Welcome Back Log In Create Account

Prajitor 1500g electric

Exista posibilitatea de a aduce din Anglia un prajitor scos la pensie, dar nu obosit, a fost folosit ca sampler intr-o prajitorie, nu ca prajitorul principal de productie... la un pret foarte avantajos, inca suntem in explorarea unui transport optim, dar in cel mai rau caz va fi sub 5000 lei.
Mi-a fost prezentat drept complet functional, oricum ma voi ocupa personal de tot ce inseamna achizitie, receptie, evaluare si eventuala servisare.

Initial am zis sa il iau eu, dar dupa o matura reflectie am ajuns la concluzia ca nu este un business in care sa vrea sa intru, si zic ca este o ocazie prea buna ca sa fie ratata.

As prefera sa nu dau detalii mai multe decat celor cu adevarat interesati, care sunt rugati sa ca contacteze personal, e-mail sau PM.

Reply
Pentru transport: cât de mare este? Dacă este de talie mica (de exemplu ca un Brewtus IV) cea mai sigura și ieftina varianta este Atlassib (dacă este ambalat foarte bine). Dacă este mai mare Dpd are un tarif fix pt pallet sau pt lucruri cu dimensiuni mari.

Echipament: Rok Espresso
La Pavoni Europiccola, Kinu M47
(Romanian is not my native language, sorry for my mistakes)

Reply
cam 60 la puterea... 4a :)

Adica 60 cm cub, si 60 kg

Reply
In ce localitate este?
--Only God Can Judge Me--

Reply
Un pic mai sus de Londra, cam in linie cu Luton.

Reply
Daca se pune pe palet pot aduce cu aprox 120-150eu
--Only God Can Judge Me--

Reply
https://www.eastlines.ro
este door-to-door si poti face o estimare online

Reply
(28-01-2018, 09:37)renatoa Wrote:  
V60, Chemex, Ascaso I1-steel, Porlex mini, M47, Eureka Olympus 75E, Niche O...

Reply

Forum Jump:

Browsing: 1 Guest(s)