Welcome Back Log In Create Account

REDUCERILE BARSHAKER - 10% la DF64, J64V, AVX, SSP, Bentwood, accesorii

De la Orhan Espresso, aduceti si LIDO E? http://www.oehandgrinders.com/LIDO-E_c_31.html

Reply
(14-01-2019, 11:11)sebas Wrote: Membrană de silicon ( rezerve ) la Espazzola Grouphead Cleaning Tool ?

@sebas
Azi terminam receptia, si de vineri pot fi expediate de la noi.

Membrana de silicon - Espazzola

Pe kaffe-netz au facut un beta testing cei de la Espazzola pentru o marime noua, si despre asta am vorbit cu Alexander... in curand o sa fie un model nou compatibil cu ( 53/54mm ) San Marco, Dalla Corte, Olympia, Spaziale etc.. 
Daca tot vorbeam despre un model nou, i-am intrebat daca poate sa ne faca si noua o marime ce este compatibil cu Lelit PL41/42 (57mm ) incat comunitatea noastra utilizeaza cu mare drag echipamentele acestea.
Imediat ce are un prototip ma anunta, poate dupa kaffe-netz si noi putem face un beta testing oficial.

Forumul espressoman este pe harta! Chiar si din acest caz am primit un mic discount, pe care dorim sa redirectionam voua!

Pana 31 ianuarie produsele Espazzola sunt la promotie!.

Espazzola Grouphead Cleaning Tool - Black - Pret lista 189.99Ron / Pret promotional 159.99Ron / Pret promotional espressoman 143.99Ron

Espazzola Grouphead Cleaning Tool - Red - Pret lista 189.99Ron / Pret promotional 159.99Ron / Pret promotional espressoman 143.99Ron

-----

Saptamana viitoare ajung si sitele de precizie ASCASO pentru Lelit Anita / Anna ( 57mm ).
Stay tuned!

---

Avem iarasi produse noi:

Portafiltru Naked Gaggia - Pret lista 139.99Ron - Pret Espressoman 125.99Ron

Steam Pipe de la Rancilio Silvia - Pret lista 57.5Ron - Pret Espressoman 51.75Ron

MULTE produse noi de la Puly Caff - LINK

---

Nu prea cred ca este de interes dar totusi... :)
Avem capsule de curatare pentru Nespresso - marca Caffenu 

---

@r_sover - nu, in prima tura doar Lido 3 si Apex.
--Only God Can Judge Me--

Reply
Exista sanse sa aduceti cesti Loveramics de 250ml?
Rancilio Silvia V4 ( 9 BAR ) + Nemox Lux + Mahlkonig Brasilia + Tamper TORR + Site IMS Competitione 9gr & 17gr & 21gr + IMS Shower + Espro Toroid 355ml & 590ml

Reply
(23-01-2019, 20:42)gsablici Wrote: Exista sanse sa aduceti cesti Loveramics de 250ml?

Din pacate nu.

Reply
Gata, mulțam!
ꟼₚᵣₒ ₈₀₀/ VOSTOK 1Gr/ Hoᴎᴎɘ Ꙅlim // Atom W65 //ꙄɘTTɘ WI //M47 Titan ₘₐₙ ₐₜ wₒᵣₖ

Reply
PRODUS NOU! si incepem direct cu o promotie...

Sita ASCASO - 57mm - compatibil LELIT 
Pret lista: 49.99 Ron
Pret promotional: 45.00 Ron
Pret promotional espressoman: 40.50 Ron.

---

... alte produse cu REDUCERE MARE!

Airscape Glass - 5000ml
Pret lista: 224,99 Ron
Pret promotional: 146,24 Ron
Pret promotional espressoman: 131.61 Ron.

Food Storage Container - 30l 
Pret lista: 129.99 Ron
Pret promotional: 122,19 Ron
Pret promotional espressoman: 109.97 Ron.

Milk Jug - PRO - 750 ml
Pret lista: 94,99 Ron
Pret promotional: 71,24 Ron
Pret promotional espressoman: 64.11 Ron.

Celalte produse cu preturi reduse puteti gasi AICI

Oferta valabila pana - 31.01.2019 - sau in limita stocului disponibil.

Reply
Salut,

la sita Ascano(Lelit de 57mm), e potrivit tamperul original Lelit, cel fabricat in întregime din inox? Ar trebui sa m-a orientez și spre un alt tamper?

Mulțumesc anticipat pentru răspuns!
Lelit PL41TEM, Sette270

Reply
(28-01-2019, 20:43)losengels Wrote: Salut,

la sita Ascano(Lelit de 57mm), e potrivit tamperul original Lelit, cel fabricat in întregime din inox? Ar trebui sa m-a orientez și spre un alt tamper?

Mulțumesc anticipat pentru răspuns!

Salutari,
Este compatibil, nu e nevoie sa-l schimbi.
--
In zilele urmatoare am sa testez si cu tampere cu marime speciale daca este compatibil sau nu ( de ex. 57.5 etc. )

Reply
(22-09-2018, 00:45)MyR Wrote:
(21-09-2018, 19:55)orwo Wrote:

Rasnite:

Baratza Sette 270W - 1999.99 RON
Baratza Sette 270 - 1769.99 RON
Baratza Sette 30 AP - 1099.99 RON
Eureka Mignon Specialita 15BL - Negru - 1699.99 RON
Eureka Mignon Silenzio - Ferrari red - 1299 RON
Eureka Atom Specialty 65E - Automatic Grinder - White 3099.99 RON
Hedone Honne - Slim ( Espressoman ) - 5350 RON

Salut,

Ma intereseaza o rasnita Baratza Sette 270W. Mai e valabil pretul de mai sus din care se scade reducerea de 10%?

Multumesc,
Gaggia Classic + PID Espressuino + steam rancillio V3 + preaheating coil + sita dus IMS + manometru + OPV Bezzerra / Ascaso I-mini i1 / tamper ESPRO 58,4 mm

Reply
Salur Myr, poti sa-mi spui te tog ce inaltime are sita din link-ul de mai jos?

http://barshaker.ro/AccesoriiBarista/fil...ni-Olympia

Multumesc

Reply
(30-01-2019, 12:53)kimi_ro Wrote: Salut,

Ma intereseaza o rasnita Baratza Sette 270W. Mai e valabil pretul de mai sus din care se scade reducerea de 10%?

Multumesc, 

Salutari!

Nu mai avem in gama modelul 270W, doar 270 / 270Wi / si 30ap.
Preturile varieaza destul de mult, si nu putem updata atat de des de cate ori se schimba ( mai ales ca avem chiar sute de produse mentionate in acest topic. )

Tot timpul preturile corecte o puteti gasi pe site, si de acolo aveti 10% discount utilizand voucherul special.
( de mentionat ca nu la toate produsele, sau branduri se ofera acest discount. )

---

@IndreiR - trimis mesaj cu toate informatiile.

Nu uitati si de aceasta posibilitate:

Comenzile pot fi platite si prin rate egale fara dobanda prin card de cumparaturi ( max 6 luni )
Mai multe informatii, si lista cu carduri acceptate aici.

Poate va ajuta sa luati decizie la un echipament...

Reply
prin raiffeisen bank....
rocket giotto timer evoluzione r ,rasnita eureka atom 75s, staresso mirage, tamper panthera gear powered by suncoffee , kinu M 47, WDT tool by panthera&dijon, hario v60, ibric, nivelator mota, BWT filter.

Reply
Poate pe viitor adauga si aceasta optiune procesatorul platii.. pana atunci raman metodele enumerate :)

Reply
(31-01-2019, 03:07)orwo Wrote: prin raiffeisen bank....

+1
Espresso: Vesuvius Evo Leva + Zerno Z1, Pullman BigStep 54.9mm (custom made), BooKoo Mini scale
Brew: Tsumabe/Orea/V60 porcelain + Zerno Z2 ULF, Bookoo Ultra scale, Timemore ProX kettle
Travel: Orea V3 MKII/Hario V01 Neo, Outin Nano + 1Zpresso Q/Kinu M47

Reply
(31-01-2019, 10:00)vladdooo Wrote:
(31-01-2019, 03:07)orwo Wrote: prin raiffeisen bank....

+1 

+1
ACS Minima, Timemore Sculptor 078s

Reply
UPDATE:
Au ajuns:

Lido + Apex de la Orphan Espresso.
Latierele Barista Space
Produse noi de la Puly Caff
Sita de precizie ASCASO
The Rinser

Sunt in vama sau pe drum:
Cantarele Felicita si o noua livrare de la Gilberto
Site VST

(21-01-2019, 17:05)MyR Wrote: Salutari.
Iarasi avem niste produse noi... si sunt foarte multe pe drum... :D

Cantare Felicita:
Felicita ARC - pret lista  799.99 RON TVA inclus - pret espressoman 719.99 RON TVA inclus - livrare dupa 1 FEB.
Felicita PARALLEL - pret lista  499.99 RON TVA inclus - pret espressoman 449.99 RON TVA inclus - livrare dupa 1 FEB.
Felicita INCLINE - pret lista  499.99 RON TVA inclus - pret espressoman 449.99 RON TVA inclus - livrare dupa 1 FEB.

Orhan Espresso:
Lido 3 - pret lista 975 RON TVA inclus - pret espressoman 877.5 RON TVA inclus - livrare dupa 11 FEB.
APEX - pret lista 2799.99 RON TVA inclus - pret espressoman 2519.99 RON TVA inclus - livrare dupa 11 FEB.

Latiere Barista Space:
350ml - pret lista 146.99 RON TVA inclus - pret espressoman 132.29 RON TVA inclus - livrare DIN STOC
600ml - pret lista 165 RON TVA inclus - pret espressoman 148.5 RON TVA inclus - livrare DIN STOC

Frank Green - ( alternativa Keepcup ) Made in Australia.
12oz/354ml - pret lista 115 RON TVA inclus - pret espressoman 103.5 RON TVA inclus - livrare DIN STOC
10oz/295ml - pret lista 99.99 RON TVA inclus - pret espressoman 89.99 RON TVA inclus - livrare DIN STOC

Bravo Equipamentos para café
Bravo Tamper -pret lista 729.99 RON TVA inclus - pret espressoman 656.99 RON TVA inclus - livrare dupa 1 feb
Bravo Distribuidor - pret lista 579.99 RON TVA inclus - pret espressoman 521.99 RON TVA inclus - livrare dupa 1 feb
Statia de tampare - pret lista 399.99 RON TVA inclus - pret espressoman 359.99 RON TVA inclus - livrare dupa 1 feb

ATENTIE - din produsele BRAVO foarte multe s-au dat in precomanda.
Recomand sa lansati comanda cat mai repede...

Reply
Salutare,
Am achizitionat si eu de curand un pl41tem ce a venit impreuna cu tamper de 57,5.
​​​​​​Mi s-a recomandat sita Ascaso Precision Competition, imi puteti spune ce dimensiune imi trebuie, si un link daca se afla pe stoc?
Multumesc anticipat!

Reply
Salutari,

Sigur:
Sita ascaso pe 57mm - link

Reply
@MyR, cum se compară Felicita ARC față de Brewista Smart Scale? (la nivel de precizie, viteză, mărime, versatilitate)
Lelit PL162 Bianca + Honne / Cafflano Kompresso + Kinu M47
Past: Lelit PL41TEM, Sita Competition Ascaso 57mm, Lelit PL043MMI 

Reply
(04-02-2019, 09:01)MyR Wrote: Salutari,

Sigur:

​​​​​​Incape tamperul de 57.5 in dansa?
Care din lista este formularul de reducere, sau care e procedura de comanda?
Multumesc tare mult!

Reply
Am întrebat și eu de tamper de 57,5 și nu încape...

Reply
(04-02-2019, 18:08)TiberiuP Wrote:
(04-02-2019, 09:01)MyR Wrote: Salutari,

Sigur:

​​​​​​Incape tamperul de 57.5 in dansa?
Care din lista este formularul de reducere, sau care e procedura de comanda?
Multumesc tare mult! 

Salutari,

In mod normal nu intra, insa unele useri au zis ca au reusit sa utilizeze si cu tamper de 57.5.. Insa in mod normal nu ar trebui sa fie compatibil.

Nr 4 - LINK de la formular

----

@grigorievs - mi rusine dar cred ca am utilizat doar o singurata data cantarul brewista, si nu mai stiu cum este :)
Pot spune cum este comparat cu un Lunar. E chiar OK. - video link

Eram curios si am dat in teste chiar heavy duty la o cafenea din oradea, au fost chiar surpris foarte placut de ARC, si pana cand nu am primit mai multe feedbackuri si de la alti nici nu am intrat in discutii serioase cu fabrica.

-----

@tecsi78 - @vladdooo - @orwo 
Incercam sa integram si pe raiffeisen, procesatorul spune ca este posibil, urmeaza sa vorbesc cu banca sa vedem ce solutii gasim.

Reply
Vreau sa comand un portafiltru naked pentru PL92T(http://barshaker.ro/Lelit-XMC021-PORTAFI...fund-58-mm).
Potriveste sita aceasta(http://barshaker.ro/IMS-PrecisionFilterB...t-e61-58mm) in PF?
De asemenea, ce tamper intra in sita?As vrea unul cu maner de lemn.

LE Intra doar 18gr in aceea sita?Eu in sita actuala de la ascaso de 57 bag minim 18.5.Ce alternativa de sita mai am care sa duca lejer pana in 19gr?
Echipament actual: Lelit Bianca V3, Timemore 078S
Echipamentul vechi: Lelit PL92T, Lelit PL81T, Gaggia Baby, Saeco Poemia cu PF naked facut la strung, Niche Zero, Kinu M47, Lelit PL043MMI, Hario Skerton 

Reply
si eu as fi interesat d achizite prin card de cumparaturi raiffeisen in rate egale fara dobanda. sunt la capitolul in care din ce am citit mi-am format o parere.

Reply
(15-02-2019, 17:20)lorisl Wrote: Vreau sa comand un portafiltru naked pentru PL92T(http://barshaker.ro/Lelit-XMC021-PORTAFI...fund-58-mm).
Potriveste sita aceasta(http://barshaker.ro/IMS-PrecisionFilterB...t-e61-58mm) in PF?
De asemenea, ce tamper intra in sita?As vrea unul cu maner de lemn.

LE Intra doar 18gr in aceea sita?Eu in sita actuala de la ascaso de 57 bag minim 18.5.Ce alternativa de sita mai am care sa duca lejer pana in 19gr?

Salut,
Sita mentionata e compatibil cu lelitul PL92T si poti baga lejer 19-20 de grame de cafea mai ales daca este prajire light.

Ca si tamper, la sitele IMS cel mai bine merg tampere de 58,4 sau 58,5 acesta fiind dimensiunea exacta la milimetru. Insa oricare tamper de 58 face treaba.

(15-02-2019, 19:46)cox Wrote: si eu as fi interesat d achizite prin card de cumparaturi raiffeisen in rate egale fara dobanda. sunt la capitolul in care din ce am citit mi-am format o parere.

Lucram pe implementarea sistemului de rate prin raiffeisen. Asteptam raspunsul de la banca deocamdata.
La Marzocco KB90 ABR, Eureka Atom Speciality, Ek43
La Marzocco GS3 AV, Lelit PL41TEM, Baratza Sette 270W, Honne Silm, Gina Smart, Tamper BH..si ce mai gasim in Showroom:)

Reply
Mersi, fac diseara comanda.
Echipamentul vechi: Lelit PL92T, Lelit PL81T, Gaggia Baby, Saeco Poemia cu PF naked facut la strung, Niche Zero, Kinu M47, Lelit PL043MMI, Hario Skerton 

Reply
Oare puteti aduce la comanda sita de dus CI35WM de la IMS?Mersi.

Reply
(22-02-2019, 23:28)lorisl Wrote: Oare puteti aduce la comanda sita de dus CI35WM de la IMS?Mersi.

Sigur.
Dureaza cam 2-3 saptamani.

---

Au ajuns cantarele Felicita:

Felicita ARC - pret lista  799.99 RON TVA inclus - pret espressoman 719.99 RON TVA inclus 
Felicita PARALLEL - pret lista  499.99 RON TVA inclus - pret espressoman 449.99 RON TVA inclus
Felicita INCLINE - pret lista  499.99 RON TVA inclus - pret espressoman 449.99 RON TVA inclus

Am primit un exemplar din primul lor kettle ( cred ca suntem intre primii din europa )
Kettle-ul pleaca la @Lyvyoo incat este detinatorul "fierbatorului" :-)))

Arata chiar foarte bine:
https://www.instagram.com/p/BuQldaVoe0S/
https://www.instagram.com/p/BuQk3XiF57s/

Pretul va fi 669 ron TVA inclus (pret de lista) - pret espressoman 602.1 ron.

Incepem sa inregistram precomenzile pentru kettle.
Pret de precomanda 639 ron tva inclus pret de lista - pret espressoman 575.1 ron - Tva inclus cu livrare gratuita!
Oferta valabila pana 1 martie.

Comenzile imi putetri trimite prin formular, mail, sau PM.

Reply
Ibricul in sine contine ceva electronica, are baterie in maner, transmite wireless temperatura ?
Sau numai cand il pui pe baza ?
Daca nu are senzorul imersat in apa, ce masoara de fapt ?

PS: ok, am urmarit clipul si am vazut conectorul din talpa...

Reply
Ma inscriu in precomanda pentru kettle.
Multumesc
La Marzocco GS3, Expobar Brewtus Flow Control, Mazzer Kony E, Mazer Major, Acaia scales, Bravo Tools, Duomo, Kribli
Brew/altele: Baratza Forte BG, Comandante C40 MK3, Kinu M47, Kruve, C. Kompresso, V60, Kalita, Aeropress, French Press

Reply

Forum Jump:

Browsing: 2 Guest(s)