(21-04-2016, 23:26)Tito Wrote: Deci am inceput. Prima sarja : 250 g Guatemala antigua los vulcanos. Am gasit o reteta de lui CosminP.
5min-150 grade
5 min-225 grade
de la min 10 -238 grade si....de aici m-am pierdut complet ...
Orice drum incepe cu primul pas, iar tu l-ai facut .
De aici incolo ai intrat pe teren si ai in fata o multime de lucruri de explorat si de descoperit .
Vei mai da si prin gropi dar vei invata, cu siguranta, sa gasesti si drumuri mai netede.
Pentru prima prajeala arata super !
S-ar putea chiar sa fie norocul începătorului

.
O sa-ti amintești cu placere si de aceasta prima experienta , asa cum vad ca ti-o aduci aminte si pe aceea cu prima data la fete

.
Se vede ca de la un moment dat nici boabele nu s-au mai simtit prea bine si au inceput sa se cam perpelească : :13:
Cred ca daca vei cosmetiza putin sarja si vei da afara boabele arse si pe cele cu defecte o sa bei ceva decent .
Eu tin minte ca prima mea sarja a ajuns la gunoi. Nici macar nu a ajuns la FC si mi s-a parut ca s-a ars iar pe a doua am facut-o scrum .
Tu ai auzit pocnetele de FC si chiar ai sesizat cand au încetat, dupa care ai fost atent si constient sa mai lasi inca 2 minute ! ( dpmdv, cele inca 2 min dupa ce a încetat FC si fara sa cobori temperatura ar fi trebuit sa te ducă binisor in SC , iar acest lucru nu se prea vede din poze).
La mine a durat mult timp pana m-am dumirit cum e cu acest FC , cand se cam termina si cand incepe SC :wall:
Felicitari si fii fericit, fiind prima data te-ai descurcat foarte bine (cu prajitul) ! :ar: