15-01-2014, 00:03 (Edited 15-01-2014, 00:04 by petrisor.)
@chitsro, am o latiera de 300 de la magpro, nimic special :)
@Liviu, multam. Nu-i nici un curs in spate, doar cateva ponturi de la minutiosul de Zuluafonu :)
Si espressorul, care froteaza bine (de la acelasi Zulu :) :)
(14-01-2014, 22:55)zuluafonu Wrote: pai na, sta intre clujeni :)
Salutare ! Sunt mai nou pe forum si de cca o luna am reusit sa fac primele mele modele pe cappuccino. Lucrez ca barman la o pizzerie din craiova si nu avem standarde asa ridicate la cappucino, cand am venit eu se punea spuma cu lingura, eu habar nu aveam ce si cum dar stiam ca se poate mai bine de atat si m-am hotarat sa invat. Acum chiar ma pasioneaza domeniul, dar mai am o gramada de invatat despre cafea in general...poate din cauza asta nu reusesc sa mai progresez.
Peste catva timp o sa schimbam cafeaua, sunt curios ce rezultate o sa am atunci.
Acestea sunt unele din cele mai bune reusite ale mele de pana acum :
Fiorenzato F 5 G/T; Astoria S/N 571491 model SAE/2-PA
Bun venit pe forum. Ma bucur ca ni se alatura si barista, caci sunt activi extrem de putini. Felicitari si pentru straduinta de a produce calitate. Sper ca intr-o zi sa iti convingi managerul sa treaca pe proaspat prajita :)
#Lelit Bianca V3 Black #EK43S + SSP & Titus carrier #Honne Slim #Kinu Titan #Barbro Tamper
Mi s-a facut pofta de un cappuccino , insa abia am baut unul !
Avem multi colegi care chiar reusesc sa prepare crema fina, de calitate si sa realizeze cu aceasta desene foarte ok , pentru niste amatori impatimiti , cum suntem cei de pe acest forum .
Mai pun si eu o poza !
Adrian86 nu stiu daca mie mi-ai adresat mesajul...oricum, ma bag in seama si raspunsul este DA, e urmatorul pas, dar va trebui sa masterizez inimioara prima data.
Una dintre probleme la mine e ca nu am folosit acelasi lapte (cred), ba am mers pe integral 3.5%, ba degresat 1.5% sau chiar si de 0.1%, in functie de ce am gasit in frigider.Va trebui sa standardizez.