Welcome Back Log In Create Account

[Proiect DIY] accesorii printate 3D WDT, palnie sau hopper SD

Și cel negru era al meu ;).Super încântat și de hopperul SD pentru Eureka Helios.Burduful este foarte folositor.Buna treabă Dijon ;)[Image: d2b7debb16125b16035536e81351a64d.jpg][Image: f0274c0bb5528ae3fb254340ca276f86.jpg][Image: 6ade75de3b7a811aa445ace2fd348ff0.jpg]    
Lelit Bianca PL162T,Eureka Helios 65 Giallo,Mahlkoning Vario,Tamper Concept Art Dinamometric,Motta Europe Pitcher,Aeropress,Hario Skerton,Bialetti Moka Express

Reply
(30-12-2021, 12:06)dijon Wrote: [Image: IaDmjBj.jpg]

Salut @dijon as dori si eu unul, modelul negru cu logo rosu Lelit, cu spatiu pentru tamper (lelit 58mm). Si un indicator pentru DF64, cel minimalist rosu cum i-ai facut unui coleg anterior, mi se pare ca arata foarte clean. 

Multumesc frumos! :-)

Reply
Da-mi pm/email cu nr tau de telefon sau activeaza-ti pm-urile.
Lelit Bianca, Bentwood v63

Reply
Pot produce si acest model de wdt, pretul este 45 lei cu suport si 30 fara. Acele sunt de 0.35 iar culorile disponibile sunt: auriu, argintiu, rosu, negru, alb, galben, violet si vermilion. Se pot realiza si in combinatii gen baza o culoare si manerul alta.
[Image: W2Gif1B.jpg]

Reply
[Image: hDD1EdT.jpg]

Reply
Am intrat în posesia WDT cu bază și a unui cover flexibil pentru furca Eureka Specialita. Super! Mulțumesc @dijon.
ECM Synchronika / Eureka Mignon Specialita / Kinu M47S / Kribli-Grabli / Motta and Normcore tools & Gaggia Classic 2015 / MDF & V60 & Timemore Ice Dripper

Reply
Cu placere! S-a potrivit mansonul pe Mignon?

Reply
Perfect! Bravo! Foarte bună ideea. Așa cum ți-am spus, mă stresa faptul că furca îmi zgaria portafiltrul, motiv ptr care nu o foloseam. Acum am pus-o pe râșnița si arată și bine.
ECM Synchronika / Eureka Mignon Specialita / Kinu M47S / Kribli-Grabli / Motta and Normcore tools & Gaggia Classic 2015 / MDF & V60 & Timemore Ice Dripper

Reply
Acestea sunt culorile disponibile[Image: 1Mp5hTB.jpg]

Reply
3 modele de tamper, palnie si nivelator - toate pt Kompresso
[Image: cZBXhrg.jpg][Image: jfnjTjJ.jpg]

Reply
Tamperul poate fi realizat si din 2 culori

[Image: qDEBwjI.jpg]

Reply
(30-11-2021, 11:56)dijon Wrote: Dispozitiv antipopcorn si indicator DF64 + hopper sd si blower Eureka
[Image: 6YMoi8y.jpg]

Ciao ptr atom 75 poti face ceva asemanator?blower
rocket giotto timer evoluzione r ,rasnita eureka atom 75s, staresso mirage, tamper panthera gear powered by suncoffee , kinu M 47, WDT tool by panthera&dijon, hario v60, ibric, nivelator mota, BWT filter.

Reply
orwo vezi postul #55

Reply
(01-02-2022, 12:57)dijon Wrote: 3 modele de tamper, palnie si nivelator - toate pt Kompresso
[Image: cZBXhrg.jpg][Image: jfnjTjJ.jpg]

La nivelator, suprafetele de la pale trebe prelucrate serios, altfel ramine multa cafea in rizuri, si ar trebui 3, din experienta, zic, o zi buna.
Isomac Tea II, DF 64, Kinu Phoenix, OCD Lelit

Reply
Vorbim totusi despre piese printate 3d, cu avantajele si dezavantajele procedeului, nu poti avea pretentii de finisaje premium la o astfel de piesa. Referitor la numarul palelor ii poti lasa un feedback celui care a proiectat piesa aici: https://www.thingiverse.com/oggie/designs, poate are timp si iti face optimizarea.

Reply
(01-02-2022, 18:59)dijon Wrote: Vorbim totusi despre piese printate 3d, cu avantajele si dezavantajele procedeului, nu poti avea pretentii de finisaje premium la o astfel de piesa. Referitor la numarul palelor ii poti lasa un feedback celui care a proiectat piesa aici: https://www.thingiverse.com/oggie/designs, poate are timp si iti face optimizarea.

Ma rog, intreaba cum aratau ale mele, spor la lucru
Isomac Tea II, DF 64, Kinu Phoenix, OCD Lelit

Reply
Am primit si eu azi comanda. Foarte ok produsele Smile. Multumesc
​​​​​​    
Lelit PL41TEM IMS + Eureka Mignon Zero
Wacaco Nanopresso + Kinu M47 Phoenix

Reply
set Kompresso format din tamper, palnie si nivelator realizat pt colega teo_ana

[Image: ZjmvXxI.jpg]

Reply
Am comandat ieri un WDT și o pâlnie, iar astăzi le-am primit. Se potrivesc perfect. Mulțumesc @dijon!
Lelit PL81T Grace + DF64

Reply
martisoare?
[Image: cU6RRQe.jpg]

Reply
Salut, mă interesează și pe mine wdt (cel în 2 culori negru + roșu dacă mai este disponibil + baza neagră) de la #64 și SD kit cu blower pentru eureka xl (pâlnie roșie și blower negru dacă se pot face, dacă nu negru in totalitate).
Aștept răspuns, mulțumesc frumos!

Reply
(10-02-2022, 12:48)Gojgarea Wrote: Salut, mă interesează și pe mine wdt (cel în 2 culori negru + roșu dacă mai este disponibil + baza neagră) de la #64 și SD kit cu blower pentru eureka xl (pâlnie roșie și blower negru dacă se pot face, dacă nu negru in totalitate).
Aștept răspuns, mulțumesc frumos!

Gojgarea ti-am trimis mail (ai mesageria dezactivata)

Reply
Au sosit astăzi, sunt foarte ok. Tenta de roșu închis se asemăna mai mult cu râșnița (pentru cine vrea fix aceeași culoare) însă și așa îmi plac foarte mult, le-aș comanda iar exact cum sunt.
Mulțumesc mult pentru seriozitate, zi frumoasă!    

Reply
Salut,
M-ar interesa și pe mine un WDT pe 58.
Mulțumesc!
Kinu phoenix + Gaggia Classic PRO

Reply
comarc ti-am trimis email, ai mesageria dezactivata

Reply
Ti-am trimis si eu PM in legatura cu WDT. Mersi

Reply
design nou de wdt, 7 ace (9 erau cam multe) si  maner mai ergonomic - 45 ron
[Image: vqs8DFX.jpg]

Reply
burduf+capac pentru dozare SD realizate pentru o rasnita Fiorenzato AllGround

[Image: sVbuapr.jpg]

Reply
Confirm.[Image: 165f7a3267edb6309bc90c4d93ce40e6.jpg]
[Image: 7af8e10f298455757b0faa4c2351bbb3.jpg]

Sent from my iPhone using Tapatalk
Lelit Elizabeth | Fiorenzato AllGround | Kinu M47
Ex: La Cimbali M21S Junior | Gaggia Classic 
Eureka(Nuova Simionelli) Mondial | Porlex Mini.

Reply
adaptor burduf + burduf pt Bentwood

[Image: wsOX807.jpg]

Reply

Forum Jump:

Browsing: 1 Guest(s)