Hello There, Guest! Login Register


Râșnița Lagom mini

#1
Salut! As vrea sa fac upgrade la o râșnița electrica (momentan folosesc un timemore c2 cu un fel de stepless improvizat) si aceasta mi-a facut cu ochii. E vorba de un lagom mini de la option-o. Pe langa aspectul senzațional, plusul pentru mine e dimensiunea. Stau in camin pe perioada facultății si spațiul necesar pentru o rasnita mare vine cu prea multe sacrificii. Pana acum am trecut peste opțiunile urmatoare: df64, un mazzer second modificat la doserless (second e foarte profi, mai ales cu niste 3d-printuri, am renuntat doar din cauza dimensiunii) sau o eureka manuale modificata la single dose. Acum vine întrebarea de baza: merita rasnita aceasta 380 dolari pentru ce oferă (optiunea de 48mm)? Nu o sa am in viitor nici o problema sa ii schimb motorul pe cand se va arde, iar cat despre gust, am inteles ca este destul de aproape de niche zero cand e setată cum trebuie, nu ca as putea sa imi dau seama oricum asa de repede. Fac 2-3 cafele pe zi, cat despre preferințe, chiar nu ma pot pronunța inca. Espressorul folosit este un lelit Anna, achiziționat acum 1 luna, care pana acuma m-a lasat usor impresionat. Multumesc in avans!
 
Reply
#2
din reviewurile vazute pe yt pare ca este doar numele de ea. nu poti rasni pentru espresso daca pui toate boabele o data...:

https://www.youtube.com/watch?v=zKNLyciDLoA la 14:30

https://www.youtube.com/watch?v=4_lMdx-VsCc&ab_channel=DanielSmith

Eu as evita pe cat posibil. din ce ai enumerat tu, in bugetul ala, df64 ar fi cea mai buna optiune daca vrei single dose
Lelit MaraX | DF64 | Timemore Black Mirror 
Past: Lelit PL81T Grace
 
Reply
#3
Multumesc, cred ca aveam nevoie de cineva sa zica asta. M-a vrajit putin prea mult aspectul si mărimea. Cred ca pana la urma df64 va fii, cea mai buna varianta, si probabil nu va fii înlocuită pentru multa vreme (eventual un upgrade la ssp-cand o sa imi pot da seama de diferenta).
 
Reply
  


Forum Jump:


Browsing: 1 Guest(s)