Espressoman infocat
Bucuresti
Mihai, cu EQ cum stai ? Ai ceva pe stoc maine ?
Expobar Brewtus IV, HONNE, Kinu M-47, pitcher + tamper Motta + tamper dinamometric Concept-Art, site VST + IMS
In trecut: Gaggia Pure, Lelit PL41 TEM, Lelit PL 043MM
Prajitor cafea
Bucuresti
Da!
Prajitor Probat, Rasnite Mahlkonig si Bunn
Prajitor cafea
Bucuresti
20-12-2012, 22:39
(Edited 20-12-2012, 22:42 by honciucmihai.)
(20-12-2012, 21:28)honciucmihai Wrote: OFERTA '' LAST MINUTE '' AMESTECUL AD-HOC LA PRETUL DE 10LEI/100G PE CARE IL PRAJESC MAINE 21.12.2012 .
ASTEPT COMENZI PANA LA ORA 11 AM 21.12.2012 . Am deja comenzi de 1,8kg
Am ajuns la 2,5kg
Espressoman infocat
Bucuresti
vin maine pe la dumneavoastra pentru 1 kg de EQ. Sper sa mai aveti.
Gaggia Classic |PID |OPV Modificat |Rancilio Steam Wand |15-18-20 gr. VST |Pitcher Motta Europa |Tamper Alex |Lelit PL043MM |
Prajitor cafea
Bucuresti
20-12-2012, 22:47
(Edited 20-12-2012, 22:47 by honciucmihai.)
(20-12-2012, 16:51)Phoenix Wrote: Mi-am facut ieri timp si am trecut pe la dvs .
Am cumparat Sarkis Chocolate si Guatemala. Chocolate e superba un pic mai dulce decat ce aveam eu inainte la vanzare a curs extraordinar :) , o sa incerc si Guatemala dar deja am baut 2 expresso azi :)
Multumesc pentru apreciere si imi doresc ca pe viitor sa incercam toate sortimentele si sa descoperim CAFEAUA GUSTULUI DUMNEAVOASTRA
Espressoman infocat
Bucuresti
20-12-2012, 22:47
(Edited 20-12-2012, 22:47 by axy76.)
Se pare ca Mihai va praji "ceva" cafea maine. :D
Expobar Office Leva EB-61 1 GR +Quamar M80E + Hario Mini Mill + Latiera Motta 50cl + IMS 16/20g +IMS E61 200IM + 17g strada La Marzocco
Espressoman Administrator
Bucuresti
Pe forum suntem toti egali, fara "dvs."!
#Lelit Bianca V3 Black #EK43S + SSP & Titus carrier #Honne Slim #Kinu Titan #Barbro Tamper
Espressoman infocat
Bucuresti
Si eu 300 gr. de EQ si vreo 3 "vaze" :D
Expobar Brewtus IV, HONNE, Kinu M-47, pitcher + tamper Motta + tamper dinamometric Concept-Art, site VST + IMS
Espressoman infocat
Bucuresti
(20-12-2012, 22:48)sorin2505 Wrote: Si eu 300 gr. de EQ si vreo 3 "vaze" :D
vazele rosii sau albe? :D
Expobar Office Leva EB-61 1 GR +Quamar M80E + Hario Mini Mill + Latiera Motta 50cl + IMS 16/20g +IMS E61 200IM + 17g strada La Marzocco
Espressoman infocat
Bucuresti
Rosii 2 buc in mod sigur, dar vreau sa testez si una alba ;)
Espressoman infocat
Alexandria
(20-12-2012, 22:47)honciucmihai Wrote: (20-12-2012, 16:51)Phoenix Wrote: Mi-am facut ieri timp si am trecut pe la dvs .
Am cumparat Sarkis Chocolate si Guatemala. Chocolate e superba un pic mai dulce decat ce aveam eu inainte la vanzare a curs extraordinar :) , o sa incerc si Guatemala dar deja am baut 2 expresso azi :)
Multumesc pentru apreciere si imi doresc ca pe viitor sa incercam toate sortimentele si sa descoperim CAFEAUA GUSTULUI DUMNEAVOASTRA
CU siguranta , am trecut cu gandul sa incerc mai multe tipuri si sa raman sa comand regulat 1kg in functie de vanzari :)
La Marzocco GS3 AV + MAHLKONIG K30 - SSP 65mm burrs.
Bucuresti
Phoenix, Eu cred ca iti vei modifica semnatura cu "Chocolat" :))
#Lelit Bianca V3 Black #EK43S + SSP & Titus carrier #Honne Slim #Kinu Titan #Barbro Tamper
Espresso Man
Rosu
Super , chiar pofteam !
1kg , multumesc .
Pe la ce ora ?
BUGSTER; Honne S; EK43S; Buckeye BC2; Kinu M47; Cafflano
(Ex: LM-GS3/AV; PL41TEM; Expobar-DB; VBM-2B; Hottop-2k+; Flair; MK-Vario; MK-K30; Macap M4D; Kinu M68)
Espressoman infocat
Bucuresti
Deja m-am intors de la Mihai cu EQ-ul si "vazele" de rigoare :D si am si testat EQ.
Cred ca o sa "avansez inainte de termen" EQ-ul si o sa fie mai mare in grad decat Chocolatte.
Din tot ce am testat pana acum, EQ are cea mai cremoasa curgere.
Felicitari Mihai.
Espressoman infocat
baia mare-maramures
prajit VINERI-ajuns coletul SAMBATA la BAIA MARE ora 11am-ambalaj perfect-promptitudine nemteasca-calitate EXCEPTIONALA(EQ-SWEET-AD_HOC)-discutii amabile si recomandari pertinente la telefon-acesta este profilul ideal al PRAJITORULUI de cafea PROFESIONIST pe care l-am cautat si l-am gasit in persoana d-lui HONCIUC MIHAI-si pe care-l recomand tuturor cafegiilor-cu ocazia SARBATORILOR de IARNA-urez d-lui HONCIUC ,SARBATORI FERICITE-multa SANATATE lui si intregii familii-LA MULTI ANI-si sa ne bucuram impreuna de cele mai bune cafele-cu mare RESPECT pentru acest mare PROFESIONIST-popvasiletiberiu
LELIT 41 TEM-MAHKLONING VARIO-TAMPER INOX LELIT-knockbox-sita BLIND-portafiltru fara fund
Espressoman infocat
Bucuresti
Care e programul pana de revelion ? Multumesc
Lelit PL041TEM
Prajitor cafea
Bucuresti
Asa cum am spus " day by day "
Espressoman infocat
Bucuresti
Daca ar fi sa fac un clasament personal cu sortimentele de la Mihai pana acum, ar arata asa:
1.Ad hoc
2.EQ
3.Sweet
Prajitor cafea
Bucuresti
04-01-2013, 21:29
(Edited 04-01-2013, 21:32 by honciucmihai.)
Stiu ca Ad-hoc este un amestec extraordinar in care m-am depasit pe sine ,dar tocmai datorita acestui lucru nu doresc sa il bag in oferta curenta.De aceea cu voia lui Liviu, in cazul in care va permite, vom deschide un topic nou cu aceasta denumire.Cei ce vor fi interesati pot comanda cantitatea dorita, iar in cazul in care se vor aduna 2,5 kg. o sa incep sa il prajesc.
Pretul corect al acestui amestec este de 130 lei /kg. (13 lei /100g). La acest pret bineinteles se acorda discountul de 10% corespunzator forumului.Am creat multe retete dealungul vremii,dar fara sa-mi dau seama, Ad-hoc este cu totul si cu totul altceva,este atat de bun incat nu pot sa-l bag in oferta curenta,si de aceea am hotarat sa urmez aceasta cale.
Bucuresti
Poti deschide orice topic doresti. Insa aceasta tematica se incadreaza pe aria de achizitii de grup -
http://www.espressoman.ro/forum/Forum-Pr...ii-de-grup. Pentru a fi mai usor, se poate crea cate un topic pentru fiecare comanda.
Espresso Man
Rosu
Mihai ,
daca este atat de bun de ce nu poate fi introdus in oferta curenta ?
Si pentru mine este in lista de preferinte alaturi de ad-hoc urmat , mai la distanta , de sweet si chocolat .
Ii lasi pe cei care te cunosc mai putin , sau deloc , sa inteleaga , astfel , ca vinzi in mod obisnuit cafea de calitate indoielnica ?
Ne cunoastem de ceva vreme , in relatia client - furnizor , si stiu ca nu este asa . Afirm acest lucru din convingere si nu ca sa -ti fac reclama .
Daca pretul este cel care dicteaza aceasta decizie atunci este altceva , si cred ca explicatia ar trebui canalizata in aceasta directie .
Pretul fiind mai mare , datorita soiurilor folosite in amestec , cumparatorii vor fi , probabil , mai putini iar din dorinta ta de a vinde cafea proaspat prajita nu vrei sa ramai cu stoc care sa se invecheasca . Mi s-ar parea o pozitie corecta si de apreciat .
Stiu ca te straduiesti sa oferi calitate la un pret accesibil . Acesta este si motivul interventiei mele si as dori ca mesajul tau sa fie corect perceput si sa nu lase loc unor interpretari incorecte .
BUGSTER; Honne S; EK43S; Buckeye BC2; Kinu M47; Cafflano
(Ex: LM-GS3/AV; PL41TEM; Expobar-DB; VBM-2B; Hottop-2k+; Flair; MK-Vario; MK-K30; Macap M4D; Kinu M68)
Prajitor cafea
Bucuresti
Ai dreptate Radu , deoarece este o cafea mai scumpa nu imi pot permite sa o introduc in oferta de baza si atunci am optat pe varianta de a o face numai pe comanda .
Espressoman infocat
Timisoara
Domu Mihai in cazul acesta defaforizati un pic pe cei din afara bucurestiului. Sa ne strangem din timisoara in acelasi timp 5 oameni pt a comanda 2.5 kg* este mai greu. Comanda de cafea eu fac cand raman fara si sa se nimereasca chiar in acel moment o achizitie pe grup este putin probabil. Ce are daca in oferta dumneavoastra apare acest amestec la 13 lei? Este un amestec mai scump dar nu este cea mai scumpa cafea de la Sarkis. Galapagos si Kenya sunt mai scumpe si eu de ex am fost f incantat de galapagos chiar daca este mai scump si cu siguranta voi mai cumpara. La fel este si cu ad-hoc daca o sa-mi placa cu siguranta voi mai cumpara. Este doar parerea mea si nu stiu exact ce implica introducerea acestui amestec in oferta. Acum va dati seama ce curios sunt sa incerc acest amestec :).
Izzo Alex Duetto 3,La Pavoni Europicola, Bentwood v63, Nuova Simonelli MDJ+SSP, Felicita Arc
Prajitor cafea
Bucuresti
Nu , ca exemplu Dvs comandati un kg iar alti doritori completeaza diferenta
Espressoman infocat
Bucuresti
Wow, ieri am luat Ecuador si e intr-adevar foarte buna!
Expobar Brewtus | Eureka Mignon
Espressoman infocat
Bucuresti
Ieri am luat EQ si are cea mai cremoasa curgere din tot ce am testat pana acuma. ;)
Bucuresti
Prajitor cafea
Bucuresti
(05-01-2013, 16:52)sorin2505 Wrote: Ieri am luat EQ si are cea mai cremoasa curgere din tot ce am testat pana acuma. ;)
Dar gustul ? Cum este gustul ?:)
Espressoman infocat
Bucuresti
(08-01-2013, 22:10)honciucmihai Wrote: (05-01-2013, 16:52)sorin2505 Wrote: Ieri am luat EQ si are cea mai cremoasa curgere din tot ce am testat pana acuma. ;)
Dar gustul ? Cum este gustul ?:)
Ma tot chinui sa trag o concluzie, dar nu prea reusesc...
Dar cred ca o trec deasupra lui Chocolatte in topul preferintelor ;)
Espressoman infocat
Bucuresti
Amestecul Ad hoc este....demential =D>. Stiu ca Liviu s-ar putea sa ma sanctioneze pentru reclama :) insa acesta este adevarul. Multumesc Mihai =D>