Espressoman infocat
Bucuresti
Este un template de aplicație, ceea ce înseamnă că este nevoie de un developer Android să construiască o aplicație "Forum Espressoman". Are un singur issue deschis, despre cum să schimbi url-ul forumului.
DF64 SSP MP, Lelit PL41TEM | Arco 2-in-1, La Pavoni Europiccola 1979
Espressoman in foc@
Iasi
03-10-2025, 16:29
(Edited 03-10-2025, 17:03 by lracu.)
Inainte de instalare trebuie compilat.
Se obtine un fisier cu extensia .apk care trebuie transferat pe telefon/tableta si apoi se instaleaza.
Deci nu exista varianta de instalare din Google Play.
Din pacate nici in F-Droid nu l-am gasit.
Am gasit o varianta mai actuala aici:
https://github.com/cewert/mybb-mobile
dar tot asa, doar cod sursa.
■ ARCO230V ► Brewista Smartpour Switch ► AeroPress / Cafflano Kompresso ■
■ ARCO1MP_ ► Brewista Stout Spout ► AeroPress / Hario V60 / Timemore French Press ■
■ Retired but functional: ■ Kinu M47PH ■ Kinu M38 ■ Porlex Tall ■ Tefal KI140D ■
Slatina
Quote:Actele de identitate ale aproximativ 70.000 de utilizatori Discord au fost compromise în urma unui atac cibernetic de amploare care a vizat un furnizor extern al companiei. Hackerii susțin că au sustras 1,5 terabytes de date, inclusiv peste două milioane de fotografii ale utilizatorilor.
https://www.digi24.ro/stiri/sci-tech/ata...te-3448365
Espressoman Administrator
Bucuresti
L.E. - se lucreaza la acest plugin, momentan a fost dezactivat din cauza unor erori.
De pe versiunea full / desktop, in meniul de optiuni ale userului (sageata de langa Alerts, in zona avatarului vostru din index) puteti intra in optiunile de Alerte (
link direct aici), care de fapt inseamna centralizarea unor notificari ca pe retelele sociale, in meniul amintit. Spre exemplu, cand cineva te taguieste intr-o postare sau diverse alte cazuri (nu toate sunt functionale).
#Lelit Bianca V3 Black #EK43S + SSP & Titus carrier #Honne Slim #Kinu Titan #Barbro Tamper
Espressoman infocat
Pitesti
Se va reveni vreodata la situatia in care, cand dai click pe un topic sa te duca direct la ultimele replici necitite ?
ECM Puristika, DF64 SSP MP, DF64V SSP HU. Aeropress+Timemore C3
Priviți spre orizont, nu spre pământ
Craiova
17-11-2025, 10:38
(Edited 17-11-2025, 10:38 by renatoa.)
Nu pe topic, ci pe triunghiul care semnaleaza ca ai postari noi.
Apasand acolo mergi la prima necitita.
Click pe titlu/text topic m-a dus totdeauna la primul post.
Mai ai in dreapta "Last" cu link la ultima postare din topic. Ultima ultima, nu prima necitita.
Espressoman infocat
Pitesti
Aia cu last stiam, cu triunghiul nu stiam, mersi, inainte daca dadeai click pe titlu te ducea la ultima postare necitita.
ECM Puristika, DF64 SSP MP, DF64V SSP HU. Aeropress+Timemore C3
Bucuresti
S-a facut un update la plugin si probabil s-a dereglat ceva. Incerc sa aflu cat mai repede.
L.E. Ma gandeam ca va referiti la thread-urile din index.
Pentru cele din diversele categorii exista intr-adevar acea sageata.
#Lelit Bianca V3 Black #EK43S + SSP & Titus carrier #Honne Slim #Kinu Titan #Barbro Tamper
Espressoman infocat
Iași
![[Image: q7kor8B.jpeg]](https://i.imgur.com/q7kor8B.jpeg)
salut, @
Lyvyoo
Înainte, când dădeam click în zona încercuită mă aducea la pagina principală iar acum deschide o nouă fereastră. Ai cum să modifci din nou sau să introduci un buton care duce automat la pagina principală?
Ms mult!
Bezzera Unica PID | Eureka Atom65 Touch| Kinu Phoenix | Loveramics | VST
Espressoman infocat
Bucuresti
23-11-2025, 12:30
(Edited 23-11-2025, 12:35 by adrian1.)
De fapt înainte aveam navigația de tip "breadcrumbs" și la tema pentru mobil.
Bara aceea "Forumul Espressoman > Comunitate > Platforma Software" era prezentă până acum câteva luni pe tema de mobil.
DF64 SSP MP, Lelit PL41TEM | Arco 2-in-1, La Pavoni Europiccola 1979
Craiova
Pai da, pentru topicul de paine se preteaza
Craiova
(23-09-2020, 00:06)Lyvyoo Wrote: Am impresia ca am scos de la inceput functia de buddy list si odata cu ea s-a dus si codul pentru functia de Ignore, din ce citesc acum, fiind legate cumva.
Cand se va implementa versiunea noua de MyBB a forumului, ceva gen 2.0, atunci cel mai probabil va fi o reinstalare completa si banuiesc ca va exista si functia Ignore. Nu stiu in ce orizont de timp, se lucreaza de ceva ani.
A mai avansat ceva in directia aceasta ?
Chiar simt nevoia acuta sa mai pun pe lista inca unul... chestia cu AI spoiler nu a rezolvat nimic, e un paleativ, am ajuns sa nu mai am activitate in topicele in care posteaza respectivul, si unii colegi imi zic ca e pacat...
Bucuresti
Nu cred ca se mai poate, probabil in tema noua Curve UI cand va fi gata.
Craiova
23-06-2026, 15:06
(Edited 23-06-2026, 15:07 by renatoa.)
Nici cu operare directa in tabela din baza de date unde se tin ... "sufletele pierdute"?

Cum ziceam, ignore list inca este acolo si e operationala, deci isi ia datele alea de undeva...
Hai, ca ii ajuti si pe toti cei care stau la coada sa imi dea report