Welcome Back Log In Create Account

Prajitoria Sarkis Cafe - discutii generale

(10-12-2012, 13:56)hawkie Wrote: Ce pret au sortimentele Sweet si Chocolate? Cam cat ar costa curierul + rambursul ?
Multumesc.

Pretul normal este 10lei/100g dar pentru forumisti apare discount de 10%. In tara trimit min 1kg iar costurile de transport vor fi suportate 50-50% de amandoi . Concret la 1kg de cafea vei plati 90 lei + 13,69 lei transportul
Prajitor Probat, Rasnite Mahlkonig si Bunn

Reply
salut! poti sa-mi dai telefonul clientului din Arad (bineinteles daca e si el de acord) ca poate ne combinam la o comanda? sau pot sa-i dau eu nr. meu daca vrea.

Reply
hi_land3r poti posta si in sectiunea achizitii de grup, facand o invitatie catre userii din acelasi oras cu tine sa comandati impreuna. Poate sunt mai multi doritori. Discutia cu Mihai a mai fost candva pe Softpedia parca si concluzionasem din cate imi amintesc ca nu e ok sa plimbe el numerele fara acordul partilor implicate.
#Lelit Bianca V3 Black #EK43S + SSP & Titus carrier #Honne Slim #Kinu Titan #Barbro Tamper

Reply
am vazut discutia chiar aici pe forum si de aceea ceream nr sub rezerva ca daca e si celalalt client de acord sa-l dea. ma gandesc ca totusi e si in interesul vanzatorului sa aiba mai multi clienti si al celuilalt client sa ia mai putina cafea o data ca sa fie mai proaspata. o sa postez si pe achizitii de grup dar vad ca deocamdata sunt destul de putini membrii pe forum si cred ca e foarte mica probabilitatea sa urmareasca unul din Arad, dar oricum nu strica...

Reply
Pentru provincie. Asa arata kg. de la Sarkis de sarbatori.
[attachment=270]
Merci Mihai!

Reply
Cum vi s-a parut ultimul BCF ? Doriti sa incercam altceva ? astept propuneri !

Reply
Mie mi-a placut dar binenteles ca vrem sa incercam si altceva. Propune tu un amestec. Ceva mai acid.
Brewtus, Honne, Mazzer Major, Kinu M47 Classic

Reply
(12-12-2012, 00:05)honciucmihai Wrote: Cum vi s-a parut ultimul BCF ? Doriti sa incercam altceva ? astept propuneri !

Am luat si eu si e foarte bun. Dar sunt dispus sa incerc si alte amestecuri. Partea naspa e ca am plecat de acolo cu aproape 1 kil de cafea(doar 400 bf) si acum trebuie sa mai astept :))
Lelit PL041TEM

Reply
Am baut azi, dupa ceva timp, Sweet Sarkis! Chiar e un amestec extraordinar, vorba stii tu cui Mihai :) Cred ca ar trebui sa aflam adresele de acasa ale lui RaduCarutasu, Sirpet si HonciucMicai si sa mergem sa-i colindam gratis pentru miscelele create :)
#Lelit Bianca V3 Black #EK43S + SSP & Titus carrier #Honne Slim #Kinu Titan #Barbro Tamper

Reply
Pentru mine amestecul BF a este unul foarte reusit. Se apropie de gustul meu pentru ca nu este prea amar permitandu-mi sa il beau fara adaos de zahar. Aromele sunt echilibrate si se pastreaza suficient timp pentru a le savura.

In alta ordine de idei am incercat pentru prima data Galapagos. Desi cred ca i s-ar potrivi o prajire putin mai intensa pentru espresso, am inteles perferct argumentul pentru care Mihai o pastreaza ca o optiune deschisa atat pentru ibric cat si pentru espresso. Are o finete deosebita Galapagos, un gust catifelat, usor, cu arome proaspete. Cred ca si-a imprumutat echilibrul si aroma in amestecul BF in care este prezenta.

Poate, daca mai sunt si alti doritori pentru cantitatea minima de 2,5 kg, se va incerca un amestec cu Galapagos cu un grad mai mare de prajire si o proportie mai mare, eventual sa fie baza peste care adaugam alte arome. Stiu ca pretul va fi unul pe masura dar sunt dispus sa incerc.

Inca odata multumiri Sarkis pentru bucuriile legate de cafea si discutiile instructive pentru mine de fiecare data cand ne vedem.
Gaggia Classic |PID |OPV Modificat |Rancilio Steam Wand |15-18-20 gr. VST |Pitcher Motta Europa |Tamper Alex |Lelit PL043MM |

Reply
Mie imi e dor de galapagosul de la inceputul anului. Sper sa ne anunte Mihai daca-l va mai aduce. (profit de ocazie: multumiri pentru cafeaua cadou, cea din pachet)
HX Bezzera BZ10 | Vario | Kinu M47 |VST | Reneka | Gene Coffee CBR-101 | Hario V60 dripper

Reply
(12-12-2012, 12:39)Mircea Wrote: Poate, daca mai sunt si alti doritori pentru cantitatea minima de 2,5 kg, se va incerca un amestec cu Galapagos cu un grad mai mare de prajire si o proportie mai mare, eventual sa fie baza peste care adaugam alte arome. Stiu ca pretul va fi unul pe masura dar sunt dispus sa incerc.

Eu as lua cam 300g.

Reply
Multumesc pentru aprecieri , DAR va trebui sa botezati acest amestec asa ca astept propuneri !

Reply
(12-12-2012, 14:03)honciucmihai Wrote: Multumesc pentru aprecieri , DAR va trebui sa botezati acest amestec asa ca astept propuneri !

Pai sa-l incercam intai sa ne vina inspiratia.:)

Reply
Daca se combina bine cu un whisky, il botezam Irish Sarkis :)

Reply
Ma gandeam la Sarkis Equilibrum dar este cam complicat de pronuntat asa ca mai cautam un nume scurt

(12-12-2012, 14:17)Pascalau Wrote:
(12-12-2012, 14:03)honciucmihai Wrote: Multumesc pentru aprecieri , DAR va trebui sa botezati acest amestec asa ca astept propuneri !

Pai sa-l incercam intai sa ne vina inspiratia.:)

Pai l-ai incercat!!!

Reply
(12-12-2012, 14:33)honciucmihai Wrote: Pai l-ai incercat!!!

Eu credeam ca vorbim de propunerea lui Mircea: "Poate, daca mai sunt si alti doritori pentru cantitatea minima de 2,5 kg, se va incerca un amestec cu Galapagos cu un grad mai mare de prajire si o proportie mai mare, eventual sa fie baza peste care adaugam alte arome. Stiu ca pretul va fi unul pe masura dar sunt dispus sa incerc."

Reply
Pt. ca amestecul (BCF) s-a nascut intr-o vinere neagra propun sa-l numim Sarkis Black sau Sarkis Nero.

Reply
denumirea asta sugereaza prajire bold.
Expobar Leva DB pompa rotativa, Mühle M68, Mazzer Major, Huky 500
Home coffee roasting is as fun and easy, or as exacting and technical, as you want to make it.

Reply
(13-12-2012, 06:48)Fane Wrote: denumirea asta sugereaza prajire bold.

Exact la asta ma gandeam si eu.

Reply
Ce ar fi Sarkis EQ ca prescurtare de la echilibru ?

Reply
Doua denumiri comerciale care imi vin acum ar fi Sarkis Friday Fair sau Sarkis Joy.

Sarkis Friday Fair
- ne aduce aminte ca amestecul a fost creat pentru a marca evenimentul comercial BCF;
- se asociaza cu brandul Sarkis pentru ca Fair inseamna si targ, iarmaroc, o adunare de oameni care se bucura de un eveniment si il marcheaza prin cumparaturi de mici delicatese aduse de comercianti;
- se asociaza si cu locatia Sarkis care se afla intr-o piata in care gasesti lucruri bune, de calitate, selectionate, imbietoare in opozitie cu un supermarket impersonal si rece;
- Fair poate insemna si corect, cinstit, aduce ideea de produs echilibrat;
- Friday pentru multi oameni e o zi frumoasa pentru ca prevesteste sfarsitul saptamanii de munca, te duce cu gandul la distractie, planuri, intalniri cu prietenii, de ce nu.... la o cafea;

Sarkis Joy
- pentru a exprima bucuria de a incerca amestecuri noi;
- bucuria pe care ne-a adus-o Sarkis prin acest nou produs;
- veselia pe care o aduce produsul fara a te duce catre o extrema sau alta;

Ca si minusuri, ambele denumiri nu trimit direct la caracteristicile produsului fiind mai mult comerciale.
Gaggia Classic |PID |OPV Modificat |Rancilio Steam Wand |15-18-20 gr. VST |Pitcher Motta Europa |Tamper Alex |Lelit PL043MM |

Reply
(14-12-2012, 11:48)Mircea Wrote: Doua denumiri comerciale care imi vin acum ar fi Sarkis Friday Fair sau Sarkis Joy.
Daca iti faceai lectiile si citeai ce prajeste Mihai azi, ai fi stiut ca se numeste deja EQ, gresesc?
Izzo Alex Duetto III|La Pavoni Pro|Cafflano® Kompresso|Aero Press|Honne|Anfim Lusso|Kinu M47|MYY47 Aerolite|Sözen Değirmen|Aillio R1 Bullet|.

Reply
Daca s-a ales deja denumirea atunci nu e nici o problema. Raman cu exercitiul de imaginatie care mi-a facut placere.

Reply
(14-12-2012, 12:02)Mircea Wrote: Daca s-a ales deja denumirea atunci nu e nici o problema. Raman cu exercitiul de imaginatie care mi-a facut placere.
Nu cred ca va trece mult si va fi nevoie de un nou botez.
Izzo Alex Duetto III|La Pavoni Pro|Cafflano® Kompresso|Aero Press|Honne|Anfim Lusso|Kinu M47|MYY47 Aerolite|Sözen Değirmen|Aillio R1 Bullet|.

Reply
Mihai

Pentru ca vin sarbatorile de iarna si multi dintre noi (cred), vor avea mai multe zile libere :) (consumul de cafea va creste cu siguranta), te rog sa ne spui cum va fi magazinul deschis in aceasta perioada ca sa nu riscam sa ramanem fara cafea de calitate(nu vrea sa ma vad in supermarket cumparand cafea gata macinata si prajita acum 120 de ani).

Multumesc
Vali
Expobar Office Leva EB-61 1 GR +Quamar M80E + Hario Mini Mill + Latiera Motta 50cl +  IMS 16/20g +IMS E61 200IM + 17g strada La Marzocco

Reply
Eu am nevoie de banii Dvs asa ca voi avea deschis zilnic mai putin 25 , 26 , 1 si 2

Reply
Foarte bun EQ , felicitari .
Ordinea preferintelor :
EQ , AD-HOC ,
SWEET
CHOCOLAT
 BUGSTER; Honne S; EK43S; Buckeye BC2; Kinu M47; Cafflano
 (Ex: LM-GS3/AV; PL41TEM; Expobar-DB; VBM-2B; Hottop-2k+; Flair; MK-Vario; MK-K30; Macap M4D; Kinu M68)

Reply
Mi-am facut ieri timp si am trecut pe la dvs .
Am cumparat Sarkis Chocolate si Guatemala. Chocolate e superba un pic mai dulce decat ce aveam eu inainte la vanzare a curs extraordinar :) , o sa incerc si Guatemala dar deja am baut 2 expresso azi :)
La Marzocco GS3 AV + MAHLKONIG K30 - SSP 65mm burrs.

Reply
OFERTA '' LAST MINUTE '' AMESTECUL AD-HOC LA PRETUL DE 10LEI/100G PE CARE IL PRAJESC MAINE 21.12.2012 .
ASTEPT COMENZI PANA LA ORA 11 AM 21.12.2012 . Am deja comenzi de 1,8kg

Reply

Forum Jump:

Browsing: 1 Guest(s)