Pentru ca mi-a amintit colegul eugenm de logo, am mai avansat putin si dupa 3 ore de cautari pe un site tip shuterstock (unde userul @esorfly , colegul cu automatul de 65.000, a facut cinste cu o poza

) am selectat ca fiind reprezentativa pentru un posibil logo de cesti
imaginea aceasta.
Nu este ea in sine asa deosebita neaparat, dar:
1. urmaream ca un model de cesti sa fie de tip logo impregnat, iar simplitatea si eleganta acestei imagini sunt carcateristici perfecte pentru embosare, ca in exemplul de mai jos (logo jaxx Cluj)
2. insemnul ales de mine poate fi considerat lejer ca litera "O" si atunci mai raman de stantat niste litere de-o parte si de alta, pentru a alcatui sintagma Espressoman.
Am intarziat cu proiectul pentru ca am vazut un val de cesti Logo Cups (clujenii la care vom face) si nu doream (si nu vreau nici acum), ca ceasca Espressoman sa fie
inca una albastra cu un logo impregnat, cu tot respectul pentru posesori, sunt foarte frumoase, dar s-au inmultit prea mult si parca as vrea ceva diferit.
Tinand cont de toate acestea, daca e cineva pasionat de grafica ce vrea sa se joace de-a simularea embosarii, ii trimit bucuros varianta png la rezolutie mare sau vectorial .eps Trebuie sa tinem cont ca pe cestile de espresso nu va fi atat de mult loc, fiind cu gandul la un volum de aprox. 100ml.
P.S. Propunerea fabricii de cesti legata de acest logo ar fi grosso moddo cam asa, culoarea fiind random aleasa. Logo-ul embosat poate fi fara nicio culoare sau poate fi negru ori altfel... Probabil nici nu e loc in latime pe matrita ca sa apara tot cuvantul Espressoman, cu logo in loc de litera O, dar urmeaza sa aflu :
#Lelit Bianca V3 Black #EK43S + SSP & Titus carrier #Honne Slim #Kinu Titan #Barbro Tamper