ca la zenit ciocul este reglabil, retentia variaza foarte mult dupa pozitia lui.

Am incercat cu: "soft pump", "hard pump", "cleaning", si "continuous".
Fara boabe in hopper face popcorning.

La utimul: 18g in - 17.6g out.

Hopperul mic de 300g cel vechi ( LINK ) este indentic 97% cu cel nou ( LINK ) doar ca mai are o cutie alba pe langa in care este garnitura de "cauciuc".

[Image: 8k7bkm7.jpg]

Diferenta de pret este inexplicabil de mare. 
Zero retention am vazut la Sette, sau aproape zero la Honne fara un hopper de 110 eu...

Reply
Multumesc, am dat comanda de 8mm. Am luat sa incerc si sita noua IMS, si un tel wdt. Nu obisnuiesc sa fac wdt, dar sunt curios daca se vede vreo diferenta, o cafea din 3 imi murdareste cana. Sa ne traiesti barshaker.ro Smile
Lelit Bianca v3 | DF64 v2
Expobar Brewtus IV | Honne Slim

Reply
Nu stiu daca s-a scris pe aici in trecut, de reducerile pt membrii beneficiem si la cumparaturile direct din showroom?
Lelit Bianca V2 | Giota Pro 83 | Niche Zero | Bravo tools | Duomo 8 | VST, IMS baskets | Kompresso/Krinder
Past: | Honne | G-iota 64 | Fiorenzato F64 EVO | Quamar T48 AUT | Rancilio Rocky | Rancilio Silvia V3 | Reg Barber Tall C-Flat |

Reply
(19-12-2018, 12:15)Damian The Man Wrote: Nu stiu daca s-a scris pe aici in trecut, de reducerile pt membrii beneficiem si la cumparaturile direct din showroom?
Da!

Reply
Salutari!

Azi anuntam muuuuulte produse noi.

Haideti sa incepem.
@Lyvyoo stie de o vreme ca lucram la multe proiecte noi, insa am cerut sa nu spuna nimic pana cand nu ajung la noi in depozit... Smile

Am incheiat un acord cu DIP Grinders Romania, si am onoarea sa va prezint/recomand un grinder foarte bun de la ei, chiar si pentru uz casnic...
Dip GRINDER DKS65
Pret de lista: 2529 ron, acum la promotie cu: 2.489,99 ron
Pret espressoman: 2276ron, insa acum este la promotie cu 2240 ron, cu livrarea gratuita.

Disponibil in culoarea alba/neagra.

Un model este expus si in Showroomul din Oradea, deci You are most welcomed to test it! 

p.s. avem in showroom si un Eureka Zenith, merita facut o comparatie... Smile

Reply
Membrană de silicon ( rezerve ) la Espazzola Grouphead Cleaning Tool vor fi la comandă pe site? Sau cum se procedează?
ꟼₚᵣₒ ₈₀₀/ VOSTOK 1Gr/ Hoᴎᴎɘ Ꙅlim // Atom W65 //ꙄɘTTɘ WI //M47 Titan ₘₐₙ ₐₜ wₒᵣₖ

Reply
Sigur, insa doar in ianuarie.

Reply

Forum Jump:

Browsing: 2 Guest(s)