Welcome Back Log In Create Account

Prajitoria Sarkis Cafe - discutii generale

Multumesc pt confirmare . Cat legat de brânză...inteleg ca nu-mi recomandati nimic :). O sa merg pe o africană :)

Reply
Ia Kenya atunci
Espresso: Vesuvius Evo Leva + Zerno Z1, Pullman BigStep 54.9mm (custom made), BooKoo Mini scale
Brew: Tsumabe/Orea/V60 porcelain + Zerno Z2 ULF, Bookoo Ultra scale, Timemore ProX kettle
Travel: Orea V3 MKII/Hario V01 Neo, Outin Nano + 1Zpresso Q/Kinu M47

Reply
Multumesc pt Kenya si ethiopia . Absolut deacord cu discursul facut : nu exista o reteta perfecta de prajire . Ea variaza in functie de gustul fiecaruia [Image: smile.gif] .

Reply
Frumusetea cafelei in asta consta , in inconsecventa , astazi te surprinde placut , maine are " migrene " nu va mai luati dupa totfelul de bullshituri de genul " asa se face " important este DOAR gustul Dvs numai ca acesta trebuie educat si nu cu alintaroma sau crema e gusto iar la feon niciodata nu va iesi ceva bun calitativ comparativ cu un utilaj adevarat [SMILING FACE WITH OPEN MOUTH AND TIGHTLY-CLOSED EYES]
Prajitor Probat, Rasnite Mahlkonig si Bunn

Reply
I-auzi Georghe... ce atac frontal... prin invaluire :)
Si la retete, si la scule...

Reply
Daca va era dor de Mihai...  :) 

[Image: Pc7GIvS.jpg]
#Lelit Bianca V3 Black #EK43S + SSP & Titus carrier #Honne Slim #Kinu Titan #Barbro Tamper

Reply
Astăzi am luat Kenya si Papua. Minunate! Diferite dar ambele savuroase. Sunt încă în cercetări dar din cele 6 cafele pe care le-am luat am 3 care îmi plac mult. Kenya, Papua si Etiopia. Nu sunt sigur încă în ce ordine dar Papua mi-a trezit într-un mod aparte papilele gustative.
WPM Primus, Lelit PL162T, Lelit PL72, Pavoni`70, Honne, Varia VS3&Hypernova Ultra, Kinu M47, Rok espresso, Hario V60, Kaleido M10PRO

Reply
Buna ziua, ce procent de reducere avem?

Multumesc!

Reply
Vezi aici
#Lelit Bianca V3 Black #EK43S + SSP & Titus carrier #Honne Slim #Kinu Titan #Barbro Tamper

Reply
Multumesc pt. cafea, e minunata.
O reala surpriza si placere sa descopar niste blenduri inspirate si mai ales o prajire  de mare arta, exact pe gustul meu! Felicitari!
Lelit Bianca V2 | Giota Pro 83 | Niche Zero | Bravo tools | Duomo 8 | VST, IMS baskets | Kompresso/Krinder
Past: | Honne | G-iota 64 | Fiorenzato F64 EVO | Quamar T48 AUT | Rancilio Rocky | Rancilio Silvia V3 | Reg Barber Tall C-Flat |

Reply
(16-03-2017, 01:15)Damian The Man Wrote: Multumesc pt. cafea, e minunata.
O reala surpriza si placere sa descopar niste blenduri inspirate si mai ales o prajire  de mare arta, exact pe gustul meu! Felicitari!

mai multe detalii, te rog :)
<< echipament La Marzocco Linea (Slayer mod), La Pavoni Europiccola, Mazzer, Sette, filtrare apa pro Brita Purity >>

Reply
(16-03-2017, 12:56)maki Wrote:
(16-03-2017, 01:15)Damian The Man Wrote: Multumesc pt. cafea, e minunata.

mai multe detalii, te rog [Image: smile.gif]

Recomand calduros sa incerci fara ezitare, daca nu esti in cautare de fructe exotice, citrice si vinuri albe seci.
Sirop de ciocolata, aciditate aproape imperceptibila, rotund si vascos ca un nectar, arome ametitoare.....mai vrei ?  [Image: tongue.gif]
Lelit Bianca V2 | Giota Pro 83 | Niche Zero | Bravo tools | Duomo 8 | VST, IMS baskets | Kompresso/Krinder
Past: | Honne | G-iota 64 | Fiorenzato F64 EVO | Quamar T48 AUT | Rancilio Rocky | Rancilio Silvia V3 | Reg Barber Tall C-Flat |

Reply
mm, tre sa fac cumva rost de o punga.. care anume blend ai luat?
<< echipament La Marzocco Linea (Slayer mod), La Pavoni Europiccola, Mazzer, Sette, filtrare apa pro Brita Purity >>

Reply
Din toate, doar asa o sa sti care-l preferi

Reply
Vreau sa intervin in acest topic si sa spun ca este pentru prima data cand am reusit sa disting o nota intensa desavarsita de fruct (in speță caisa) intr-o cafea, aceasta fiind Ethiopia Mocha Sidamo Organic. Este senzational espresso-ul rezultat din aceasta cafea. Pur si simplu as putea spune ca in ceasca am ca rezultat un suc de samburi de caisa si nu cafea. Fara gust amar sau acru. Intrebarea mea: Are Sidamo note de caisa sau pur si simplu ma tradeaza simturile ?
Acum: /Espresso/ ACS Minima DB, Eureka Atom Specialty 65 White; /Brew/ Kinu M47 Phoenix (cuțit pour-over), Hario V60 Ceramic, Hario Drip Kettle Buono 1,2 L, Hario Range Server Glass
Anterior: Gaggia Classic 2015/Gaggia Baby Millenium 2001, Fiorenzato F5 GT 64/Lelit PL043MMI

Reply
Daca a-ti simtit caisa inseamna ca are [SMILING FACE WITH OPEN MOUTH AND TIGHTLY-CLOSED EYES]

Reply
Daca o sa avem in curand "cafea" din ghinde... de ce nu si ceva samburi de caise rataciti prin tambur :)

Reply
Renatoa daca scot cercetatorii din coarne da radasca, îmi fac infuzii, perfuzii, gargara, espresso, filtru, ibric, orice numai să-mi găsești, pls
Cafflano Kompresso, Clever Dripper, Kinu M47, Brewista Kettle.

Reply
OF!!! , cand o sa intelegeti ca ceea ce simt papilele D-vs. conteaza , eu nu spun ce note are cafeaua ( este placebo ) , bucuria cafelei trebuie descoperita [WINKING FACE][WINKING FACE][WINKING FACE]
Eu am descoperit cafeaua si asta doresc sa faceti si voi .
Nu fiti " ingineri " , fiti " free spirit ( flower power )" [WINKING FACE][WINKING FACE][WINKING FACE]

Reply
Sau poate a fost caisată :ag: ?
Acum: /Espresso/ ACS Minima DB, Eureka Atom Specialty 65 White; /Brew/ Kinu M47 Phoenix (cuțit pour-over), Hario V60 Ceramic, Hario Drip Kettle Buono 1,2 L, Hario Range Server Glass
Anterior: Gaggia Classic 2015/Gaggia Baby Millenium 2001, Fiorenzato F5 GT 64/Lelit PL043MMI

Reply
L-am prins azi pe Mihai in actiune. Aici sunt banii dumneavoastra:  :) 

Reply
Am incercat pentru prima oara Java si este foarte foarte buna. Desi imi plac cafelele mai florale, Java are o aroma de alune foarte misto. Seamana cu o Etiopia dar e mai domoala, mai caramelizata parca. O surpriza placuta :D

Am mai incercat Guatemala, Costa Rica, Salvador, Sarkis Sweet, toate bune. Preferata mea e Guatemala.

Multumesc pentru o cafea exemplara!

Reply
Sarkis Amore. am tras un singur shot pana cand, dar mi'a placut foarte mult. mai incerc maine sa vad daca nu e placebo :D

Reply
Eu pachetul inca nu l-am deschis,  dar,  mirosind extraordinara aroma de la supapa, chiar de azi te asigur ca n-a fost placebo.  Plus la toate,  agregatul suparat ce ti-a intrat in casa,  deja iti permite sa storci toata bunatatea din cafea :)
CREM ONE Profiler; Compak E8; Sculptor 078S; Kinu M47; VST18-20gr.
Ex: LELIT PL62S(kit profilare CS), Mazzer SJ

Reply
Va anunt pe aceasta cale , ca incepand cu data de 10 august si pana pe 24 august intru in vacanta , magazinul va fi inchis iar ultima prajire va fi pe data de 4 august ca pana pe 10 sa lichidez stocul de cafea ( in cazul in care il termin mai devreme , voi inchide mai repede ) in perioada dintre 6 august si pana cand termin cafeaua magazinul se va deschide la ora 9 si se va inchide la ora 17 .
Pentru orice informatie ma puteti suna la nr de tel din site
Multumesc
Mihai Honciuc

Reply
Ceva se coace în cuptor si pe lângă el.... Cred ca ne paste un interviu  Angel
[Image: smo2JvT.jpg]

Reply
Haide-haide [emoji3]
Espresso: Vesuvius Evo Leva + Zerno Z1, Pullman BigStep 54.9mm (custom made), BooKoo Mini scale
Brew: Tsumabe/Orea/V60 porcelain + Zerno Z2 ULF, Bookoo Ultra scale, Timemore ProX kettle
Travel: Orea V3 MKII/Hario V01 Neo, Outin Nano + 1Zpresso Q/Kinu M47

Reply
@Lyvyoo

-  Daca se coace prin sticlele alea de sus , pe acolo ...eu nu pot bate cu privirea pana acolo... :D...insa intuiesc ca este vorba de un adjuvant nou ?... :D ...
Bosco P - Honne S / LM Micra - Pico / Pavoni Expo - Niche Zero / Baratza ESP / C40 MK III / Gene CBR 101 ...

Reply
(23-01-2018, 17:39)honciucmihai Wrote: 23.01.2018 prajit brazilia , guatemala , costa rica , salvador , kenya , chocolat

Maine asteptam cu mare interes prima noastra livrare de la Sarkis  :ab:

Reply
(22-01-2018, 14:15)honciucmihai Wrote: Sarkis Cafe , precum scrie si in descrierea din site , este o cafea ce o recomandam pentru ibric , ce intra in compozitie " cafea de cea mai buna calitate prajita in stilul meu " . Daca doriti o puteti incerca si papilele Dvs vor spune daca este sau nu este buna .
Mihai Honciuc

ha, clar. chiar am scapat asta.

pentru espresso ce blend al casei recomandati? asa, mai complex, la gust.

multumesc!

Reply

Forum Jump:

Browsing: 1 Guest(s)