Welcome Back Log In Create Account

[Proiect DIY] accesorii printate 3D WDT, palnie sau hopper SD

(22-11-2021, 00:05)allex06 Wrote: Ma intereseaza si pe mine dispozitivul antipopcorning pentru Giota.
Multumesc.

Ai pm
Lelit Bianca, Bentwood v63

Reply
marfa noua: [Image: daPXHIM.jpg]
inele dozare 57mm si 58mm pt Eureka pentru lig76ct

si accesorii DF 64 pentru mihneasusan
[Image: BpvxpI7.jpg]

Reply
(24-11-2021, 16:23)dijon Wrote: marfa noua: [Image: daPXHIM.jpg]
inele dozare 57mm si 58mm pt Eureka pentru lig76ct

si accesorii DF 64 pentru mihneasusan
[Image: BpvxpI7.jpg]

ți-am trimis PM cu datele și adresa de livrare

Good job,succes !!!
Lelit Mara X, Eureka Turbo, EurekaXL, GENE CBR101

Reply
Mulțumesc!
WPM Primus, Lelit PL162T, Lelit PL72, Pavoni`70, Honne, Varia VS3&Hypernova Ultra, Kinu M47, Rok espresso, Hario V60, Kaleido M10PRO

Reply
(24-11-2021, 16:55)mihneasusan Wrote: Mulțumesc!

Varianta aleasa de tine pentru spacer nu e buna. In max 2 saptamani o sa se rupa patratelele alea si o sa le gasesti in cafea...sau nu!
Sette 270 Wi, ProBarista DF64, Crem ONE Profiler, VST all range, OCD v2, AVX 58.5 mm, VST Tamper, Kazak Tamper 58.4mm, WDT Red Leverer Tool Needle Powder Dispenser

Reply
Ok. Atunci pe care ar fi mai ok sa merg?
WPM Primus, Lelit PL162T, Lelit PL72, Pavoni`70, Honne, Varia VS3&Hypernova Ultra, Kinu M47, Rok espresso, Hario V60, Kaleido M10PRO

Reply
Am pus un link pe topicul de g'iota, nu-l am la îndemână acum

Așa arată:

[Image: Bms3bFb.jpg]
Sette 270 Wi, ProBarista DF64, Crem ONE Profiler, VST all range, OCD v2, AVX 58.5 mm, VST Tamper, Kazak Tamper 58.4mm, WDT Red Leverer Tool Needle Powder Dispenser

Reply
Mulțumesc pentru sugestii dar mai ales pentru calitatea printării! Materialul folosit este foarte rezistent. Am avut dubii că voi putea introduce indicatorul de granulație fără să îl rup. Chiar dacă a intrat greu a rezistat la presiune și arată excepțional (după părerea mea). Nu cred că declumperul se va rupe având în vedere că presiunea jetului de aer plus cafeaua atașată pe el nu poate fi mai dură decât presiunea pe care am exercitat-o eu la introducerea indicatorului care este mult mai subțire. [attachment=9090]

Reply
[Image: ho6WIbJ.jpg]

Se potriveste perfect inelul pe EUREKA XL!Good job!
Lelit Mara X, Eureka Turbo, EurekaXL, GENE CBR101

Reply
Thumbs Up 
:bg: :26:

Reply
Dispozitiv antipopcorn si indicator DF64 + hopper sd si blower Eureka
[Image: 6YMoi8y.jpg]

Reply
La ce tip de Eureka se potriveste hopperul si blowerul din poza ?
Lelit Anna PL41TEM, Eureka Mignon Specialita, Gene CBR101R, KinGrinder K4.

Reply
(30-11-2021, 16:55)Dan_R Wrote: La ce tip de Eureka se potriveste hopperul si blowerul din poza ?

Mignon specialita si xl

[Image: rSPQWR0.jpg]Azi am mai pregatit un design, un cover flexibil pentru furca rasnitelor Eureka - 8 lei/ buc

Reply
hoppere SD cu burduf si mansoane cauciucate furca pentru Eureka Mignon disponibile[Image: BDagAVz.jpg]

Reply
(20-08-2021, 13:12)dijon Wrote: Si un set de conversie Eureka Mignon XL in SD cu blower si baza inclinata la 15°

salut!

cat costa baza inclinata?

multumesc

Reply
(13-12-2021, 01:24)robertnoa Wrote:
(20-08-2021, 13:12)dijon Wrote: Si un set de conversie Eureka Mignon XL in SD cu blower si baza inclinata la 15°

salut!

cat costa baza inclinata?

multumesc

ai pm

Reply
Salut,
M-ar super intresa daca ai putea sa faci un Hopper SD si pentru Eureka Helios 65 .Nu exista pe nicaieri hopper mic.Daca se poate atasa la el si un burduf ar fi super.
Lelit Bianca PL162T,Eureka Helios 65 Giallo,Mahlkoning Vario,Tamper Concept Art Dinamometric,Motta Europe Pitcher,Aeropress,Hario Skerton,Bialetti Moka Express

Reply
Se poate daca imi dai cotele interioare ale rasnitei.

Reply
Ok.Revin pe PM cu cotele interioare ale rasnitei
Lelit Bianca PL162T,Eureka Helios 65 Giallo,Mahlkoning Vario,Tamper Concept Art Dinamometric,Motta Europe Pitcher,Aeropress,Hario Skerton,Bialetti Moka Express

Reply
Gata baza și capacul de turnare. Următoarea modificare vor fi cuțitele SPP dar mai la primăvară.[Image: 72836e33a291a6f8cb68d70aad84d787.jpg]

Reply
am un set sd pentru Eureka Mignon/XL disponibil[Image: N6puo1Q.jpg]

Reply
Am intrat in posesia hopperului, arata foarte bine si face ce trebuie. Multumesc, Dijon, inca o data!
present: Expobar Brewtus iv + Ceado e5p
past: Gaggia Classic 2015 PID + Lelit Pl043mmi

Reply
[Image: lUWj9sm.jpg]
present: Expobar Brewtus iv + Ceado e5p
past: Gaggia Classic 2015 PID + Lelit Pl043mmi

Reply
Salut, vreau si eu un wdt negru cum ai facut pentru RazvaNNN.
pe 58

ai pm
Linea Mini R
Comandante / E65s

Reply
Pentru ca nu reuseam sa scap de bitter-ul pronuntat prezent la rasnirea cu hopperul plin am modelat un hopper sd pentru Eureka Atom 75, rezultatul fiind disparitia bitterului si  accentuarea claritatii shoturilor. Am imbracat si furca metalica intr-un manson cauciucat pentru a proteja portafiltrele de zgarieturi. Preturile sunt aceleasi: hopper 40 lei, burduf 20 lei, palnie 20 lei, manson furca 8 lei.
[Image: 66NLCo9.jpg][Image: jxalorl.jpg][Image: fxDWFTp.jpg][Image: mQXVaoB.jpg][Image: YexUBeo.jpg][Image: 8iE2rFP.jpg]

Reply
Salut.
Ma intereseaza accesoriile de portafiltru pe 54mm daca este posibil, ai PM de la mine.
Multumesc!
Dalla Corte Studio, Atom 65

Reply
Salut

Ma interesează un set single dose pentru Eureka Mignon Specialita, un WDT tool (ideal ar fi roșu, sa îl asortez cu tamper-ul) pentru portafiltrul de Lelit MaraX și un sleeve pentru furca râșnitei.

Se poate? Este pe "stoc"? :)

Mulțumesc!
|||   Lelit MaraX   |||   Eureka Mignon Specialita   |||    YUME beans :)   |||     -----     ("fostele": LaPavoni Professional, RoK manual grinder)

Reply
Salut Daaaaan, ai pm

Reply
[Image: IaDmjBj.jpg]

Reply
Cel roșu e al meu. Sa nu vă vină idei. #numazic [emoji16][emoji16]
|||   Lelit MaraX   |||   Eureka Mignon Specialita   |||    YUME beans :)   |||     -----     ("fostele": LaPavoni Professional, RoK manual grinder)

Reply

Forum Jump:

Browsing: 2 Guest(s)