Welcome Back Log In Create Account

REDUCERE RASNITA MANUALA KINU PHOENIX, TRAVALER, SIMPLICITY, REBEL

Ați mai aflat ceva de la fabrica? Mersi!

Trimis de pe al meu SM-G960F folosind Tapatalk

Reply
M-am inscris eu pe 28.03 si a doua zi am primit raspuns cum ca urmatoarea comanda de grup va fi in cursul lunii aprilie.
Sper sa vina luna asta  Smile .

Reply
Am gasit si eu un mail ratacit chiar din jurul lui 31 ian si am reușit sa iau legătura cu fabrica. Au zis ca pe săptămâna viitoare e poeibil sa vina cu vești noi

Reply
Am sunat-o si eu pe doamna Ioana, era foarte foarte prinsa si da, saptamana viitoare probabil vom afla mai multe.
#Lelit Bianca V3 Black #EK43S + SSP & Titus carrier #Honne Slim #Kinu Titan

Reply
Am trimis și eu un mail acum 2 zile și n-am primit ceva informații. Sper sa primim rasnita în aprilie
Gaggia Classic Pro, Kinu m47 Phonix

Reply
Am primit de la fabrica o informare de mare interes national :) 

- toate aplicatiile voastre incepand cu 1 februarie au fost confirmate si vor fi livrate incepand cu 19 aprilie. Daca dupa aplicarea formularului Kinu de inscriere in comanda de grup nu ati primit confirmarea (verificati si SPAM) nici dupa o saptamana, retrimiteti urgent formularul.
- pana la data de 19 aprilie se pot face aplicatii in continuare
- stati cu ochii pe email (si spam) in perioada urmatoare si raspundeti prompt mesajelor Kinu, ca sa mearga totul rapid. Dupa efectuarea platii nu veti primi o confirmare ci direct AWB-ul coletului, in 24-48h.
- reducerile pentru espressomani se vor aplica atat pentru Phoenix cat si pentru Simplicity. Valorile exacte le aveti in prima postare. Din iulie vor creste putin preturile Kinu din nou datorita inlocuirii cutiei cu o gentuta interesanta, disponibila si separat.

Reply
Mulțumim frumos!
Gaggia Classic Pro, Kinu m47 Phonix

Reply
In primul rand multimim de info :)

Lyvyoo - pentru gentuta respectiva - le scriem direct lor? merci!
Lelit Elizabeth PL92T V2 | Niche Zero | Kinu M47 Phoenix | Bravo tools 

Reply
Nu am detalii despre gentuta, nici macar nu e finalizat proiectul. Cu siguranta ca ne vor anunta si pe noi dar mai tarziu in vara...

Reply
Salut,
Am trimis si eu un formular. Sper sa mai prind.

Multumim de info si reducere.
La Pavoni Stradivari Gran Romantica | Kinu M47 Phoenix | Eureka Mignon XL

Reply
Salutare,
Pentru cine inca nu a primit mail si se intreaba din ce cauza Smile , eu am completat luni formularul si ieri seara am primit mail.

Reply
Aseara am primit si eu emailul promis. Verificați-va emailul urgent, ca timpul de confirmare a comenzii este destul de mic.

Reply
Din cauza problemelor mari la nivel mondial in aprovizionarea cu materiale fabrica nu a putut preciza cand va fi urmatoarea achizitie de grup. Poate fi la fel de bine iulie dar si septembrie. 
Sfatul meu ar fi ca in cazul in care va ganditi la o rasnita Kinu pentru vacanta de vara sa actionati de acum pentru ca nu se stie daca vara aceasta va mai fi vreo livrare. Din cate au spus cei de la Kinu sansele sunt 50-50, in functie de raspunsurile furnizorilor de materie prima.

Reply
Am primit si eu raspuns dimineata, platit, all good.

Livrarea din ce am inteles se va face 21-28 Aprilie in functie de ordinea comenzii.
La Pavoni Stradivari Gran Romantica | Kinu M47 Phoenix | Eureka Mignon XL

Reply
Am primit Phoenix-ul azi și sunt mulțumit de cum se comporta. Spor la râsnit!

Reply
Mi-au dat mesaj ca l-au livrat ieri, cred ca ajunge azi daca nu, maine.

Reply
Salut,
Am dorit sa pun un mesaj de multumire pentru ca prin intermediul vostru am putut lua cu 750 lei o rasnita grozava.
Am avut un timp de asteptare foarte mic, in cam doua saptamani l-am primit (in aprilie).

Deci, va sunt foarte recunoscator si va doresc Sarbatori Fericite!
Laurentiu
Kinu 47 Phoenix (Hario MSS1) * AeroPress * Moka Pot Ilsa * Beko TKM2940K * Ibric

Reply
Luni seara am completat formularul azi am primit râșnita. O experiența de nota 10. Mulțumesc
Lelit Bianca | Niche Zero # Picopresso | Kinu

Reply
(11-05-2021, 08:36)NvM Wrote: A mai incercat cineva sa completeze formularul ?
Eu am completat acum o saptamana si nu am primit niciun raspuns pana acum (nici spam)

Am primit imediat dupa mesaj un email si le multumesc pentru acceptarea comenzii dupa finalizarea comenzii de grup.
Acum astept livrarea de saptamana viitoare.
Timemore Sculptor 078~Kinu M47 Phoenix + OreaV3~V60~Clever~Aeropress~Picopresso

Reply
Eu am comandat Simplicity pe 12 mai si l-am primit pe 18.
In comanda am cerut si recipientul cu magnet care se potriveste perfect atat la Simplicity cat si la Phoenix.

Pentru Simplicity recomand si achizitionarea inelelor din silicon pentru grip.

Recipientul cu magneti mi se pare foarte bine facut (pare mai rezistent, fiind facut din metal) si mai usor de folosit: se elimina frecarea generata de o-ring-urile de silicon.
Kinu Simplicity / Flair Pro 2 / Fellow Stagg EKG

Reply
Merită menționat că paharul cu magneți este semnificativ mai mic decât cel cu o-ring, putând să acomodeze un maximum de 32-34 de grame de cafea prăjită mai sus (a la Sarkis).
Lelit PL41LEM + Ascaso, Bialetti Venus 6, Bialetti Preziosa, Kinu M47 Classic

Reply
Salut,
Am completat si eu formularul saptamana trecuta (3.08).
N-am primit nici un raspuns pana acum.Mai este disponibil discount-ul?
Multumesc anticipat.
Kinu M47 Phoenix / Nuova Simonelli Oscar 2 / Aeropress / Timemore Black Mirror

Reply
Da, probabil au fost in vacanta.
Contactez fabrica si revin cu info, sa vedem in ce faza sunt productia unui nou lot.

Reply
salutare, am incercat si eu formularul dar nu am primit nici un email. oare mai e valabila reducerea/comanda?

Reply
Cei de la Kinu nu raspund pe loc si nici nu este implementat un email automat pentru ca nu ar aduce nicio informatie concreta. Toate cererile trimise pe formularul de reducere ajung instant la destinatie. De obicei le ia cam 24-48h sa raspunda dar a durat si mai mult. 

Am ramas dator cu un raspuns - din ce i-am intrebat zilele trecute se pare ca au fost facute livrarile pentru aplicatiile din vara iar acum se strang din nou cereri pentru o noua comanda de grup a carei data de livrare va fi undeva spre sfarsit de toamna, dar nu este exclus sa se intample si mai devreme. Se pare ca la nivel global este in continuare o criza acuta de materie prima si fabrica nu poate produce la nivelul la care ar putea, desi s-au dotat inclusiv cu roboti industriali performanti. Cumva, cine vrea sa fie sigur pe o rasnita Kinu la pret ok trebuie sa o rezerve din timp pentru efectiv ei nu fac fata cererii mondiale.

Reply
Multumesc frumos pentru raspuns si ajutor.
Astept atunci linistit un raspuns din partea lor si pregatirea urmatoarei comenzi.

Reply
(17-09-2021, 14:21)andrei_dan Wrote: Multumesc frumos pentru raspuns si ajutor.
Astept atunci linistit un raspuns din partea lor si pregatirea urmatoarei comenzi.

salut ,

si primit raspuns in cele din urma ? azi am trimis a 2-a cerere catre ei + 1 mail catre Dna Ioana saptamana trecuta dar degeaba ...  
Incep sa ma uit la Comandante oare   Confused ?

Reply
(29-09-2021, 15:13)alexcj Wrote: salut ,

si primit raspuns in cele din urma ? azi am trimis a 2-a cerere catre ei + 1 mail catre Dna Ioana saptamana trecuta dar degeaba ...  

N-am primit nici un raspuns si n-am mai insistat.
In concluzie am cumparat ieri un Kinu M47 Phoenix putin folosit pe care l-am gasit foarte aproape de mine.

Reply
(29-09-2021, 15:28)andrei_dan Wrote:
(29-09-2021, 15:13)alexcj Wrote: salut ,

N-am primit nici un raspuns si n-am mai insistat.
In concluzie am cumparat ieri un Kinu M47 Phoenix putin folosit pe care l-am gasit foarte aproape de mine.

nici eu nu am mai primit nici un semn :)

Reply
Am trimis fabricii un email pentru a afla la cat timp se raspunde in prezent. 

Oricum, din ce m-au asigurat si alta data, nu exista aplicatie a formistilor care sa fie neglijata, doar ca in functie de aglomeratia din fabrica si fara a avea un om dedicat pentru persoane fizice, cine se ocupa de raspunsuri o va face cu o oarecare intarziere in perioadele cand sunt inscrieri pentru comanda de grup, cum ar fi acum cand livrarea e undeva pe la sfarsit de toamna probabil. Asa cum m-au asigurat mereu, toate aplicatiile de reducere sunt luate in considerare si oricum la momentul fabricarii lotului nou toti veti primi mesaj pentru reconfirmare si formalitati.

Reply

Forum Jump:

Browsing: 2 Guest(s)