Welcome Back Log In Create Account

Propuneri pentru cesti cu logo-ul Espressoman

(23-02-2018, 20:10)slavic1983 Wrote: Contribuim si financiar ? 
Exclus si asta :) Oricum cestile Ecopor nu sunt chiar ieftine, cam 35 de lei bucata daca nu ma insel..
#Lelit Bianca V3 Black #EK43S + SSP & Titus carrier #Honne Slim #Kinu Titan #Barbro Tamper

Reply
Cu farfuriuta inscriptionata ar fi ok...
Dar rosul acela merge mai bine pentru afrodisiace de nnoapte decat bombite de dimineata :))
#Lelit Bianca V3 Black #EK43S + SSP & Titus carrier #Honne Slim #Kinu Titan #Barbro Tamper

Reply
(23-02-2018, 20:30)Lyvyoo Wrote: Dar rosul acela merge mai bine pentru afrodisiace de nnoapte decat bombite de dimineata

... Daaa , l-am luat la repezeala de pe net ... pentru ideea in sine ca si contrast , iar rosul ... ziceam de cel de la Jaxx ( ... sau oricum mai bordeaux ... mai civilizat asa ... :D  )
Bosco P - Honne S / LM Micra - Pico / Pavoni Expo - Niche Zero / Baratza ESP / C40 MK III / Gene CBR 101 ...

Reply
Poate aceasta culoare...
[Image: sxmVwkg.png]
■  ARCO230V ► Brewista Smartpour Switch ► AeroPress / Cafflano Kompresso ■
■  ARCO1MP_ ► Brewista Stout Spout ► AeroPress / Hario V60 / Timemore French Press ■
■  Retired but functional: ■ Kinu M47PH ■  Kinu M38 ■ Porlex Tall ■ Tefal KI140D ■

Reply
Din asta dau la câine  Tongue
Izzo Alex Duetto III|La Pavoni Pro|Cafflano® Kompresso|Aero Press|Honne|Anfim Lusso|Kinu M47|MYY47 Aerolite|Sözen Değirmen|Aillio R1 Bullet|.

Reply
Era vorba de culoarea "ciresei"
Daca am gresit (ca am postat unde doar cei cu espressor posteaza) imi cer scuze.
■  ARCO1MP_ ► Brewista Stout Spout ► AeroPress / Hario V60 / Timemore French Press ■
■  Retired but functional: ■ Kinu M47PH ■  Kinu M38 ■ Porlex Tall ■ Tefal KI140D ■

Reply
... Banuiesc ca si culoarea este optionala ... insa ideea , ca toarta cestii ,cu sigla si bobul de cafea din textul interior sa fie de aceeasi culoare ... si eventual , inscriptionarea moto - ului pe farfurioara in contrast  ... ( doar o parere ) ... pun pe portocaliu doar ca sa scot in evidenta modelul ...

[Image: rGWXLVj.jpg]
Bosco P - Honne S / LM Micra - Pico / Pavoni Expo - Niche Zero / Baratza ESP / C40 MK III / Gene CBR 101 ...

Reply
Și mie îmi place coada de la Illy.
Izzo Alex Duetto III|La Pavoni Pro|Cafflano® Kompresso|Aero Press|Honne|Anfim Lusso|Kinu M47|MYY47 Aerolite|Sözen Değirmen|Aillio R1 Bullet|.

Reply
azi am fost intr-o locatie, unde cestile au fost de la ecopor, insa de mentionat ca nu au avut "urechea", merita gandita si la aceasta optiune.
--Only God Can Judge Me--

Reply
Buna seara.

Liviu eu as merge pe alta abordare.
Daca intrebi aici vor fi prea multe indei contradictorii si nu vei mai sti ce sa alegi, o sa bati pasul pe loc.

Mergi pe shutterstock sau google images, ia 3 sau 5 poze care iti plac, si fa cu ele un pool. Foloseste-o pe cea mai apreciata daca nu asa cum e, ca baza de plecare pentru un grafician.

Reply
Da, cred ca acestea ar fi cele doua moduri de abordare a acestei "probleme".
1. Fiecare posteaza ideile / propunerile / ... iar Liviu alege varianta cea mai potrivita (cum s-a procedat pana acum);
2. Poll cu 3 - 5 poze alese de Liviu (ideea lui r1r2000)

Reply
Mie imi place culoarea Smile Daca ar fi doar dupa capul meu asa lua asta fara ezitare Smile 

P.S. Cred ca merge pictata pe farfurie   Dodgy

[Image: CI3eMkI.jpg]

Reply
Un pic de lemon, un pic de alte arome florale, multa ciocolata ...
Ar fi un blend reusit?

Reply
(24-02-2018, 00:41)Lyvyoo Wrote: Cred ca merge pictata pe farfurie 

... Aduce a arta plastica ... si asta inseamna unicitate , ( cam sare pretul ) de ex. s-a mai incercat ceva asemanator si la Illy , in colectia de cesti by Ron Arad / sau Francesco Clemente , tot cam in maniera asta ... Cool ...

Reply
S-a decis un model anume?
Current: Rocket R91, Honne V2, V60, Cantar Hario, Bialetti Brikka, Aerobie AeroPress, Kinu M47
Previous: Dalla Corte Studio, Izzo Duetto 3, Lelit HX, Honne Slim Custome

Reply
Nu, oricum Ecopor are treaba pana la jumatatea lui martie cu alte proiecte artizanale...

Reply
Înțeleg. Deci încă putem propune modele/ idei.
Current: Rocket R91, Honne V2, V60, Cantar Hario, Bialetti Brikka, Aerobie AeroPress, Kinu M47
Previous: Dalla Corte Studio, Izzo Duetto 3, Lelit HX, Honne Slim Custome

Reply
Salutare.

Cochetand cu iedeia de personalizare pt mine si nevasts-mea si, am dat peste niste idei interesante de logo.
Preturile insa, pentru doar cateva cani si farfurioare se rotunjesc destul de mult.

Asa ca, poate dupa ce vine lumea din concedii, finalizam ideea cu logo-ul si facem o comanda frumoasa catre Logo cups.
[Image: oD4XPG6.png]
[Image: wcNU1Oa.png]
Filtroman infocat. 

V60 | Aeropress | Comandante Trailmaster X25 | Fellow Ode 2

Reply

Forum Jump:

Browsing: 1 Guest(s)